10 July 2014

Активисткиње невладине организације “Жене у црном” нападнути су у Ваљеву током протеста у знак подршке жртвама Сребренице.Opet bruke i sramote da zvanicna vlast-policija ovako reaguje zbog srpskih  rodoljuba protiv izdajnicke klike zene u crnom svima dobro poznato po cijem nalogu su se pojavile u Valjevu. Policija je hapsila kako rekoh srpske rodoljube stiteci izdajnike.Pitam se koliko j aktiviskinja Zena u Crnom zoog antisrpskog ispada uhapseno,pre svega zbog antisrpskih plakata. Da podsetim citaoce da su Zene u Crnom u Montrealu pokusale svojevremeno da napadaju Srbe zbog  navodnog silovanja 60.000 muslimanki tokom ratnih sukoba u Bosni devedesetih godina i naisle na linc. Neke su od njih tokom te posete i intervjua na etnickoj televiziji u Montrealu  dobile i batine i brze bolje isparile iz Montreala . Na moje pitanje na etnickoj TV da li znaju koliko je srpskih zena silovano od strane Mumuslimana. Odgovor je svakako bio da im to nije poznato i da se to od strane Muslimana  ne moze ocekivati i da je u pitanju samo srpska propaganda.

 

Pa jeste li vi sigurni da je silovano  ni manje ni vise 60,000 muslimanki,zar to nije propaganda.To znaci da su se Srbi bavili samo silovanje. Da li znate da je tu vest namerno proturio zapadnoj stampi Silajdzic.Da li  znate da se povodom te  vesti  jedan  americki novinar uputio u  BIH da se uveri u tu propagandu i od Sarajeva do Zvornika je sreo samo 4 osobe koje su priznale da su silovane. I na kraju sta kazete na  silovanu muslimanku koja je pobegla u svajcarsku i na kontu tog silovanja od strane Srba dobila  boravak u Svajcarskoj.Ta ista Muslimanka se porodila u Suskavajcarskoj bolnici crno dete .Svi su bili zacudjeni pitajuci se  zar su Srbi crne  rase. Verujete li i dalje u pricu porodilje da  su je Srbi silovali. Ako koza laze rog ne laze.

Sva moja pitanja ostala su bez odgovora. Isti slucaj  propagandom na zapadu obmanut je svet da su Srbi bombardovali Dubrovnik i da je goreo u plamenu ,kako je na TV stanicama na zapadu,specijalno Americi prikazano. Tim povodom opet se nasao pogodjen veliki prijatelj srpskog naroda  Amerikanac, profesor Srpskog jezika na jednom od fakulteta u Americi,i uputio se u Dubrovnik da proveri tu vest. Sve sto je pronasao i prikazao  javnosti da je u Dubrovniku jedino gorela  srpska pravoslavna crkva. Vatra  na zidinama Dubrovnika je bila jos jedna podvala javnosti .

Hrvati i Muslimani su u propagandne svrhe  protiv Srba platili jevrejima po 60.000 000  dolara da se satanizuju Srbi. Slucaj Srebrenice je isto  propaganda Klintona koji je naredio Izedbegovicu da pobije 5000 Muslimana da bi Klinton imao opravdanje da posalje americke vojnike u BiH protiv Srba. Samo Izedbegovicevo okruzenje se nije slozilo da se  ubiju 5000 Muslimana. Umesto toga pristupilo se propagandi naduvavanjem broja Muslimana navodno pobijenih od Srba cifrom od 8000.

Mnogi zapadni ocevidci i istrazivaci su dosli do zakljucka da je Srebrenica izmisljena i da je u medjusobnim borbama za oslobodjenje Srebrenice poginulo svega i sa jedne i druge strane 2050 boraca.

Setimo se samo  Olbrajtke i njenih izmisljenih 8000  pobijenih Muslimana,dajuci  bombaste izjave da su iz spijunskih aviona otkrivene grobnice i broj pobijenih. Kada su radoznalci posli tom vescu da u navodnim otkrivenim masovnim grobnicama iz aviona potvrde navode Olbrajtke,bili su razocarani kada su se uverili da nema ni traga o tim zrtvama u masovnim grobnicama. Nakon toga opet Olbrajtka stupa u akciju i izjavljuje da  su Srbi  zrtve masovnih grobnica prebacili na nove lokacije oko stadion opet to pokazuju snimci spijunskih aviona.. Opet radoznalci u potrazi za  novom izjavom. Od grobnica i zrtava  i ovoga puta ni traga.  Uporna Olbrajt sada izjavljuje da su lukavi Srbi u masovnim grobnicama oko stadiona u Srebrenici tragove zrtava unistili KEROZINOM.

 

 Sami Muslimani su imali svoj nacin propagande. Za  takozvane  pobijene Muslimane od strane Srba, podizali su spomen ploce sa imenima zrtava. Ali i to je bilo kratkog veka. Neki sa imenima na  nadgrobnim  plocama su se poceli javkjati iz Evrope,Skotske Engleske i drugih zemalja saljuci novcanu pomoc svojim familijama. To nije sve. Pre par godina   3050 bobijenih, cija su imena uklesana na  spomen plocama pojavili su se na izborima u BiH. Po tome ispade da u Bosni i "mrtvi"  glasaju.

Sve su to lazi kratkog veka.Prava Istina  kad tad se saznaje. I pored zaista  dokazanih cinjenica da je Srebrenica izmisljena, jos uvek neki pokusavaju da te cinjenice negiraju,kao ovom prilikom Zene u Crnom u Valjevu. Cak i zloglasni Medjunarodni sud u Hagu i ako  je dosao do zakljucka da u Srebrenici  nije bilo genocida i dalje prelazi preko te cinjenice i glavne krivce za pocinjene  zlocine u Srebrenici i okolini nad srpskim zivljem i popaljenih 150 sela u okruzenju oslobadjaja krivce,a Srbima sude za navodne zlocine. Nesreca je u tome sto i srpski politicki olos priznaje postojanje zlocina i genocid nad Muslimanima pocinjen od strane Srba. Setite se samo ko se sve od srpskog politickog  i ostalog olosa izvinio  za srpske zlocine nad Musimanima.

Vidanovic

 

http://srbinaokup.info/?p=42947

дана 08/07/2014 у 22:02 часова /

Активисткиње невладине организације "Жене у црном" нападнути су у Ваљеву током протеста у знак подршке жртвама Сребренице.

 

Неколико активисткиња је повређено после напада групе млађих људи, која је све време скупа протестовала, па је полиција, која је обезбеђивала скуп, ухапсила њих неколико, преноси Бета.

Активисти "Жена у црном" су на централном градском тргу развили уобичајени транспарент којим траже да се жртве Сребренице не забораве, а извршиоци геноцида позову на одговорност.

Недуго затим почели су да се окупљају млади људи углавном обучени у мајице "четници Ваљева" и вређају активисте "Жена у црном".

Они су се "пожалили" јер скуп није најављен, па да се "скупи Ваљево и покаже им шта мисли".

Већина пролазника централном Карађорђевом улицом стајала је на тротоарима преко пута Градског трга и одатле посматрала шта се дешава.

Најпре су чуло извикивање "Уа, уа!", а потом и "Ој, Пазару нови Вуковару, ој Сјенице српска Сребренице!".

Активисткиње су гађане јајима, а полиција, која је у међувремену добила појачања, покушавала је да одржи ред и неколико најратоборнијих Ваљеваца ухапсила и "марицом" спровела у Полицијску управу на другом крају града.

Када је, готово после сат времена, скуп био окончан, а активисти "Жена у црном" почели да пакују транспарент, неколико младића је искористило непажњу полицајаца, упало међу активисте, углавном жене, и напало их.

Неколико активисткиња је после удараца завршило на асфалту.

Полиција је тада реаговала, применила силу, и ухапсила још тројицу младића, који су такође приведени.

Њихови истомишљеници су најавили да ће ићи пред зграду Полицијске управе, а полиција обезбеђују један хостел у центру града, где су одсели учесници протеста, који су данас бициклима дошли из Београда.

Они сутра настављају пут Лознице, а прекосутра ће бити у Поточарима.

РТС

__._,_.___

 

No comments: