01 March 2013

ДОДИК ГОСТ ЕМИСИЈЕ ,,СВЕДОК'',

to Sveti
Na racun SELJACINI- Neverovatno je kakvi kreteni jos uvek postoje i gaze zemljom Srbijom. Na sve ovo sto je Dodik rekao za ovog velikog seljaka,gorstaka,supljpglavca i jos mnogo imena koja mu potpuno pristoje,povrh svega moze da kaze ovo sto je kazao.{pogledaj ovu recenicu] Zaisa je to jedan od mnogobrojnih kojima je ispran mozak.Tesko ramenima koja nose takvu suplju glavu. Dodik je u emisiji Svedok zaiata brilijantno rekao sve sto dosada skoro niko nije rekao. Odao je priznanje Milosevicu,kao tvorcu Republike Srpske, coveku koji je branio svoju zemlju,suprotstavivsi se najvecoj svetskoj sili. Nije kleko na kolena i predao zemlju kao sto su DOSOVCI to uradili. Umesto hvala za herojstvo Milosevicu za pravi patriotski cin, sto nije podlegao ultimatumu iz Rambujea prozvan je ratnim zlocincem i predat dzelatima u Hag koji su mu dosli glave.Velika sramota je DOS-a sto su ne samo Milosevica vec i sve branioce otadzbine isporucili Hagu da bi se oduzili onima sto su ih doveli na vlast da definitivno dovedu Srbiju do propasti. Umesto odaje priznanja Milosevicu i hvala za sve sto je ucinio za svoj narod,danas lezi u dvoristu svoje kuce daleko od mesta koje mu pripada- mesto velikana. Nije zasluzio ni dostojan spomenik, niti makar jednu ulicu ne samo u Beogradu, nego nigde u Srbiji. Gospodine Dodik ucinite to vi ako u Srbiji nema ko. Dodik je covek, politicar koji danas nema konkurenata. To je licnost koju treba Srbija. Licnost koja zasluzuje da bude na celu zajednicke srpske drzave svih Srba. Kako rece gospodin Nikodinovic kad tad neko buducih srpskih generacija ce prepoznati zasluge Milosevica i uciniti to sto do sada nije ucinjeno.
Sprace s Milosevicevog lica svu prljavstinu koju su mu naneli anti srpski elementi od Djindjica preko Cede Jovanovoca do Tadica.





Dobrosav Nikodinovic
Feb 27 (1 day ago)
ДОДИК ГОСТ ЕМИСИЈЕ ,,СВЕДОК'',

ИЛИ ДА ЛИ ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ СРБИЈА ИЗВИНИ СЛОБОДАНУ МИЛОШЕВИЋУ

Додик тако зрачи здравом личношћу да изазива дивљење.

Оно што је упечатљивоу овом интервјуу је да је створена још једна српска држава - РЕПУБЛИКА СРПСКА. Заслуга за то припада Слободану Милошевићу и Додик му је у овој емисији јавно и гласно одао искрену захвалност што је у Дејтону створио Републику српску.

У Другом светском рату је Србима у Босни и Херцеговини претило потпуно истребљење. У безброј крашких јама и логорима сатрвено је на стотине хиљада Срба. Оно што је започето у Другом светском рату , а није довршено, требало је да се заврши у овом последњем рату у Босни и Хрватској. Захваљујући политичком организовању Срба почев од академика Јована Рашковића до Радована Караџића то се није десило и Дејтонским споразумом је створена нова српска држава Република српска. Слободан Милошевић је био главни преговарач у Дејтону у име Срба и сва заслуга за стварање Републике српске припада њему. Додик је то одлично уочио и са видљивом искреношћу он је ту захвалност у емисији Сведок то и рекао, не заборављајући Радована Караџића који је најзаслужнији што је окупио и ујединио Србе Босне и Херцеговине и са својим тимом конципирао Републику српску, која и данас постоји и успешно се развија. Радована Караџића није осудио српски народ. Напротив, створио је нову српску легенду и поему. Али Слободана Милошевића, попуштајући под сугестијом западних агресора, српски народ га се одрекао и сатанизовао га, изручио га западним џелатима који нису могли да му докажу кривицу и убили су га у Хагу. Српски народ, не сви, је то убиство прихватио као божју правду и није дозволио да се достојно сахрани у Београду, па је сахрањен у дворишту своје породичне куће у Пожаревцу чак и без присуства своје породице, јер су сви били оптужени и за њима расписане потернице, изузев унука и снаје.

При предаји власти квислиншком Досу Милошевић је пророчки предвидео шта ће се десити Србији. И све се остварило на жалост грађана Србије.
Тобожње злочине које је Милошевић починио у Србији нису доказани.
Тобожњу пљачку Србије коју је Милошевић починио није доказана. Динкић и Илић или ништа нису нашли на Кипру, или се нешто друго десило, али нису донели ни динар од ,,огромне Милошевићеве пљачке Србије''.

Све у свему све, се више исксзује истина да је Милошевић био велики родољуб, бранио је Србију од окупације НАТО завојевача, бранио је Косово од окупатора Запада и квислинга Шиптара, али није успео да се избори против деветнаестоглаве аждаје НАТО. Да се не би открила истина и доказала невиност Србије, јер је планирано да се Србија нађе на оптуженичкој клупи у Хагу и да се изопшти из светске заједнице народа како би се опљачкало њено природно и културно богаство, убили су Слободана Милошевића у Хагу. Али ипак су успели да Србију опљачкају до голе коже захваљујући марионетском режиму ДОСА. Сада нас понижавају штапом и шаргарепом ЕУ и ми машемо репом као праве пудлице.

Српски народ се полако освешћује из сулуде заблуде и сопствене мржње и презира према самом себи, Срба према Србима. Али све је то недовољно и Србија је и даље болесник од НАТО заразе,али је ипак у реконвалесценцији. Неопходно је да српски народ дође до пуне свести и да види светско подло дело према српском народу. И да полако скида грехе са себе. Прво мора одати поштовање и признање Слободану Милошевићу и да му се јавно извини и затражи опроштај тиме што ће га сахранити у Алеји великана на Новом гробљу у Београду. Чврсто верујемо да ће му, ако не ово покољење, онда неко наредно српско покољење подићи заслужан споменик у Београду и бар једна улица у Србији носиће његово име.

Да ли је дошло време да сада то урадимо или да чекамо да прођу векови као што су прошли векови од смрти Стефана Немање а српски народ му до дана данашњег није подигао достојан споменик.

др Добросав Никодиновић

Sveti Stevan
4:39 PM (5 hours ago)

burazeru, jel ti peres nekad dupe? pitam jer mnogo bre kenjas.

Steavn beogradski-londonski