11 February 2014

ВИДЕО: Бошко Обрадовић смрвио напредњака у ТВ дуелу



 

Bravo  gospodine Bosko Obradovicu; Nije da ste ih smrvili  vec ste ih javno namagarcili i ukazali na dosadasnje neuspehe i korake koji u doveli Srbiju do propasti. Oni zaista nemaju nicim da se  pohvale. Ni jedan pravilan politicki  korak nisu napravli.Nastavili su tamo gde je Tadic stao i gore od toga. Postadose verne sluge zapada. Predstavnik  Naprednjaka je ostao bez glasa Cudi me da je pristao  da se pojavi u ovoj emisiji. Ocigledno je da niko  nije hteo da se uhvati u kostac s vama i da crveni pred  gledaocima kako  vi zadajete  neodbranjive udarce. Gde je taj Vucic,hvalisavac dosadasnjm postignutim uspesima i rezultatima da makar jedan primer navede i odbrani. Zaista Naprednjaci nemaju cime da se pohvale. Busaju se u prsa borbom protiv kriminala i korupcije a do sada se niko od tih nije nasao iza resetaka. Niko nije osudjen. Nikome nije  kaznjen za svoja nedela.. Unistise sve srpske resorse. Prodadose strancima  sve sto se decenijama stvaralo.Srbija je dozivela rekord  nezaposlenih radnika. Dovedose Srbiju do poraza i ponizenja. Unistise  poloprivredu  otvaranjem  granica i bescarinske stope uvoza  poloprivrednih proizvoda iz Evrope. Prodadose Kosovo i dozivese politicki poraz u Briselu. Pristadose na sve briselske ultimatume radi  dobijanja datuma za pregovore o ulasku u Evropsku uniju.. Kako vi rekoste a to je tacno da je Evropa pogresan put Srbije. Pravi put Srbije  je Rusija i Evrro Aziska integracija Srbije sa Rusijom, Indijom, Kinom. To su  pravi srpski prijatelji koji za razliku od Evrope ne postavljaju nikakve uslove. Na ni jedno tvoje pitanje nije imao odgovora.

 

Nije bez razloga sto Vucic nesme na dvoboj s  vama. Nije se do sada usudio da pristane na  vas izazov,jer zaista nema odgovora na  vasa pitanja. Zapravo nema cime da se pohvali da je od  dolaska na vlasti do danas zaista nesto uradio za Srbe i  Srbiju. Setimo se samo njihovih obecanja u predhodnoj kampanji sta su sve obecavali i da nista od toga nisu  realizovali. Obecali su da ce dosadasnje  Briselske  dogovore ponistiti i pruziti svaku potrebnu pomoc braci Srbima na Kosmetu.Umesto toga smenise  predsednike opstina,koji su bili protiv Briselskih dogovora. Ukinuse srpske institucije na Kosovu. Vucic i Tadic pogazise sva data obecanja.Ne shvatljivo je da i Vucic i Nikolic da se stide  zbog zlocina Srba  u Srebrenici izvinjavajuci se za zlocine nad drugim narodima, sledeci u tome Tadica.Naprotiv, nastavili su tamo gde je Tadic stao.

 

 Srbi svojim glasovima nisu dali saglasnost da se nastavi ista politika, vec za promene ka boljem. Nazalost svakim danom  u Srbiji je sve gore i gore. Tajkuni i kriminal vladaju Srbijom i niko do sada zbog toga nije odgovarao. O kakvim uspesima  i napretku je rec. Korupcija i kriminal je u samom vrhu i niko nesme da sece granu na kojoj sedi. Prica se da treba da se uvede stednja i  drzava oslobodi viska administracije. Culi smo izjavu ministra finansije da je  vise od  70.000 zaposlkjeno u  poslednja dva meseca u drzavnoj upravi. Da  soferi dobijaju mesta u vrhu  nase diplomatije kao i  dojucerasnje prostitutke kao saradnice ministra Mrkica. Zaista je ludilo u  danasnjoj Srbiji. Od dolaska naprednjaka zemlja je zaduzena za novih 3 milijardi  evra, da bi se mogle isplacivati  milionske plate  danasnjih sluzbenika. Da ministri  primaju desetine  mesecnih plata na raznoraznim funkcijama. Da ministrka zdravlja moze da prima nekoliko mesecnih plata i da istovremenu bude  i na platnom spisku Amerike.

 

Srbijom vladaju  ambasadory SAD i Nemacke.  Dacic  pre neki dan izjavi da treba da se otvori kancelarija FBI u Beogradu da se poboljsa saradnja  Srbije i Vasingtona.Pa zar nije dosta tih spijuna u svim organima vlasti, pocev od Generalstaba vojske Srbije,ugnezdenih takozvanih savetnika,na platnom spisku drzave, zapravo na grbaci Srba ,pa do institucija koje imaju vlast odlucivanja. Cemu se nada taj covek na narednim izborima da jos uvek ostane  na vlasti u Srbiji. Na osnovu iskustva sa Naprednjacima i koalicijom, srpski narod se mora pitati kome ce dati svoj glas na narednim izborima. Svakako zasluzuju da odu sa  politicke pozornice.Svaki prosecan Srbi dosadasnjim  porazavajucim rezultatima  vladajuce garniture i prateci ovu vecerasnju debatu, koja je otvorila oci mnogima koji su verovali u bolje sutra, treba da dobro razmisle kome ce dati svoj glas. Siguran sam da 99% onih koji su pratili vecerasnju emisiju i pazljivo slusali  gospodina  Obradovica da ce bez razmisljanja svoju podrsku dati Dverima.

 

  Po prvi put se u pravom trenutku i na pravo mesto  nasao izvrsni narodni covek ponikao iz naroda, koji govori u ime naroda Bosko Obradovic,covek neizmerne energije i intelektualne sposobnosti ,kapacitet koji se  decenijama nije cuo do sada. Taj covek zasluzuje poverenje gradjana i sigurno nece izneveriti gradjane poput Vucica Nkolica i bratije.Glasati za NAPREDNJAKE LDP OVK DS je samoubistvo. Svi oni koji ponove istu gresku na predhodnim izborima ,ucine li to isto i sada, stavljaju sebi omcu oko vrata. Braco Srbi,NE je jedini odgovor svima onima koji su do sada pokazali svoju pravu boju i  nedostiznim obecanjima. Srbija treba ljude  i kapacitete  Boska Obradovica.

Vidanovic



__,_._,___