22 July 2014

КОНГРЕСМЕН РОН ПОЛ: Да није било преврата у Кијеву - не би било рушења малезијског Боинга

 


SAD su davno izgubile poverenje u svetu svojom dvolicnom politikom,gledajuci jedino svoje interese. Kao sto je istaknuto u Siriji su  nakon lazne izhave o upotrebi hemiskog oruja Basara protiv ustanika 2013, kojom prilikom su ustanici  pretrpeli velike gubitke Sad su pritekle u pomoc ustanicima,snabdevsi ih oruzjem. U dogadjajima u Ukraini zvanicna politika SAD je  protiv ustanika i podrzava zvanicnu politiku Ukraine. Posredstvom  SAd  smenjen je zvanicno izabrani predsednik Ukraine VIktor  Jankovic i postavljena marionetska vlast u Ukraini. Za sve to zvanicna politika Wasingtona ima opravdanje. Njihov cilj je Ukraina u clanstvo NATO i EU da bi izbila na granice Rusije. Pogubnom politikom prema Evropi Obama primorava Evropu  da se uvedu  sankcije Rusiji. Te sankcije Rusiji su upravo sankcije Evropi pre svega Nemackoj ,cija privreda trpi gubitke. Mnoge kompanije Nemackena medjunarodnom planu trpe gubitke prihvatanjem sankcija po diktatu Wasingtona.

Americki  kongresmen  Ron  Pol iz  dogadjaja maleziskog rusenja Boinga 777 konstantuje da je u pitanju americka propaganda,koja je manifestovana  bezbroj puta do sada i da nije bilo prevrata u Kijevu -nebi bilo ni rusenja maleziskog Boinga.

"Конгресмен је истакао и да САД подржавају операцију Кијева против цивилног становништва, назвавши његове војне операције „одмереним и умереним".Setimo se politike SAD prema Srbiji i NATO bombardovanja, kao i stava SAD  na strani ustanicima u africkom prolecu."Kome zakon lezi u topuzu,tragovi mu smrde necovescu."

Vidanovic

 

КОНГРЕСМЕН РОН ПОЛ: Да није било преврата у Кијеву – не би било рушења малезијског Боинга

by satelit

Рон Пол указао да су кијевске снаге уочи обарања Боинга 777 на фронтовима имале значајне губитке и нагласио да га је то подсетило на лето 2013. када су сиријски устаници били суочени са великим губицима и поразима, па им САД притекле у помоћ – оптуживши Башара Асада за хемијски напад у једном од предграђа Дамаска. А потом се показало да су оптужбе Вашингтона биле – лаж
ЗАПАДНИ политичари и медији већ данима из катастрофе малезијског Боинга 777 извлаче максималну пропагандистичку корист – оценио је амерички конгресмен Рон Пол.

Указавши да је и сам Барак Обама за рушење тог авиона пре икакве истраге оптужио устанике на истоку Украјине, а да му је одмах „терцирала" представница САД у Савету безбедности УН Саманта Пауер, Пол је поставио наоко просто питање:

„Зар је било тешко затражити објективну истрагу"?!

Додао је да западни медији понављају америчку „владину пропаганду", а истовремено много шта прећуткују. Поред осталог: да и не помињу државни преврат у Украјини до којег је дошло када су Европска унија и САД помогле демонстрантима у Кијеву да оборе законито изабраног шефа државе Виктора Јануковича.

„Да САД нису спонзорисале смену режима у Кијеву, тешко да би за време нереда који су уследили биле убијене стотине људи. А не би дошло ни до катастрофе малезијског авиона" – подвукао је конгресмен Пол, подсетивши да је у луганској области досад убијено 250 цивила и да је 20 људи погинуло дан после обарања малезијског авиона..

Конгресмен је истакао и да САД подржавају операцију Кијева против цивилног становништва, назвавши његове војне операције „одмереним и умереним".

Пол је оценио да трагедија малезијског авиона није од користи ни Русији ни устаницима на истоку Украјине, али да јесте Кијеву. При том је подсетио да су кијевске снаге уочи обарања Боинга 777 на фронтовима имале значајне губитке и открио: да га је то подсетило на лето 2013. када су сиријски устаници били суочени са великим губицима и поразима, па им САД притекле у помоћ – оптуживши Башара Асада за хемијски напад у једном од предграђа Дамаска.

Тада се свет, закључио је Пол, нашао на ивици рата, а потом се показало да су оптужбе Вашингтона биле – лаж!

 

Факти

 

 

http://www.srbijadanas.net/kongresmen-ron-pol-da-nije-bilo-prevrata-u-kijevu-ne-bi-bilo-rusenja-malezijskog-boinga/

__._,_.___

 

.


__,_._,___