09 September 2014

КРЕМЉ ИЗНЕНАЂЕН: Вучић одбио руске субвенције за српску пољопривреду Zar je moguce da je Vucic spao s uma i da moze jedno misliti drugo pricati i trece raditi. Odbiti Ruske subvencije za  poljoprivredu i povinuti se diktatu  Brisela je nedopustivo. Dokle ce taj Vucic zvalaviti. Gde je Nikolic da mu zapusi ta zvalava usta i zabrani davanje bilo kakvih izjava bez  njegove i vladine saglasnosti. Znali Vucic kakvu je time stetu naneo srpskom narodu i zemlji. Njega treba s mesta smeniti. Sto je mnogo mnogo je. Stalno trubi da nista nece moci da zaustavi saradnju dve zemlje i da su Briselski diktati neprihvatljivi. Nasuprot radi sve ono sto Brisel diktira i obmanjuje srpsku javnost lazima i nedoslednostima .Sta on misli da je jedini  u vladi Srbije da daje sarlatanske izjave  i vodi  pogubnu politiku Srbije. Braco  Srbi dokle cete trpeti tog luftiguza. Izadjite na demonstracije i ne razilazite se dok tom skotu ne vidite ledja. Poverenje mu niste dali na izborima da radi protiv Srbije i srpskog naroda Krajnje je vreme da pokazite svoju moc.

Vidanovic

 


http://srbin.info/2014/08/24/vucic-odbio-ruske-subvencije-za-srpsku-poljoprivredu/

СРБИН.ИНФО САЗНАЈЕ – КРЕМЉ ИЗНЕНАЂЕН: Вучић одбио руске субвенције за српску пољопривреду

Србија је, по свему судећи, на корак да пропусти још једну историјску шансу.

Како редакција „Србин инфо" сазнаје, у Москви су веома изненађени изјавом премијера Србије Александра Вучића да Влада неће субвенционисати извоз пољопривредних производа у Русију. Изненађење је веће, јер је из Кремља у Немањину претходно већ стигла понуда да се руским капиталом у наредне две године од Србије направи прави аграрни гигант.

Наиме, у Москви су свесни да Србија тренутно нема довољно велику производњу која би могла да подмири макар део огромног руског тржишта. Због тога је план био да водеће банке из Русије, у сарадњи са српским партнерима, субвенционишу што већи број домаћих фирми, али и индивидуалних произвођача. Како сазнајемо, чак је и одређени број трговинских ланаца у Србији желело да се укључи у пољопривредну производњу уз помоћ руских субвенција.

Ипак, као и много пута до сада, српско политичко руководство је изашло у сусрет бриселском диктату и поред тога што је Вучић све до скоро уверавао руске партнере да ништа неће моћи да заустави сарадњу две земље.

Овако, Влада Србије је још једном на пружену руку из Москве окренула главу на страну (ка Западу), али и демантовала прву тачку свог „програма" – отварање нових радних места, већа производа и извоз.

(Алексеј Димитријевић, Србин инфо)

__._,_.___

 

No comments: