10 July 2004

reakcije na predlog Vidanovica o Milevi Maric

Postovani gospodine Vidanovic,

Pozdravljam i podrzavam vasu ideju i predlazem da se pokrene jedna akcija
u cilju ostvarenja svega sto ste ovde naveli. Za pocetak bilo bi dobro napisati
jednu peticiju-zahtev sa prikupljanjem potpisa preko interneta, a kada se prikupi
odredjen broj da se ista dostavi ne samo organima vlasti, vec svim politickim strankama, organizacijama, naucnim institucijama itd. i traziti njihovu podrsku
i angazovanje.

Trenutno u zemlji ima mnogo problema i desavanja koja se ticu naseg opstanka,
ali i istina o Milevi Maric je od ogromnog znacaja za Srbe i takodje predstavlja
jedan vid borbe za Srpstvo. Zato smatram da treba organizovano i odlucno pokrenuti ovu akciju.


Srdacan pozdrav,
Vesna Mijailovic

Podrska inicijativi o slucaju Mileve Maric

Postovani Gosp. Vidanovic,
O znacaju Mileve MARIC ( i o kradji gresnoga Alberta Einsteina ) imate POTPUNO PRAVA ! ... Ima vec skoro 25 godina kako je ovde u Parizu jedan Americki pisac (sa svojom knjigom o tome problemu) prouzrokovao debatu u KORIST NASE MILEVE MARIC ... ALI vrlo brzo - na televiziji i u stapmi kojom gospodare UGLAVNOM Jevreji - su toga postenoga istrazioca i obrazovanoga coveka (nesecam se vise imena) ovdasnji JEVREJI i njihove ulizice proglasili ANTI-SEMITOM, extremnom-desnicom , fasistom i tako dalje ! Na taj nacin taj problem je dosta brzo bio UGUSEN, MASKIRAN i sve se stisalo ... Uzas Uzas Uzas ! Sada je oovde u Francuskoj (u 2004) daleko veca histerija protiv toboznjih ANTI-semita (ja licno NIZSAM anti-semita) ... cak ce se, sa predsednikom Sirakom na celu, i novi ZAKONI da izglasaju u tome smislu ( jer je bilo, od pre neku godinu, oko 3 do 4 napada na SINAGOGE u Francuskoj, a sto je razruseno 150 crkava i svetih mesta na Kosovu-Matohiji od samo 1999 godine, to nikome nimalo nesmeta ovde u zapadnoj "demokratiji" ! Naprotiv, kao da im se to svidja !). Treba naravno dati Milevi pravo mesto u realizaciji te cuvene teorije relativiteta, ali treba VRLO mudro i diplomatski i naucno postupiti ... jer Srbi NEMAJU vise nikakvoga prava u svetu ... a Jevreji, kao i islamisti, ili pak NEO-Ustasi hrvatski ... imaju sva moguca (i "nemoguca") prava ! To je veliki problem, da se ta ISTINA (pored i drugih ISTINA o Srbima) iznese na videlo i objavi javno svetskoj publici. Ponavljam da nisam ni anti-semita ni rasista, ali VOLIM ISTINU IZNAD SVEGA... i smatram da je historiska istina ( najcesce deformisana, izvitoperena) IZNAD SVAKE IDEOLOGIJE !
Sa postovanjem,
Bogdan Manojlovic (Dr. Ing., iz oblasti fizike, pariski univerzitet)

Pokretanje postupka za utvrdjivanje autorstva teorije relativiteta

Draga Vesna, slazem se da se pokrene peticija za rasvetljavanje kradje teorije relativiteta, koja je kradjom pripisana Ajnstajnom umesto nase Mileve Maruic. Dobro osmisljenom akcijom treba pokrenuti to pitanje preko svetsih naucnih institucija, koje ce na osnovu raspolozivih podataka doneti odluku ko je tvorac teorije relativiteta i vratiti je pravom imenu.
Veoma je bitno da se tekst zahteva poveri strucnjaku, fizicaru ili matematicaru, naucnom radniku, koji je upucen u slucaj Mileve Maric. Tekst treba preveti i na engleski i tek onda u vidu peticije proslediti zahtev za potpis i podrsku. Kada se sakupi dovoljan broj potpisa zajedno sa uradjenom ekspertizom od strane strucne kompetentnih strucnjaka zahtev za razmatranje autorstva teorije relativiteta dostaviti svim nadleznim naucnim i drugim institucijama na odlucivanje. U UN postoji specijalni odbor za pracenje dostignuca nauke u svetu preko koga bi se pokrenuo zahtev za utvrdjivanje istine o teoriji relativiteta. Do donosenja konacne odluke nadleznog organa po zahtevu Maric-Ajnstajn, u Srbiji bi se paralelno radilo na citiranim zahtevima iznetim u mom predhodnom tekstu , da bi se na taj nacim osvetlio lik Mileve Maric - ponos srpske nacije.Posao tek treba nastaviti u informisanju svetske javnosti o liku Mileve Maric nakon definitivne odluke nadleznog organa.Srpska akademija nauka bi u slucaju Mileve Maric trebla da odigra posebnu ulogu da se izbori za njeno pravo mesto u nauci.
Treba zainteresovati i aktivirati sve nase strucnjake, naucne radnike u svetu, univerzitetima i drugim institucijama da daju svoj doprinos ovom zahtevu.
Sugestije, misljenja i idejepo ovom pitanju su dobro dosle.
Vidanovic


Tvorac teorije relativiteta Mileva Maric a ne Ajnstajn

Nakon pazljivog pracenja priloga o bracnom paru Mileve Maric i Alberta Ajnstajna, tesko je poverovati da neko moze biti povrsan u oceni o Milevi,cijom zaslugom Ajnstajn dobija Nobelovu Nagradu.Ajnstajn nebi bio Ajnstajn da nije bilo Mileve Maric izvrsnig matematicara i fizicara.
Mileva Maric , tvorac teorije relativiteta ,zrtvovala je sebe i svoju karijeru, da glavi porodice obezbedi slavu. Nezahvalni Ajnstajn je na veoma pokvaren nacin Milevin rad prisvojio.Dobio najvece priznanje -Nobelovu nagradu za teoriju reativiteta kradjom. Ponesen slavom odbacuje porodicu , Milevu sa troje dece prepustajuci ih teskoj sudbini.Kao macomen oko sebe okuplja sekretarice da bi se na kraju ponovo ozenio .Dokazao je sebe kao velikog sadistu i grubijana prema osobi koja je ceo svoj zivot posvetila njemu, napravila od njega Ajnstajna.

Kao ocevidac ruski fizicar Dr Abrahim Jofe , urednik Anale Fizike u to vreme, ostavio je pismeni dokaz da je na originalnom dokumentu za objavljivanje teorije relativiteta, video i Milevin potpis, koji je Ajnstajn podneo .Ajnstajn je prema izvorima eliminisao ime Mileve Maric i tako postao tvorac teorije relativiteta E=mc2 i dobitnik Nobelove nagrade 1905. godine.
Od tada pa do svoje smrti nista vise nije objavio .Pokusaj da bez Mileve dokaze jedinstvenu teoriju po kojoj su sila gravitacije,elektriciteta,svetlosti i elektromagnetizma razliciti oblici istog fenomena nije dokazao.

Drugi Ajnstajnov naucni blef je kosmicka konstanta, gde mu je Edvin Hobl ,zvani nebeski Kolumbo, pred najvecim svetskim teleskopu pokazao da postoje milioni galaksija iznad mlecnog puta a ne ograniceni kako je Ajnstajn tvrdio. Odmah je priznao da je Huble u pravu.Priznao je da je njegova kosmicka konstanta najveca zabluda.

Nakon Ajnstajnove smrti 1955. Dr Tomas Harvej izvadio je njegov mozak da bi se ispitao slucaj genija. Nakon 30 godina nista nije objavljeno. Mozak Ajnstajna je prenet u bolnicu Hamilton u Kanadi na ispitivane Sandri Lailkenson gde do danas takodje nista nije saopsteno. Ajnstajnova genijalnost postaje naucna obmana.

Iz ovih nekoliko primera od mnogobrojnih konstatacija , sa pouzdanjem se moze izvesti zakljucak da nobelova nagrada pripada Mileni Maric, a ne Ajnstajnu.

Jos jedan dokaz u prilog tome je i nestanak Doktorskog rada Teorije relativiteta Maileve Maric iz arhive svajcarskog politehnikuma.Kome je Milevina disertacija smetala nije tesko pogoditi
Da bi se ispravila podvala nauci i slava pripala pravoj osobi-

PREDLAZEM:


-Da se pokrene postupak u naucnim krugovima da se rasvetli teotja relativiteta ispravi obmana i dodeli zasluznoj Milevi Maric.

- Da se posmrtni ostatci Mileve Maric iz groblja Noredeum u Cirihu prenesu u njeno rodno mesto i sahrane naTitelskom brdu, gde i pripada.
-Da ime nekog od beogradskih ili novosadskih univerziteta ponese ime Mileve Maric.

-Da se na svim tehnickim fakuultetima Srbije ustanovi fond Mileve Maric.

-Da u svim gradovima Srbije po jedna ulica dobije ime Mileve Maric.

Ime ulice u Novom Sadu Mileve Maric i ustanovljen fond Mileve Maric na unuverzitetu u Novom Sadu za dodelu najboljim studentima nije dovoljan dug za sve zasluge Mileve Maric sto je ucinila za srpski narod.
-Treba svrstati Milevu maric na pravo mesto srpskih velikana pored Tesle i Pupina. Nek se zna prava istina o otvaranju vrata svemira.

Ako je dokazana kradja Edisona i podvala naucnoj i svetskoj javnosti u korist Nikole Tesle, zasto se nebi poslo tim putem i u slucaju Mileve Maric- Albert Ajnstajn.
Vidanovic

Na potezu LEZBEJKE, posle Biserko

LEZBEJKE, zasto kukate na tudja groblja asrpska i ne primecujete. Zar su mala srpska groglja i srpske zrtve pale na Kosovu, u NATO agresiji, u Bosni, Kninskoj Krajini , Hrvatskoj pa i Srbiji, koje vi ne vidite ili za vas ne postoje. Stidite se svojih postupaka srpski izrodi,belosvetskeu srcu Beograda.Srpske grobove ne vidite a vidite ratne zlocine medju Srbima. Sta je sa ostalima.? Zar NATO agresori Solana, Klinton Bler, Olbrajtka ,Sreder,Taci i kompanija nisu za vas zlocinci. Heroje i branioce otadzbine srpske vojske i policije prozivate kao zlocince i zahtevate hapsenje i isporuku Hagu, ada istovremeno pravi zlocinci za vas ne postoje. Verovatno su to humane akcije agresora ubijajuci Srbe, unistavajuci sve sto je srpsko. S kojim pravom se pridruzujete zapadu i zahtevu Haskog tribunala za hapsenje srpskih heroja , generala koji su branili svoju otadzbinu i srpski narod.Gde ste vi bile kada se otadzbina i narod branio? Kog ste vi poganog roda i sta vas je nagnalo da se okupljate , demonstrirate u srcu Srbije, placete na tudja groblja. Odite u Srebrnicu i tamo se pokazite, tamo kukajte da vas balije bolje cuju. Gde vam je moral i dostojanstvo da osudjujete srpske generale i srpski narod. Zasto niste demonstrirale prilikom posete Solane, Sredera, Robinsona. Naprotiv, nigde vas nije bilo. Radovale ste se crvenim tepisima i najvisim pocastima koje nisu zasluzni ti zlocinci .Niste reagovale ni kada su urucivana tim zlocincima najvisa srpska odlikovanja kao priznanje i opravdanje bombardovanja. S vama zaista nesto nije u redu. Sta vas je motivisalo da se svrstate u red srpskih neprijatelja.?Sta vi to vise i bolje znate i vidite, sto srpski narod ne vidi i nezna?Da li srpske majke za vas necujno kukaju na groblju svojih najmilijih? Verovatno su muslimanke grlatije te zbog toga zasluzuju vasu paznju. Da li po vama Delic, Orlic, Ganic i drugi nisu zlocinci, po cijem naredjenju ili prstom na obaracu vatrenog oruzja nisu zavili u crno stotine i stotine hiljada srpskih majki.Setite se samo Olica, masakra vojnika u Tuzli, likvidiranja citavih srpskih sela u okolini Srebrenice.Zar Milici i Kravice za vas nisu zlocini muslimana nad Srbima.Pamcenje vas je napustilo. Zar Ganic nije zlocinac kada je u prvomajskoj u Sarajevu na dusi poneo stotine vojnika.Njegovom naredbob izresetana je kolona vojnika prilikom dogovorenog povlacenja iz kasarni u Sarajevu. Kako je moguce da slepo prihvatate zapadnu propagandu o Srebrenici i razloge zasto je i ko izmislio Srebrenicu? Verujete jednom od najvecih srbomrzaca sekretaru stejta Madlen olbrajt, koja je masovne grobnice u Srebrenici otkrila iz aviona. Do danas mnoga iskopavanja i preoravanja Srebrenice nisu dala cifre masakriranih na desetine hiljada koje su amerikanci spijunskim avionima prebrojali. Verujete iznudjenom priznanju , nista boljem od sebe iz Republike Srpske, ciji su motivi veoma prozirni samo da bi se sacuvala stolica. I vas i sve takve stici ce neizbezna narodna kazna . Najbolje vam je da se posvetite vasoj stranputici-lezbejstvu, umesto politike kojoj niste dorasle. Tako ste svojevremeno podrzavale tezu da su Srbi silovali 80000 muslimanki.Tu cifru blazenih muslimanki lansirao je Silajdzic, koju je muslimanski lobi u Americi plasirao u svet.Mnogi americki radoznali novinari su se tragom vesti obreli u Bosnu da potvrde istinu silovanja.Razocarenje je bilo veliko. Od 80000 silovanih cifra je svedena na 4. koju su novinari potvrdili.Srebrenicke zrtve do danas niko nije potvrdio osim Dr. Stankovica, koji je identifikovao ukupno 1700 zrtava muslimanske i srpske nacionalnosti. Bolje je bilo da ste pohitale u Bosnu i na licnim primerima potvrdile silovanje Muslimanki. Mozda bi se neko i na vas smilovao da vam prekrati lezbejske muke.Sigurno danas nebi demonstrirale Beogradom, nebi li na sebe privukle paznjui.Jalova je ta vasa rabota. Srbi su vas davno procitali.
Vidanovic
-----

na pomolu sukobi Kostunica-Tadic

Slucaj optuzenih generala oko isporuke Hagu ne samo da je podelio srpski narod vec su raskoraci nastali i u samom politickom vrhu. Dok su jedni protiv hapsenja i isporuke generala ,drugi su za ispunjenje obaveze prema medjunarodnoj zajednici.Tadic je za bezuslovnu saradnju sa Hagom, dok Kostunica podrzava stav dvosmernog puta sa Hagom. Zadnja Tadiceva izjava, kada jos zvanicno nije preuzeo duznost predsednika Srbije,da je protiv dvosmernog puta saradnje. To je nagovestaj novoj politickoj podeli i sukoba DS i DSS, zapravo Kostunice i Tadica. Na pomolu je vec vidjeni scenario Djindjic- Kostunica ,sada u nesto izmenjenim ulogama.Kostunica ,predsednik vlade -Tadic predsednik Srbije .Svi su izgledi da ce Kostunica biti ponovni gubitas.Cas je na jednoj, cas na drugoj strani. Cas je nacionalista , cas sa Amerikancima . Tadic je njihova uzdanica, cijom zaslugom je izabran za predsednika Srbije. Kostunica je prokockao poverenje svojom neodlucnoscu, mlitavoscu i nedoslednim delovanjem.i kod Srba i Amerikanaca. Kada ga zapad pritegne on klima glavom, a kad se iscupa stege vrti glavom. Izgubio je ugled i medju Srbima ne Esamo u domovini , vec i u rasejanju.

Za mandatara manjinske sadasnje vlade Srbije dosao je i ovoga puta zaslugom zapada, kao manje zlo. Od njegove demokratske koalicije doziveo je poraz na predsednickim izborima.Zajednickog kandidata Marsicanina su glasali samo clanovi DSS. Svi su mu okrenuli ledja. DSS danas vlada Srbijom sa svega 13%. Ko ce ispasti pobednik izmedju Tadica i Kostunice,nije tesko pogoditi.Nije neocekivati da ce se taj veliki borac Kostunica odluciti na predaju i bez borbe,sto bi ga na sledecim parlamentarnim izborima dovelo do potpuniogpolitickog fijaska.
Svi su izgledi da ce do novih parlamentarnih izbora Tadic uspeti da ojaca svoju partiju u koliko i tada Srbi budu kratkog pamcenja,da zaborave vladavinu DS i ponovo ih dovedu na vlast. Za vreme DS, Srbija je dozivela najcrnje dane u svojoj istoriji. Valda nece ponoviti iste greske i dati DS ponovnu sansu da nastave ono sto je ostalo nedovrseno.To znaci nastavak reforme, rasprodaja preostale drustvene imovine, korupcije , kriminala, privrednog kolapsa zemlje.

KO JE GLASAO TADICA
Glasali su za njega oni koji su se bojali odgovornosti i suda pravde, plasljivci i naivci koji su verovali da ce ih opet stici sankcije zapada. Otporasi, omladina, koja sanja o izvestacenoj Americi koju poznaje preko filmskog platna i vestern filmova.Tadiceve obozavateljke i lezbejke i svi oni koji su poverovali u bolje sutra obecanim. sa zapada.Pretnjama Evrope i Amerike. Srpski domacini i oni koji razmisljaju svojom glavom dali su svoje glasove Nikolicu.

Tomislav Nikolic je bio sam protiv svih, politickih protivnika ,Evrope, Solane Amerike.Pod takvim okolnostima Nikolic je bio na domaku uspeha. Osvojio je nesto preko 45% glasova. Njegov uspeh i popularnost SRS je ogroman. Na sledecim parlamentarnim izborima ima izgleda da osvoji vlast.
Najveci adut Solane i ostalih zapaqdnih mocnika je glasajte za Evropu i kandidata koji ce vas dovesti u Evropu.Glasate li za Nikolica znacilo bi ponovna izolacija Srbije, zatvaranje vrata Evropi.

Setimo se obecanja pre 5. oktobra, obecanja donatora vezana za isporuku Milosevica, hapsenja ratnih "zlocinaca", prijema u Partnerstvo za Mir, NATO,Evropu. Sve su to bila obecanja i nista vise. I sada kada je pobedio zapadni miljenik Tadic izgledi za prijem u EU su prolongirani. Pre 2015. Srbija nece postati clanica Evrope.2015. se pominje kao krajnji rok kada ce biti primljene sve balkanske drzave kao celina. To znaci Srbija kao drzava ce nestati, Srbi kao gradjani te drzave ostace bez drzave, imena ,nacionalnosti. To je put ropstva ,pocinjenosti, eksploatacije. Takva Evropa Srbima nije potrebna.Tadicev put u Evropu je put bez povratka u vecito ropstvo.Put u Evropu treba da bude put narodne volje i bolje sutra, bez ucena, pretnji i pritisaka.
Tadic smatra da je njemu predodredjeno da u ulozi Arsenija Carnojevica povede Srbe u Evropu. Nadajmo se da nije tako i da treba mnogo soli i hleba da se stigne do Evrope i da zasigurno nece bitiTadic koji ce na belom konju usetati u Evropu.
Vidanovic

U Hag ,Mladic ili generali

Dogovor Kostunica-Grosmen o trgovini ljudskim zivotima, Mladic u hag umesto srpskih generala, nema opravdanja.Po logici svi prsti na ruci su jednaki i svi podjednako bole.Za srpski narod nema opravdanja, niti selekcija koga u Hag. Ko je vazniji, koga zrtvovati?.I Ratko Mladic i optuzeni generali su srpski sinovi, srpski heroji, branioci otadzbine.Braniti otadzbinu nije zlocin. Za zapad i SAD, general Mladic je ocigledno veca riba, veci ulov.Covek koji izmice svim zamkama KFOR-a. Nista im do sada nije uspelo da tu srpsku legendu dopreme u Hag. Finansiski gledano , pored muke koje Mladic zadaje KFOR-trose se ogromna finansiska sredstva na akcije gonjenja.Za zapad Mladic i Karadzic su velika glavobolja.Otuda i dogovor Kostunica - Grosmen[americki podsekretar]za selekciju Mladica.
Ako je mislio Kostunica da je time kupio mir u Srbiji prevario se. Srbi nikako se ne mogu sloziti i odobriti takvu pogodbu. To je samo jos jedan razlog vise da Srbi preko Drine dogovor smatraju jos jedan srpski raskol., jos jednu srpsku sramotu.
U roku od 70 dana Kostunica bi trebao da preda Mladica ili u najgorem slucaju oda gde se on nalazi. Tvrdnje zapada i "lepotice "Karle del Ponte, da se Mladic nalazi na teritoriji Srbije i da Kostunica snosi odgovornost za njegovo hapsenje. A sta ako on nije u Srbiji. Hoce li Kostunica vrsljati na teritoriji Republike Srpske, fakticki u drugoj drzavi da ispostuje dogovor.
Stice se utisak da je to sracunati potez da se prolongira trenutna napetost oko isporuke 4 generala.Ceka se pogodnija situacija ili novi bezbolniji izlaz iz krize o isporuci generala ili u najmanju ruku dobije pristanak za sudjenje u zemlji.
Prema misljenju eksperata, krizu oko generala izazvao je Draskovic. Verovatno se prervario u stavu SPS u pogledu generala da ce oni istupiti iz vlade Srbije u koliko dodje do isporuke generala i time izazvati parlamentarnu krizu. Drugim recima Draskovic je zasekao granu na kojoj je sedeo. Kakav ce ishod biti i sta ce od postignutog dogovora ispasti, Mladic ili 4 generala vide ce se za 70 dana.
Vidanovic

09 July 2004

Na pomolu sukobi Tadic-Kostunica

Slucaj  optuzenih generala oko isporuke Hagu ne samo da je  podelio srpski narod vec  su  raskoraci nastali i u samom politickom vrhu. Dok  su jedni protiv hapsenja i isporuke generala ,drugi  su za ispunjenje obaveze prema medjunarodnoj zajednici.Tadic je za bezuslovnu saradnju sa Hagom, dok Kostunica podrzava stav dvosmernog puta  sa  Hagom. Zadnja Tadiceva izjava, kada jos zvanicno nije preuzeo duznost predsednika Srbije,da je protiv  dvosmernog puta  saradnje. To je nagovestaj  novoj politickoj podeli i sukoba DS i DSS, zapravo Kostunice i Tadica. Na pomolu je vec vidjeni scenario Djindjic- Kostunica ,sada u nesto izmenjenim ulogama.Kostunica ,predsednik vlade -Tadic predsednik Srbije .Svi su izgledi da ce Kostunica biti ponovni gubitas.Cas je na jednoj, cas na drugoj strani. Cas je nacionalista , cas sa Amerikancima . Tadic je njihova uzdanica, cijom zaslugom je izabran za predsednika Srbije. Kostunica je prokockao poverenje svojom neodlucnoscu, mlitavoscu i nedoslednim delovanjem.i kod Srba i Amerikanaca. Kada ga zapad pritegne on klima glavom, a kad se iscupa stege vrti glavom. Izgubio je  ugled i medju Srbima ne Esamo u domovini , vec i u rasejanju.
 
Za mandatara  manjinske sadasnje vlade  Srbije dosao je i ovoga puta zaslugom zapada, kao manje zlo. Od njegove demokratske  koalicije doziveo je poraz na predsednickim izborima.Zajednickog kandidata Marsicanina su glasali samo  clanovi DSS. Svi su mu okrenuli ledja. DSS  danas vlada Srbijom  sa svega 13%. Ko ce ispasti  pobednik izmedju Tadica i Kostunice,nije tesko pogoditi.Nije neocekivati da ce se taj veliki borac Kostunica  odluciti na predaju i bez borbe,sto bi ga  na sledecim  parlamentarnim izborima dovelo do  potpuniogpolitickog  fijaska.
Svi su izgledi da ce  do novih parlamentarnih izbora Tadic uspeti da ojaca svoju partiju  u koliko i tada Srbi budu kratkog pamcenja,da zaborave vladavinu DS i ponovo ih dovedu na vlast. Za vreme DS, Srbija  je dozivela najcrnje dane u svojoj istoriji. Valda nece ponoviti iste greske i  dati  DS ponovnu sansu da nastave ono sto je ostalo nedovrseno.To znaci nastavak  reforme, rasprodaja preostale drustvene imovine, korupcije , kriminala, privrednog kolapsa zemlje.
 
KO JE GLASAO TADICA
Glasali su za njega oni koji su se bojali odgovornosti i suda pravde, plasljivci i naivci koji su verovali da ce ih opet stici sankcije zapada. Otporasi, omladina, koja  sanja o izvestacenoj Americi koju poznaje preko filmskog platna i vestern filmova.Tadiceve obozavateljke  i lezbejke i svi oni koji su poverovali u bolje sutra obecanim. sa zapada.Pretnjama Evrope i Amerike. Srpski domacini i oni koji razmisljaju svojom glavom dali su svoje glasove Nikolicu.
 
Tomislav Nikolic je bio sam protiv svih, politickih protivnika ,Evrope, Solane Amerike.Pod takvim okolnostima Nikolic je bio na domaku uspeha. Osvojio je  nesto preko 45% glasova. Njegov uspeh  i popularnost SRS je ogroman. Na sledecim parlamentarnim izborima ima izgleda da osvoji vlast.
Najveci adut Solane i ostalih zapaqdnih mocnika je glasajte za  Evropu i kandidata koji ce vas dovesti u Evropu.Glasate li za Nikolica znacilo bi  ponovna izolacija Srbije, zatvaranje vrata Evropi.
 
Setimo se obecanja pre 5. oktobra, obecanja donatora vezana za isporuku Milosevica, hapsenja ratnih "zlocinaca", prijema u Partnerstvo za Mir, NATO,Evropu. Sve su to bila obecanja i nista vise. I sada kada je pobedio zapadni miljenik Tadic izgledi za prijem u EU su  prolongirani. Pre 2015. Srbija nece postati clanica Evrope.2015. se pominje  kao krajnji rok kada ce  biti primljene sve balkanske drzave kao celina. To znaci Srbija kao drzava ce nestati, Srbi kao gradjani te drzave ostace bez drzave, imena ,nacionalnosti. To je put ropstva ,pocinjenosti, eksploatacije. Takva Evropa Srbima nije potrebna.Tadicev put u Evropu je put bez povratka u vecito ropstvo.Put u Evropu treba da bude put narodne volje i bolje sutra, bez ucena, pretnji i pritisaka.
Tadic smatra da je njemu predodredjeno da  u ulozi Arsenija Carnojevica povede Srbe u Evropu. Nadajmo se da nije tako i da treba  mnogo soli  i hleba da se stigne do Evrope i da zasigurno nece bitiTadic koji ce na belom konju usetati u Evropu.
Vidanovic

08 July 2004

Posle Sonje Biserko, lezbejke

Lezbejke, homoseksualci, narkomani, psihopate, svadjalice, sadisti, su najcesce proizvod bolesnog drustva koje je pola veka kinjilo vecinu stanovnika i mnoge od njih sumnjicilo,podmuklo guralo u ponor, izvitoperenosti.Navodni neprijatelji, iz neprijateljskih porodica, koje treba navoditi na najvece zlo( a svaka drzava ima neogranicenu moc za to)su se bili toliko umnozili da je na kraju vecina gradajana oslabljena. Oslabljeni su pre svega Srbi.
Lezbejke shvataju da za njivovui izvitoperenost krivo drustvo, jer ogromna wevcia nema takvih anomalija u porodici, ne shvataju jasno sto im je to ucinjeno, otuda napadi na svoju drzavu, ili cak i svoj narod.

Potrebne su ispravne procene, razum.Asocijalnim, psihopatama, i drugima svadjalicama treba pruziti ruku razumevanja i spasa.Treba spreciti sirenje dusevnih anomalija i deformacija, psihopata i krminalaca, svakojakih agisa, pedera, narkomana, Legija, itd, da se ne kvari vecina, ali njima treba lekarska i svaka druga pomoc i zastita. Nisu oni8 krivi sto su takvi, nego prethodno drustvo.,

Hitler nije bio u prav sto ih je unistavao.

sava vidanovic wrote:

LEZBEJKE, zasto kukate na tudja groblja asrpska i ne primecujete. Zar su mala srpska groglja i srpske zrtve pale na Kosovu, u NATO agresiji, u Bosni, Kninskoj Krajini , Hrvatskoj pa i Srbiji, koje vi ne vidite ili za vas ne postoje. Stidite se svojih postupaka srpski izrodi,belosvetske lezbejke srcu Beograda.Srpske grobove ne vidite a vidite ratne zlocine medju Srbima. Sta je sa ostalima.? Zar NATO agresori Solana, Klinton Bler, Olbrajtka ,Sreder,Taci i kompanija nisu za vas zlocinci. Heroje i branioce otadzbine srpske vojske i policije prozivate kao zlocince i zahtevate hapsenje i isporuku Hagu, a da istovremeno pravi zlocinci za vas ne postoje. Verovatno su to humane akcije agresora ubijajuci Srbe, unistavajuci sve sto je srpsko. S kojim pravom se pridruzujete zapadu i zahtevu Haskog tribunala za hapsenje srpskih heroja , generala koji su branili svoju otadzbinu i srpski narod.Gde ste vi bile kada se otadzbina i narod branio? Kog ste vi poganog roda i sta vas je nagnalo da se okupljate , demonstrirate u srcu Srbije, placete na tudja groblja. Odite u Srebrnicu i tamo se pokazite, tamo kukajte da vas balije bolje cuju. Gde vam je moral i dostojanstvo da osudjujete srpske generale i srpski narod. Zasto niste demonstrirale prilikom posete Solane, Sredera, Robinsona. Naprotiv, nigde vas nije bilo. Radovale ste se crvenim tepisima i najvisim pocastima koje nisu zasluzni ti zlocinci .Niste reagovale ni kada su urucivana tim zlocincima najvisa srpska odlikovanja kao priznanje i opravdanje bombardovanja. S vama zaista nesto nije u redu. Sta vas je motivisalo da se svrstate u red srpskih neprijatelja.?Sta vi to vise i bolje znate i vidite, sto srpski narod ne vidi i nezna?Da li srpske majke za vas necujno kukaju na groblju svojih najmilijih? Verovatno su muslimanke grlatije te zbog toga zasluzuju vasu paznju. Da li po vama Delic, Orlic, Ganic i drugi nisu zlocinci, po cijem naredjenju ili prstom na obaracu vatrenog oruzja nisu zavili u crno stotine i stotine hiljada srpskih majki.Setite se samo Olica, masakra vojnika u Tuzli, likvidiranja citavih srpskih sela u okolini Srebrenice.Zar Milici i Kravice za vas nisu zlocini muslimana nad Srbima.Pamcenje vas je napustilo. Zar Ganic nije zlocinac kada je u prvomajskoj u Sarajevu na dusi poneo stotine vojnika.Njegovom naredbob izresetana je kolona vojnika prilikom dogovorenog povlacenja iz kasarni u Sarajevu. Kako je moguce da slepo prihvatate zapadnu propagandu o Srebrenici i razloge zasto je i ko izmislio Srebrenicu? Verujete jednom od najvecih srbomrzaca sekretaru stejta Madlen olbrajt, koja je masovne grobnice u Srebrenici otkrila iz aviona. Do danas mnoga iskopavanja i preoravanja Srebrenice nisu dala cifre masakriranih na desetine hiljada koje su amerikanci spijunskim avionima prebrojali. Verujete iznudjenom priznanju , nista boljem od sebe iz Republike Srpske, ciji su motivi veoma prozirni samo da bi se sacuvala stolica. I vas i sve takve stici ce neizbezna narodna kazna . Najbolje vam je da se posvetite vasoj stranputici-lezbejstvu, umesto politike kojoj niste dorasle. Tako ste svojevremeno podrzavale tezu da su Srbi silovali 80000 muslimanki.Tu cifru blazenih muslimanki lansirao je Silajdzic, koju je muslimanski lobi u Americi plasirao u svet.Mnogi americki radoznali novinari su se tragom vesti obreli u Bosnu da potvrde istinu silovanja.Razocarenje je bilo veliko. Od 80000 silovanih cifra je svedena na 4. koju su novinari potvrdili.Srebrenicke zrtve do danas niko nije potvrdio osim Dr. Stankovica, koji je identifikovao ukupno 1700 zrtava muslimanske i srpske nacionalnosti. Bolje je bilo da ste pohitale u Bosnu i na licnim primerima potvrdile silovanje Muslimanki. Mozda bi se neko i na vas smilovao da vam prekrati lezbejske muke.Sigurno danas nebi demonstrirale Beogradom, nebi li na sebe privukle paznjui.Jalova je ta vasa rabota. Srbi su vas davno procitali.Vidanovic

05 July 2004

Krajnje je vreme da se smrdljivoj pizdi stane na put

Krajnje je vreme da se toj smrdljivoj pizdi Sonji Biserko stane na put, da ne truje sredinu svojim smrdljivim pizdinim lucenjem. Ko nju zasta pita i kome je stalo do njenog misljenja osim Sorosa i ostalih finansijera. Sta je i ko je ona da daje svoje misljenje o Srbima i Republici Srpskoj, koja treba da svoju samostalnost utopi u BiH i tako prestanu sva zla na Balkanu.Opstanak BiH ta bezvredna smrdljiva dusa vidi u nestanku Republike Srpske. Pozdravlja odluku Asdauena o smenjivanju legalno izabranih predstavnika srpskog naroda, smenu sezdesetak srba koji su krivi sto Karadzic do sada nije uhapsen.Kakvu pravdi i za kakvu demokratiju se zalaze ta predsednica Helsinskog odbora za ljudska prava? Dokle ce Srbi trpeti takvu smrdljivu osobu da hoda zemljom Srbijom Zasto se taj smrad nije zalozio i podigao glas protiv Haga koji do sada nije podigao optuznice protiv srpskih zlotvora na Kosmetu Tacija ,Cekua,Mercepa i belosvetskih zlikovaca Klintona, Blera Olbrajtke, sredera SFisera, Siraka, Koena i drugih zlocinaca ako je merodavna da prosudjuje ko su zlocinci a ko nisu. Zar nije mogla da se ne oglasi protiv srpskog pogroma na Kosmetu 17. i 18 . marta.Zar nije mogla da napravi paralelu izmedju onih koji su u vreme embarga na oruzje u Bosni naoruzavali Muslimane i Hrvate i osudjenih Srba zbog navodnog prodavanja oruzja Iraku.Taman posla da digne glas protiv svojih mentora.Lakse joj je da iskali bes na srbe RS i Srbe u Srbiji i da ih optuzi za masakre, zlocine, krsenje ljudskih prava. Sonja Biserko najmanje ima prava da optuzuje Srbe, Milosevica, Karadzica. Zasto nije otisla njenoj "Lijepoj" i tamo tera pravdu o krsenju ljudskih prava. Zasto nije stavila na kantar Asdaunovu demokratiju, njegovo bezakono delovanje, vrsljane Republikom Srpskom, terorom nad Srbima i nasilje KFORA nad mirnim civilima. kidnapovanje, prebijanje i unistavanje srpske imovine.Biserko je u bezbroj puta do sada iskazala antisrpsku politiku i jos joj ni dlaka s glave ne fali, niti njoj niti Natasi Kandic, dvema otrovnim zmijama koje su se izlegle ispod srpske pazuhe. Pa dokle strpljenja i srpske tolerancije.
Vidanovic

Krajnje je vreme da se smrdljivoj pizdi stane na put

Krajnje je vreme da se toj smrdljivoj pizdi Sonji Biserko stane na put, da ne truje sredinu svojim smrdljivim pizdinim lucenjem. Ko nju zasta pita i kome je stalo do njenog misljenja osim Sorosa i ostalih finansijera. Sta je i ko je ona da daje svoje misljenje o Srbima i Republici Srpskoj, koja treba da svoju samostalnost utopi u BiH i tako prestanu sva zla na Balkanu.Opstanak BiH ta bezvredna smrdljiva dusa vidi u nestanku Republike Srpske. Pozdravlja odluku Asdauena o smenjivanju legalno izabranih predstavnika srpskog naroda, smenu sezdesetak srba koji su krivi sto Karadzic do sada nije uhapsen.Kakvu pravdi i za kakvu demokratiju se zalaze ta predsednica Helsinskog odbora za ljudska prava? Dokle ce Srbi trpeti takvu smrdljivu osobu da hoda zemljom Srbijom Zasto se taj smrad nije zalozio i podigao glas protiv Haga koji do sada nije podigao optuznice protiv srpskih zlotvora na Kosmetu Tacija ,Cekua,Mercepa i belosvetskih zlikovaca Klintona, Blera Olbrajtke, sredera SFisera, Siraka, Koena i drugih zlocinaca ako je merodavna da prosudjuje ko su zlocinci a ko nisu. Zar nije mogla da se ne oglasi protiv srpskog pogroma na Kosmetu 17. i 18 . marta.Zar nije mogla da napravi paralelu izmedju onih koji su u vreme embarga na oruzje u Bosni naoruzavali Muslimane i Hrvate i osudjenih Srba zbog navodnog prodavanja oruzja Iraku.Taman posla da digne glas protiv svojih mentora.Lakse joj je da iskali bes na srbe RS i Srbe u Srbiji i da ih optuzi za masakre, zlocine, krsenje ljudskih prava, jer zna da je sigurno zaradila svoju platu a da joj Srbi nece nista uciniti.. Sonja Biserko najmanje ima prava da optuzuje Srbe, Milosevica, Karadzica. Zasto nije otisla njenoj "Lijepoj" i tamo tera pravdu o krsenju ljudskih prava. Zasto nije stavila na kantar Asdaunovu demokratiju, njegovo bezakono delovanje, vrsljane Republikom Srpskom, terorom nad Srbima i nasilje KFORA nad mirnim civilima. kidnapovanje, prebijanje i unistavanje srpske imovine.Biserko je u bezbroj puta do sada iskazala antisrpsku politiku i jos joj ni dlaka s glave ne fali, niti njoj niti Natasi Kandic, dvema otrovnim zmijama koje su se izlegle ispod srpske pazuhe. Pa dokle strpljenja i srpske tolerancije.
Vidanovic

prvo spoticanje srpske vlade

Nakon izbora predsednika Srbije, aktivirano je pitanje isporuke optuzenih cetiri generala Haskom tribunalu.Pitanje isporuke optuzenih generala za ratne zlocine po komandnoj odgovornosti, dovelo je do podvojenih misljenja u politickom vrhu vlade Srbije. Uzdrmana je i sama vlada. Socijalisti su odlucili da uskrate podrsku manjinskoj vladi u koliko dodje do izrucenja 4 generala, sto znaci i pad vlade u koliko ne udje u vladu DS.Predsednik stranke i novo izabrani predsednik Srbije Boris Tadic je izjavio da nece pristupiti vladi.To znaci na pomolu je nova parlamentarna kriza u Srbiji, raspisivanje izbora na jesen.S druge straneTadic se zalaze za politicku stabilnost koja je potrebna Srbiji i da do novih izbora kako rece, nece doci jos za godinu dana.Kako Tadic misli da to sprovede nije precizirao.
Najvatreniji pristalica da se optuzeni isporuce Hagu je ministar inostranih poslova Vuk Draskovic. Izjavu optuzenog generala Pavkovica,da svakog onog ko donese odluku o hapsenju i isporuci Hagu stici ce zasluzena kazna, protumacio je kao pretnju.Draskovic trazi i smenu generala Krge zbog kocenja transformacije vojske i bliske odnose sa Milosevicem za vreme njegove vladavine.Izjava Draskovica naisla je na reagovanje pojedinaca u vladi Srbije i protumacena kao njegov licni stav. Draskovic je slabog pamcenja . Zaboravio je da je bio ministar u Milosevicevoj vladi , sto znaci da je i on bio blizak Milosevicu. Po njemu saradnja sa Hagom i zapadom je medjnarodna obaveza. Takav svoj stav Draskovic je vise puta ispoljio da bi dokazao odanost zapadnim mentorima, bez obzira na stetne posledice i kosekvence po srpski narod.Zbog takvih svojih izjava vec je jednom preziveo zahtev za smenu u skupstini Srbije.Ocigledno iz toga nije izvukao nikakve pouke, vec i dalje ispoljava svoju samovolju i politicku moc.Videce se dokle ce biti u stanju da ostane na celu diplomatije takvim svojim ponasanjem..
Vidanovic