05 January 2013

"Mi smo zaboravili posetu Nikolica"

"Mi smo zabranili posetu Nikolića" Izvor: Beta Priština -- Zamenik premijera ...
3:44 PM (6 hours ago)


Gospodine predsednice Nikolicu,zar vam nije jasno da Kosovo nije vise sastavni deo Srbijje. Ako je Kosovo teritorija Srbije zasto onda trazite dozvolu za posetu teritorije drzave Srbije.Potpisali ste nekakav sporazum o slobodnom prelazu granice i Siptari to ne postuju.Zar je vama i Srbiji drzavi potreban takav sporazum.
Na srpskim teritorijama Siptari podizu spomenike svojim palim borcima za slobodu.Vi to mirno gledate. Umesto akcije Vi ocekujete dozvolu od Amerikanaca da li smete da rusite te teroristicke spomenike ili ne?
Zasto ih ne pitate da li Mudzahedini mogu da postave spomenik Bin Ladinu na teritoriji Amerike? I s kakvim pravom to mogu od drugoga traziti.
Dokle cete tolerisati teror Siptara nad Srbima i pitati komsiju ili gospodu u Vasingtonu za dozvolu da udjete u svoju kucu.
Krajnje je vreme da i Siptarima i Euleksu i Kforu iVasingtonu i Briselu i svima ostalima pokazete da je Kosovo sastavni deo teritorije Srbije,ili da se odricete Kosova radi Evrope. Prekinite svake dalje pregovore sa Tacijem i branite Srbilu.Srbija se mora braniti od osvajaca. Taci ,ako niste znali ima sporazum sa Amerikancima o napadu na severni deo Kosova da silom okupira celo Kosovo. Hteli Vi to ili ne sukob sa Siptarima je neminovan.Budite sigurni da ce Vas srpski rodoljubi slediti u borbi za oslobodjenje Kosova.Racunajte na bratsku pomoc Rusije. Trazite od brata Putina da vam sto pre isporuci najnovije obecano naoruzanje i neka se jos jednom cuje poznati poziv za oslobodjenje " EVO MENE ETO VAS". Srpski narod vam je na majskim izborima dao podrsku. Drzite se datih obecanja. Nemojte razocaravati svoje birace. Drzite svoju rec. Razocarali ste birace sto odustajete od obecanja da nikakve sporazume sa Siptarima necete priznati.Zasto sledite put Tadica i sve sto je za njegove diktature dogovoreno sa Pristinom.I dalje pregovarate sa najvecim srpskim zlotvorom Tacijem.Kfor i Euleks su davno prekoracili svoja ovlascenja i mandat. Dosli su ne da zavedu red,vec da okupiraju Kosovo i uspostave zakonitost Pristine i ispunjenje Ahtisarijevog plana. Zasto zvanicno ne trazite od UN napustanje okupacionih snaga Kosmeta.Imate tolike dokaze o ponasanju Euleksa i Kfora prema Srbima da s pravom zahtevate napustanje Kosova. Trpite uvrede i ponizenja Evrope radi Evrope. Poruka Tacija o platformi za Kosovo vam je jasna.On ima svestranu podrsku zapada da ostvari ono sto je predvidjeno Ahtisarijevim planom. Evropski put je katastrofalan za Srbiju i Srpski narod. To je put zatiranja sve sto je srpsko. Jedini put nade ,opstanka i prosperiteta Srbije je put ka bratskom ruskom narodu.Zapamtite gospodine predsednice, Evropa je grobar srpskog naroda.
Vidanovic