07 April 2015

EВО КОЈЕ СВЕ ПОЗНАТЕ ЛИЧНОСТИ су пљувале Србе и Србију

 

Svi ovi  mudarci koji nazivaju Srbe nazivajuci ih svakojakim imenima to cine iz zavisti a i neznanja sto neznaju sta su sve ti glupi , nepismeni Srbi ucilili covecanstvu. Da nije bilo tih glupih Srba svi ti isti bi i danas ziveli u mraku i svoje domove osvetljavali petrolejkama da nije bilo srpskog genija Nikole Tesle. Mozda jos uvek  bi se dovikivali preko brda umesto dabasnjeg telefona i selularaca a da neznaju 90 % ovozemaljaca da su im to podarili srpski genijalci. Dok su svi ti srbomrsci, zapravo njihovi preci cerecili rukama jeli zivotinjsko sirovo meso,odeveni sirovom  zivotinjskom kozom, dotle je srpska vlastela odevena svilom i kadifom na srpskim dvorovima jela viljuskom i kasikom.Donosila prve zakone, koji se i danas kao primer citiraju na Sorboni, kao primer zakonitog uredjenog drzavnog sistema. Primili kulturu i pismenost od Srba.Stvarali narodnu poeziju koja ni danas nema pimera u svetu osim ilijade i Odeseje.Stvorili junacke i lirske narodne pesme kojima se i danas svet divi osim tih koji se najpogrdnije izrazavaju o Srbima. Narodne junacke pesme stvarane su osvakom znacajnom dogadjaju kojima je vedren duh srpskog naroda i ulivan patriotizam .Ti nepismeni Srbi imaju najsavremeniji jezik svetakoji je stvorio Vuk Karadjic. Citaj kao sto je napisano, pisi kao sto  govoris Jedno  slovo jedan glas. Njima treba jedan Karadzic da im napravi jezicki pravopis da ih razume ceo svet. Oni  koji i ne razumeju svoj jezik i neznaju jezicki pravopis ne mogu biti ravni srpskom pismu.

Srbi su mali narod koji je najvise zaduzio covecanstvo danas na cijin naucnim tekovinama i pronalascima danas zasnivaju sviju moc. Srbi su nepokoriv i neustrasiv narod, koji se u svetu suprotstavljao mnogim svetskim silama. Borio se protiv turskim otomanskim carstvom 500 godina i na kraju pobedio.Srbi vole svoju slobodu,nepokorljivi duh slobode i samostalnost.Vodili mnoge  obbranbene ratove stiteci svoje domove svoje porodice.Neustrasivo se suprotstavkjali  svim silama svet pocev od Turskog Otomanskog Carstva kao najmocnije svetske sile toga doba,preko Austriskog Carstva,Austro Ugarske Monarhije, Hitlera sve do NATO agresije 99 odijajuci sve ultimate i ucene.

 Nedajuci ni svoj jedini pedalj zemlje, pred srpskim borbenim duhom i inatom padale su i carske glave kao Car Murati Franc Ferdinand glava Austiskog Caarstva .. Danas srpski narod je u teskoj krizi, sto je ostao obezglavljen,Sto nema vise loze Nemanjica,nema junaka poput Milosa Obilica, Cara Lazara Milosa Obrenovica  Karadjordga i srpskih patriota koji su se hrabro suprotstavili NATO agresoru.Srpsko prokletstvo-izdajstvo i sluganstvo izroda medju Srrbima je najvece zlo koje preti srpskom rodu. Ali Srbi ce i tom zlu doci glave. Na vidiku su nove snage i patriotske organizacije koje pocinju ostru borbu protiv srpskog zla.Rastu patriotske snage poucene istorijom , nepokoleblivim srpskim duhom i patriotizmom svojih predaka prepoznavajuci ko su Brankovici,Ko je bio Djindjic, ko jeTadic,Vucic Nikolic i drugih  ciji je interes bogacenje preko ledja srpskog naroda. .Uz pomoc bratskog Ruskog naroda i legendarnog Putina, slovenski narodi ce opet dominirati svetom u svakom pogledu.

Vidanovic.