07 November 2013

reakcija na comentar cetnika

 

Besmisleno, kako u komentaru o filmu i seriji RAVNA GORA Cetnik istice da su bile dve pobednicke strane ,istocna -ruska i zapadna i zato je Draza prozvan gubitnikom. Stvarna besmislica. Draza nij bio ni na jednoj od pomenutih strana vec na strani sila osovina Treceg Rajka, pravih gubitnika. Zapad kao i istok bili su pobednicka strana. Po tebi brajkane ispade da je zapad  bio gubitnik sto je netacno. Ceo zapad se  uz pomoc SSSR borio protiv treceg rajha sile osovine  Hitlrove  nacisticke Nemacke, Italije i Japana. Cetnici su bili na njihovoj strani. Cak se i krajl zbog toga odrekao Draze i smenio ga sa funkcije  komandanta  kraljeve vojske.. Zar nije tako. Ti ga  bas uprska.Ko da si se juce rodio a ne bio ucesnik u bratoubilackom ratu Cetnika i Partizana. Istoriski krivotvorac. Ja sam zato da  se okrene nova stranica srpskob braoubilastva, pomirenja, da se  zaboravi proslost i Srbi oproste jedni drugima i krene se novim putem, ali treba reci istinu i istaci svacija nedela. I Cetnici i Partizani su  ubijali nevin srpski narod i jedni druge. Ali cinjenica je da Partizani nisu bili Hitlerovi saradnici. To je njihova istoriska prednost u Drugom Svetskom ratu. Nadam se da je Bajic to u ovoj seriji istakao. U protivnom reakcije Partizana nece izostati.Sigurno nece biti falsifikovanje istorije da su se Cetnici i Draza borili protiv clanica trojnog pakta.

03 November 2013

Репресија! Полиција хапси по центру Београда!

 




Dosad ne vidjeno. Sta sve srpski narod  dozivljava od diktatorske vlasti Srbije.Neverovatno. Jel to bese ta nova proklamovana demokratska vlast u Srbiji od 2000 godine, koja svakim danom sve vise pokazuje svoju pravu boju.Ni slova D od demokratije,vec prave diktature.

 

2013/11/3 ANTIC.org-SNN <antic.miroslav@gmail.com>

 

Репресија! Полиција хапси по центру Београда!

Портал Прва Србија незванично сазнаје да је чланове и функционере Српског сабора Заветници привела полиција јер су на миран начин изашли на Трг Републике да пруже подршку српском народу на Косову и Метохији. Врши се претрес грађана који су се окупили. Велики број полиције направио је обруч око присутних грађана.

Порука Српског сабора Заветници:

Тренутно је у граду хаос! Више стотина полицајаца са великим бројем марица кружи градом, хапсе и приводе све који се нађу близу Трга Републике. Због немогућности приступа центру града у току је организовање протестне вожње улицама Београда. Изађите Београђани једном се брани света земља, изађите и помозите младим људима који су смогли снаге да изађу на улице упркос претњи линчом од стране власти. Изађите Београђани и солидаришите се са нашом браћом на Косову!

http://prvasrbija.com/represija-policija-hapsi-po-centru-beograda/