02 November 2013

Коментар дана: Зашто сви ћуте о упаду Полиције у Двери?



To je klasican primer da u Srbiji ne postoji sloboda misli, govora i stampe. Od te demokratije boli glava. Svaki onaj ko ima hrabrosti da  drzne u tu takozvanu demokratiju i stavi na tapet postojeci rezim, ceka ga ista sudbina. Sadasnja vlast je "demokratska" i nepogresiva.Sve sto radi ,radi po diktatu  Brisela i Vasinktona, protiv sopstvenog naroda.To je velika prevara sopstvenog naroda,  gazenje ukazanog izbornog poverenja i datih obecanja. Srbijom vlada bezumlje i mediski mrak. Neka neko dokaze da nije tako.

vidanovic

 

Коментар дана: Зашто сви ћуте о упаду Полиције у Двери?

Детаљи

Објављено 02 новембар 2013

радио Снага народа   УДАР НА ДВЕРИ   полиција  

Већ два дана читава власт и цела опозиција у Србији ћуте о упаду Полиције и комплетног државног апарата у просторије јединог опозиционог народног радија СНАГА НАРОДА и опозиционог политичког поркета Двери.

 

О највећем скандалу у новијој политичкој историји Србије и упаду Службе за борбу против организованог криминала при Управи криминалистичке полиције у просторије Покрета Двери још увек ћути и Министарство унутрашњих послова Србије, као и директор полиције. Позивамо г. Вељовића да се огласи и каже шта су тражили у просторијама једне политичке организације, чиме су директно ударили на слободу политичког деловања у Србији?

О овом скандалу ћуте и премијер и министар полиције Ивица Дачић, и први потпредседник Владе и координатор свих безбедносних служби у Србији Александар Вучић, и председник државе Томислав Николић.

О овоме ћуте све политичке странке у Србији, сва новинарска удружења, ћути Удружење књижевника Србије, ћуте интелектуалци, част изузецима попут Косте Чавошког, Миле Алечковић и многих других који су се јавили, пружили подршку и већ исто вече дошли у наше просторије.

У Србији је забрањен један интернет радио, што је глупост по себи. Заплењена му је комплетна опрема (што је директно онемогућавање рада), само зато што је говорио критички према владајућем режиму и сви ћуте. Што је најзанимљивије, ћути и тзв. опозиција: ДС, ЛДП, ДСС, СРС. Сви ћуте. Постављамо једноставно питање – зашто?

Где је тај „велики борац" за слободу медија и против тортуре нове власти - Драган Ђилас? Да ли реагује само када је угрожена Демократска странка, док другим политичким опцијама режим може да ради шта хоће? Где су сви тзв. јунаци 5. октобра који су се бунили против Милошевићевог медијског мрака, у коме су исто овако Вучић и Дачић били функционери, а сада ћуте? Да ли то значи да је против Двери све дозвољено и да се сви саглашавају око гашења слободног радио програма на интернету и упада у просторије једне нове опозиционе политичке снаге?

Где су колеге из других политичких организација да дигну глас против угрожавања изборног процеса на општини Вождовац док једном учеснику у изборима Полиција упада у просторије?

О чему се ради? Да нисте можда сви део исте шеме, истог система, истог договора. Да немате можда сви новог највећег сина наших народа и народности за новог оца нације? Да се нисте уплашили? Зашто ћутите?


Редакција сајта