03 November 2013

Репресија! Полиција хапси по центру Београда!

 




Dosad ne vidjeno. Sta sve srpski narod  dozivljava od diktatorske vlasti Srbije.Neverovatno. Jel to bese ta nova proklamovana demokratska vlast u Srbiji od 2000 godine, koja svakim danom sve vise pokazuje svoju pravu boju.Ni slova D od demokratije,vec prave diktature.

 

2013/11/3 ANTIC.org-SNN <antic.miroslav@gmail.com>

 

Репресија! Полиција хапси по центру Београда!

Портал Прва Србија незванично сазнаје да је чланове и функционере Српског сабора Заветници привела полиција јер су на миран начин изашли на Трг Републике да пруже подршку српском народу на Косову и Метохији. Врши се претрес грађана који су се окупили. Велики број полиције направио је обруч око присутних грађана.

Порука Српског сабора Заветници:

Тренутно је у граду хаос! Више стотина полицајаца са великим бројем марица кружи градом, хапсе и приводе све који се нађу близу Трга Републике. Због немогућности приступа центру града у току је организовање протестне вожње улицама Београда. Изађите Београђани једном се брани света земља, изађите и помозите младим људима који су смогли снаге да изађу на улице упркос претњи линчом од стране власти. Изађите Београђани и солидаришите се са нашом браћом на Косову!

http://prvasrbija.com/represija-policija-hapsi-po-centru-beograda/

No comments: