06 April 2014

Žene u crnom i Srbija u crnini

Zabrinjavajuce je da se i danas u Srbiji stite antisrpska udruzenja poput Zene u Crnom, razne Sonje Biserko Kandicke a vlst i narod cuti. Zasto Srbi  masovno ne  podrzase glas Radomira Pocucu, koji eto postade zrtva sto je  otvoreno rekao ono sto u sustini i srpski narod  zaisata misli. Sramota od onih koji  Pocucu osudjuju i na takav nehuman nacin stavljaju do znanja da ce  iste mere biti preduzete protiv sledbenika Pocuce.

Zene u Crnom su svojevremeno prilikom posete Montrealu u misiji protesta zbog navodnog silovanja muslimankih zena od strane vojske republike Srpske  proteklom gradjanskom ratu u BiH naisle na linch Srba u Montrealu i brze bolje okoncale svoju misiju neuspesno. U intervju na Etnickoj TV u Montrealu prilikom posete misleci da ce naici na dobrodoslicu osudjena je nihova misija

 Na moje pitanje nakon navodne izjave da je silovano 60.000 muslimanki,da li raspolazu evidencijom koliko je srpskih zena silovano od strane Alijjine vojske.Za njih silovanje  srpskih zena je izmisljotina. A  na pitanje,sta misle na izvestaj  americkog  nezavisnog novinara ,koji u nameri da  potvrdi tu vest objavljenu  u medijama SAD, o silovanju muslimanskoh zena, obreo se od Sarajeva do Tuzle i naisao na porazavajuci rezultat zapadne propagande, da je na tom putu  otkrio jednu jedinu zenu koja je priznala da je bila silovana. Odgovor je bio da nisu upoznate sa izvestajem tog novinara i da je po njima to smisljena laz. Da raspolazu zvanicnim podatcima o silovanju muslimanki dobijenih od Silajdzica. Da su ti podatci objavljeni i u zapadnim medijima.  A da li raspolazete podatcima da je za tu plasiranu informaciju  placeno 60 miliona dolara ukljucujuci i satanizaciju Srba ,kao zlocince nad Muslimanima. Nakon ulicnog intervjua sa predstanicom Zene u Crnom, pokojni gospodin Milin je prvi poleteo na doticnu  predstavnicu Zene u Crnom,koja je bekstvom izbega linc od strane okupljenih Srba. To je bila prva i poslednja misija Zene u Crnom u poseti Kanadi.Svakako je nihova misija  u Kanadi propala,jer  nisu ocekivale takvu reakciju Srba.  Za intervju na Etnickoj TV u Montrealu upucene su od zvanicnika u Beogradu. Poziv sam prihvatio u nameri da obelodanim njihovu sramnu misiju.

 Poznato je da nastupi ne samo Zene u Crnom u Srbiji,vec i ostalih postojecih antisrpskih organizacija nailaze na podrsku vlasti,kao dokaz nekakve demokratije, da se u Srbiji postuju ljudska prava.Nazalost  izjava gospodina Pocuce govori suprotno.

Secate se veoma poznate i najomrazenije antisrpkinje Kandicke,placenika Soros vondacije,  koja je na ocigled  tadasnih vlasti ispred Skupstine Srbije tukla  roditelja  nestalog sina,koji je u protestu roditelja  sa  Kosmeta trazio istinu o nestalima na Kosmetu,bio lincovan od Kandicke. Kandicki zbog toga i mnogih drugih izgreda do danas ni dlaka s glave nije usfalila. Branila je na sudu muslimanske majke,podrzala nezavisnost Kosova.Opravdavala agresiju NAT0. Izvinila se Taciju za srpske zlocine nad Siptarima.Priznala nezavisnost Kosova,prisustvujuci licno proglasenju Kosova 18 marta 2008. Zbog te podrske danas usred Pristine stoji njen spomenik zahvalnosti Kosovskoj nezavisnosti.

Prikuljala placene dokaze iplacene iscenirane  filmske inserte omuslimanskim zrtvama u Srebrenici,da bi iste prosledila politickom sudu u Hagu.Bila je gromoglasna za hapsenje srpskih braniocima na Kosmetu, kao ratne zlocince.Napadima na Ratka Mladica i Radovana Karadzioca kao ratne zlocince za hapshene i odgovornost pred  haskim Tribunalom.Za Kandicku Srebrenica je najveci genocid nad Muslimanima. Aktivnosti i danas tih zapadnih placenika se manifestuju, bez osude zvanicnih vlasti.Sonja Biserko je  cak kao svedok nedavno nastupila u odbrani Hrvatske protiv Srbije pred haskim Tribunalom za navodni genocid Srba nad Hrvatima.I posle svega jos uvek zivi u Beogradu bez odgovarajucih sankcija zbog svog izdajnickog delovanja.Koja bi zemlja na svetu tolerisala te antisrpske elemente i ukazivala im i dalje gostoprimstvo u Srbiji. To je moguce samo u  Srbiji i delovanju zapadnih kolaboranata na vlasti.

 

Žene u crnom i Srbija u crnini

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj Pošalji prijatelju

03. 04. 2014. Izvor: Pressonline

Nije problem što Srbija ima Sonju Biserko, Natašu Kandić, Žene u crnom i resto šizofrenih jahačica metli, već što one imaju Srbiju- memljivi, smrdljivi otirač pred vratima svog praga kojeg se, eto, toliko stide.

S pravom, i ja se ponekad stidim ove rasčerečene sirotice u kojoj sloboda govora važi samo za one koje ne smete da ućutkate, a pravda nalikuje starleti koja se podvodi isključivo bogatoj i važnoj klijenteli.

Da li je, recimo, u slučaju Radomira Počuče pobedila pravna država, i zašto nije? Kako je to giljotina po potrebi i evropska vrednost i srednjevekovno zlo, pa kako kome zatreba?!

Ako nas reč, odnosno, stav čini ljudima, i ako zbog rečenog stojimo pred slovom zakona, zašto se ne sudi svima jednako?!

Nije Radomirov greh pedalj veći ni manji od njihovih, niti je sloboda govora nama propisano, a njima zagarantovano pravo! Valjda nije?..

Kad kažem „njima" mislim, naravno, na sve pomenute i nepomenute koji Srbiju predstavljaju kao pakao na zemlji, znajući da je zapravo raj za njihova ništavna postojanja! 

Šta bi i kud bi oni da im nije Srbije naterane da kleči i ćuti, a i kad u ropcu progovori provedu je ko bivolicu kroz „toplog zeca" vajni ustavobranitelji, moralisti, zakupci savesti, distributeri poštenja, pravednici sa tajkunskih jasli, humanoidne gromade od sapunice, troglavi čuvari pakla koji su stvorili i ljubomorno čuvaju svoj zavičaj...

Rekoh, Radomir je pogrešio (samo licimer neće priznati da je rekao ono što najmanje polovina Srbije misli), ali po čemu je njegova reč teža i sablaznija od Sonjinih epova, Natašinih tužbalica, crnine koju Srbiji spore Žene u crnom, stojeći na našim grobovima dok nariču nad tuđim?..

Potpisujem da su srž i suština tog famoznog ekstremizma, kojima nas plaše k'o mečku rešetom, upravo gospoda iz sektora koji se protiv ekstremizma „bori", moleći boga da ne presuši taj izvor žive vode, jer šta je krdo bez pojila?!

Ovi drugi, s druge strane barikade, tek su poslednica, a ne uzrok, jer što je više budala zaštićenih zakonom, to je jednako i budala odmetnutih od njega!

Rečju, dok god nas evropskim vrednostima budu učili oni koje bi u Evropi te iste vrednosti naterale da se u životu nečim zaista bave, umesto brendiranja i naplate straha i mržnje- Srbija će biti žrtva porodičnog nasilja, predaleko od sigurne kuće.

Za kraj, lično nisam za zabranu, ili ne daj bože kakvo nasilje nad strukovnim inkasantima sopstvene mizerije! 

Možda bih im težište delovanja malčice izmestio ka istoku, il' jugu, u zabiti i vukojebine, da osete kako se živi tamo gde ništa osim vetrova ne stiže.

Tamo gde od Srbije ljudi nemaju ništa, al' nije im kriva za sve!

Da na laktu njive koja ne rađa ništa osim grobova Žene u crnom objasne majkama u crnini na kom to tržištu kosti njihove dece ne vrede ni pomena, ni suze, ni po' lule duvana?..

Tada ne bih pisao ni o Radomiru Počuči, njegovom grehu i kazni svih nas, već o dokonom aprilskom danu u kojem se Srbija nema zbog čega stideti sebe.

Nažalost, daleko smo od takvih aprila. Predaleko!

Srbija se, tugo, navikla na „tople zečeve"...

Autor: Mihailo Medenica

__._,_.___

__,_._,___

 

 

No comments: