05 April 2013

Reci Ne - briselsko-pristinskom ultimatum

 

Odbaciti ultimatum Brisela i Tacija

Inbox

x

Sava Vidanovic

9:41 PM (1 hour ago)

Sta moze gore biti od toga ako  Taci  zauzme Severni deo Kosova. Pre svega  pitanje je da li ce ga  ili moze zauzeti.Srbi ce sigurno sedeti skrstenih ruku i gledati kakoTaci  zauzima srpsre teritorije.Gluposti.Sigurno je da ce dobiti batine.Ovoga puta ce se i  okupatory Kosova zamisliti da li ce  podrzati Tacija. Taci  ima  zaledjinu Amerike i Evrope i moze lupetati svasta. Siliti se i pretiti kao sto je naucio ali  neka samo krene. Srpski  patriote ce mu pokazati koja cipela, odnosno siptarski opanak na koju nogu de.Doceka ce ga dobrodoslicom da nce znati na koju stranu bezanije ce krenti.

 

Ultimatuma je do sada bilo i bice ih dok je Srba i srpskoga roda.Pravi Srbi se ultimatuma nisu plasili. Odgovatrali su mudro,hrabro i neustrasivo.Pasic nas je naucio kako se odgovara na  ultimatume. Neznam i zapravo se pitam zasto se dize tolika prasina oko Tacijevog i Briselskog ultimatuma. Srpsko  politicko rukovodstvo drhti pred Tacijem i Briselom.

 

Bice to najveca sramota ako se udovolji zahtevima Brisela i Pristine. Jednostavno reci ne i tacka. Pregovaracki tim Srbije stalno ponavlja, prosto reci u pitanju je biti ili nebiti. Sta ste se gospodo uspanicili. Ako nesmete ili nemozete da  izgovorite Ne, dopustite to narodu da  umesto vas to kaze dostojanstveno i  gromoglasno, kaze NE da se cuje do Brisela i Wasingtona. .Jes da ste predstavnici naroda, ali nesmete i nemozete u ime naroda reci da. Narod ce vas zato kazniti kako on to samo zna.Zbog dauma i Evrope nesmet dati Kosovo. Kosovo je srce srpskog naroda.

 

Kukate na to Ne koje nesmete izgovoriti i da,  bez da nema zivoa, nema Evrope.Nema investicija .Narod Srbije je i do sada ziveo bez Evrope,trpeo ponizenja,uvrede i sramote, kao da nema drugog puta,drugog izlaza i resenja. Pa dosta je bilo toga. Plasite se Tacija.Dacicu,Vucicu,Nikolicu , zasto ne odgovorite Taciju da cete oruzjem braniti Kosovo, nego umesto toga  drhtite od straha i tresu vam se pantalon kao od najvece Kosave.

 

 Pitanje je sad ili nikad reci  NE. Jos jednom kazem prepustite odgovornost srpskom narodu.Pregovorima je kraj i ne treba gubiti vise vremena oko toga. Dozvolili ste da vas Taci i  briselka klika vuce za nos. Jeste li vi Srbi ili Briselsko-  Americke vodonose? Ucinite li suprotno srpskom NE, narod ce to reci a ponovljenom  istoriskom 27 martom 41.Budite u to uvereni.A 'pametan"Djilas neka odgovori srpskom narodu sta je DS radio i doveo Srbiju do  provalijs.

vidanovic