09 April 2014

СКАНДАЛОЗНО! Американци забранили Вучићу да ода почаст жртвама НАТО агресије!

 

Zaista skandalozno dase Vucic toliko sagne,kaoamericki potrcko i da ne oda pocast poginulim zrtvama u NATO akresiji  na Srbiju 1999 godine.To mu nije prvi put da tako postupi po diktatu zapadnih placenika.I za Srebrenicu je svojevremeno izjavio da se stidi svog naroda za pocinjene zlocine Srba  nad Muslimanima. Setimo se sta je sve obecao  narodu  u kampanji na predproslim izborima sa Nikolicem,da bi  se na kraju nastavio tamo gde je Tadic stao sa  pregovorima u Briselu po pitanju Kosova, i pored toga sto je rekao i on  i Nikolic da ce se ponistiti sve sto je u Briselu postignuto za vreme Tadica. Sada  Vucic  treba da pregovara sa Tadicem za ulazak u vladu Srbije i po svoj prilici mu poveri  mesto Ministra inostranih poslova Srbije. U koalicionu vladu hoce da  ukljuci pored  Vojvodjanskih  Madjara i Dacica-SPS i Tadica NDSS da nebi krivica za kolaps Srbije pala samo na njega i njegovu SNS Sigurno je  suknja njegove nove izabranice Olivere Kovacevic na petnaestogodisnjicu NATO bombargovanja  vaznija od zrtava  NATO agresije.

 

СКАНДАЛОЗНО! Американци забранили Вучићу да ода почаст жртвама НАТО агресије!

На петнаесту годишњицу почетка НАТО агресије и бомбрадовања Србије Александар Вучић није одао пошту невиним жртвама НАТО пакта које је крволочни војни савез на правди Бога побио у Србији у току бомбардовања 1999. године! Овакав шамар Србији и невиним жртвама НАТО пакта још нисмо доживели као народ и као земља.

Чују се гласине у напредњачким кулуоарима да су Американци саветовали Александру Вучићу да ове године прескочи обележавање годишњице НАТО бомбардовања. Такође је врло могуће да је  Александар Вучић ових дана на меденом месецу па га невине српске жртве и не занимају толико.

Вучић није одао почаст жртвама НАТО агресије, али зато је театрално одао почаст Зорану Ђинђићу, човеку који је из иностранства позивао на убијање србске деце и још јаче бомбардовање Србије 1999 године.

Шта год да био разлог Александар Вучић од данас у Србији више не представља никога осим самог себе.

Извор: Србија данас

Прочитајте још...

 




__._,_.___

No comments: