14 February 2013

Vatikan kreator svih svetskih zbivanja

Vatikan kreator svih svetskih zbivanja

 

Za dosadasnja  politicka zbivanja u svetu agresije,  na pojedine zemlje, ekonomske krize optuzivane su pojdine zemlje i drzavnicii tih zemalja a retko ko je prozvao Vatikan i Papu da stoje iza svih zbivanja ratova,svetskoh kriza i kreiranja Novog svetskog poretka, za ostvarivanje plana jedana svetska vlada jedano zemaljsko carstvo ,jedan bog na nebu , jedan bog  jedna ,Rimokatolicka crkva sa Papom na  celu.Svi politicari i drzavnici sveta, banke ,obrazovne institucije su podredjene  Vatikanu,Rimo katolickoj crkvi i Papi kao zemaljskom carstvu. Tu moc  Papa je zemaljsko svetovno carstvo u Vatikanu  silom  jezuitskom vojskom i rigoroznim  kaznenim merama svih vrsta pa i kaznom smrcu svakom ko mu se suprotstavi.Ignacio  lojola, poreklom Spanac je  1534 uParizu osnovao organizaciju Iluminati , vojsku jezuita u ciji sastav se ukljucuju  organizacije :Opus Dei,Malteski vitezovi,Malteski red,Vitezovi Kolumba i drugi.Inace tvorac jezuitske vojske  Ignjacio Lojola je okuista ,autor knjige  "Duhovne vezbe" pomocu koje je hipnotisao ljude  i tako manipulisao njima. Lojola optuzen od Dominikanaca za zloupotrebu i manipulisanjem  ljudima, doveden pred Papu ,izjavljuje da se protiv Jeretika treba boriti svim sredstvima. To je fasciniralo Papu,koji izjavljuje da je Lojola neprikosnovena licnost i da mu se niko nesme suprotstaviti. Lojolovi Iluminati- Jezuiti ili red Isusovaca osnovan je sa ciljem  odbrane vere. Papa ih je nazvao armijom rimske crkve na cijem  celu je general ili kako su ga zvali Crni Papa.Red Hristovi vojnici danas su najpoznatiji preko 20.000 clanova.Trenutni  general armije je Adolfo Nikolas.



Pod terorom vojske Rimo Katolicke crkve usledice krvave godine inkvizicije ili mracno doba, progona jeretika od strane Jezuita.Jezretici su po Jezujitima najveci neprijatelji koji se  suprotstavljaju Rimo katolickoj crkvi, Papi i Jevandjelju Ljubavi ,jedinom ucenju katolicanstva. Biblisko ucenje je bilo zabranjeno i najstrozije kaznjavani sledbnici bibliskog ucenja, zvani Jeretici ili Satanisti.Viteski red,Vitezovi Kolumba,Opus Del kontrolisali su sve politicare i bogatstva seta. Otvarane su skole i univerziteti za skolovanje  kadrova Jezuita koji su infiltrirani u vrhu svih odlucujucih politickih i ekonomskih  institucija.

 

Za najvece neprijatelje  Katolicke crkve smatrani su Masoni. Tamo gde je bio veliki uticaj Jezuita , kao u Evropi bilo je malo Masona i masonskih Loza. Najveci broj Masona i masonskih loza bilo je u Americi. Papa i Vatikan su u borbi protiv svojih neprijatelja, sto je malo poznao, kreirali i Komunisticku partiju,Fasizam, Ustastvo. Marks Engels,Trocki,Lenjin ,Staljin su bili pod uticajem Jezuitskih svestenika,pripremani za Oktobarsku Revoluciju u Rusiji protiv ruskog cara, koji je bio zastitnik pravoslavlja i pravoslavnih crkava u Srbiji, Bugarskoj ,Grckoj i Rumuniji. Oktobarska Revolucija je pripremana kao osveta ruskom caru,zastitniku pravoslavlja.Kada je  1917 godine izbila Oktobarska revolucija iz Svajcarske je tajnim putem u blindiranom vagonu Lenjin prebacen u Rusiju da  rukovodi revolucijom. Crvena Armija hvata  carsku porodicu u Jekaterinsburgu ubija ih i baca u okno rudnika. Nakon toga sledi  unistavanje  pravoslavnih crkava i manastira u Rusiji,progon i likvidacija  svestenstva i kaluddjera.Taj vandalizam je kratko trajao.Tadasnji ruski patrijarh je zaplakao pred  Crvenom Armijom i pozdravio ih recima"Drugovi konacno ste stigli,cekali smo vas. Sacuvali smo carevo zlato drugovi za vas". Tada je prestalo paljenje crkava i manastira i ubistvo svestenika i monaha.Pravoslavna crkva je bila spasena.Komunisti su dobili ne samo carevo vec i Papino zlato,na putu kroz Nemacku za Rusiju vrednosti 666 miliona dolara.Papu umalo nije udario slog kada je cuo tu vest. Izdali su ga njegovi vlastiti komunisti.

 

Vatikan priprema osvetu komunistima i pravoslavnoj crkvi putem Spanske inkvizicijde izazovom Drugog Svetskog Rata. Konkordatom papa dovodi na vlast Hitlera i nagovara SAD i Britaniju da ne ulaze u rat protiv Male Antante Nemacke Italije i Japana u cilju sprecavanje rata.Jezuitima i Papi se pripisuje i izazov Prvog Svetskog Rata. 1900 Francuska sklapa politicki  dogovorsa  sa ruskim carem te su zbog toga bili na listi Jezuita za unistenje Francuse jos od zbacivanja katolickog kralja Francuske i postanka republike.Cilj rata je bio unistenje Francuske i Pravoslavlje u bugarskoj,RumunijiGrckoj i Srbiji.Jezuiti podrzavaju Nemacku i kada je nemacki vladar Kajzer zatrazio prosirenje granica i molio rimsku crkvu da mu dozvoli prosirenje granica, Ppapa Pije X i njegovi sledbenici su mu dali blagoslov. Tako Nemacka u Prvom Svetskom Ratu ratuje protiv Francuske ,Engleske a kasnije i protiv Amerike. U tom ratu Rimska crkva snosi odgovornost za pakao  milione stradalih u vihoru rata.

 

Protestanska Engleska i Amerika  unistavaju Jezuite. Jezuiti  zele osvetu.Abraham Linkoln za Jezuite kaze da  Jezuiti nikad nikom duzni ne ostaju. Jezuiti su  ubili americkog predsednika  Ambrahama Linkolna.Rim da bi  se skrenula paznka dalje od Vatikana salje svoje ljude u svet da sire vesti da postoji zamka i optuzujuTrilateralnu komisiju,Rokfelerovu porodicu, Cioniste, Luministe i Rimski klub.

MILANSKI EDIKT



U trecem veku  Konstantin Veliki Milanskim ediktom i priznaje pravoslavlje. Oprost hriscanima koji su sledili svoje hiorove i bili obuzeti neboscu te se nisu pokoravali drevnim obicajima." U ime tog oprosta mera mole svoga boga za nase spasenje,za spas republike i za svoj grad,kako bi republika mogla i dalje svuda postojati jedinstvena."Tom odlukom mora la se vratiti   hriscanima sva oduzeta imovina. Edikt je znacajan i po tome sto su pored hriscanstva priznat pravni poredak i svim ostalim religijama. Tek 380 godine Hriscanstvo postaje drzavna religija uredbom cara Teodosija u rimskom carstvu.Konstantin Veliki je bio dalekovid i da bi spasio  rimsko carstvo zod sve veceg narastaja hriscanstva i drugih vera i unutrasne slabosti carstva odlucvuje se na Milanski edikt tolerancije.



Konstantin Veliki je 330 inagurisao Novi Rim na mestu Vizanta Konstantinopolj.Konstantinopolj postaje prestonica Istocnog Rimskog carstva-Vizantija i traje sve do 1453 godine kada ga zauzimaju Turci Osmanlije. Godine 476 pada Zapadno Rimsko carstvo.



Konstantin Veliki je rodjen u Nisu- Naissu, tacnije u u Gornje Mezije  kraj Prokuplja 306-337 od oca Flamija visoko rangirane vojne licnosti i majke Jelene. Vladao je  Rimaskim carstvom od 323-337. Rimski Papa iz osvete  Konstantinu Velikom zbog Milanskog edikta i verske tolerancije u  krstaskom ratu napada  Konstantinopolj i  srusio ga do temelja. To nije prvi put da Papa preduzima revansisticke akcije protiv svojih neistomisljenika.Papa Benedikt XVI je bio clan Hitlerove omladinske organizacije.


KO VLADA AMERIKOM

Rimo katolicka crkva je najmocija organizacija na svetu , koja preko svojije jezuitske vojske  Maleskih Vitezova,Opus Bei Vitezova Kolumba i drugih deluje na sve uticajnije licnosti, politicare,bankare ne samo u SAD vec i u celom svetu. Karlos grupa je najmocnija kompanija na svetu pod kontrolom Malteskih vitezova.Vatikan je drzava sa  svim pravima i diplomatske imunitete. Clanovi Malteskih vitezova su Osnivanjem  skola i univerzitete za skolovanje licnosti  Pentagona,koje se postavljaju na uticajnim i odgovornim mestima .Klinton je zavrsio jezuitski koledz u Dzordz Tuan. Gradonacelnik Njujorka Majkle Blumberg je clan Malteskih vitezova, inace milijarder. Frank Kaluci ,visoki vunkcioner CIA i prvi covek Karlaj  grupe, jedan od najvecih trgovaca oruzja u svetu, je takodje clan Malteskih vitezova. Majkl Sertof,director Carine Imigracije i homlend sekuriti, clan Malteskih vitezova, preko koga se kontrolise demografska struktura Amerike. Meksickih katolika danas ima vise nego crnaca. To je pouzdana glasacka masinerija .Dejvid  Rokfel,najmocniji bankar,clanovi Vrhovnog suda Samuel  Alito i Antonio Skalin , Dzordz Tuan kolege  iuniverzitet u Vasingtonu i svi ostali su pod kontrolom Ma;teskih vitezova. Prodica Bush, Viter Kolumba je rodjeni brat Dzordza Busha,Guverner  Floride, mediski magnat Ruper Mardok Njujorski Kardinal Edvard Ingnatije,sve su to clanovi Malteskih vitezuva.Malteski vitezovi su infiltrirani i u Masoneriju. Clan Malteskih vitezova je i spanski kralj Huan Karlos pod cijom komandom je  Havijer Solana, sef Nato u vreme bombardovanja Srbije.Porodica Rodstild je zaduzena za za britansku Masoneriju.

 

JEZUITSKI JERESI i INKVIZICIJA

Spanski Jezuita Alberto Romero Rivijera kao decak dospeo u Rimokatolicku skolu da postane svestenik. Tu je imao prilike da se upozna sa svim zbivanjima  mracnog doba u katoickim  crkvama i manastirima, do 1200 godine. Doba inkvizicije ,koja je proizvela 68 miliona zrtava jeretika,zvanih djavola, vernika bibliskog ucenja za razliku od katolika  cija  se vera zasniva na  Jevandjelju ljubavi.Biblisko  ucenje je bilo zabranjeno i strogo kaznjavano od strane Jezuita.  Rivijera otkriva seksualizam i lejzbejstvo  medju katolickiim svestenstvom i lejzejstvo u zenskim manastiima. Otkriva u manastirskim podzemnim tuneliima  posmrtne ostatke mnogobrojne umorene dece.Rusenje crkava manastira bibliskih vernika,likvidiranje  skolskih institucija i univerziteta .Likvidaciji  samih svestenika i kaludjera i vernika biblije podvrgavanjem najstrasnijim mukama smrti. Kao katolicki svestenik Rivijera je regrutovan u jezuitske odrede i sam ucestvovao svim tim mucenjima i torturama.

 

Kao ucenik  prvo spoznanje seksualizma je doziveo kada mu se u krevet uvukla osoba koja je pocel da ga ljubi. Rivera se odupro posetiocu i poceo da vice na njega i da ga fizicki tera od sebe. Time je privukao paznju staresine,koji je hteo da sazna st se zapravo dogodilo. Kada je Rivera ispricao kako se doticni usunjao u njegov krevet i poceo da ga ljubi,predpostavljeni ga izgrdioi rekavsi da je odbio bozju ljubav koja mu je ponudjena. Od tada pa nadalje Rivera se posvecuje otkrivanju  seksualnih avera u svestenickim crkvenim krugovima i manastirima i rezultatima tih afera  cedomorstva u podzemnim tunelima. crkvenih  zdanja.Uzroci zastupljenosti i pojave seksualnih odnosa medju katolickim svestenstvom je zabrana zenidbe. I danas  ta desavanja nisu retke pojave  u katolickim samostanima, manastirima i skolama. Medjusobni seksualni odnosi svestenstva i  sa ucenicima buducim  svestenim licima po katolickim institucijama su ceste pojave i avere,koje kompromituju katolicanstvo.

 

 Rivera u svojim delima pise i o strasnim mukama umorstva Jeretika - vernika biblije. Najbolji primer je strasna smrt  osobe iz grupe citalaca biblije  u kuci,otkrivene i osudjene na smrt najtezim mukama. I  ako   ta osoba Dona Marija je bila iz kraljevske porodice nije postedjenasmrti u najtezim mukama.Nakon sto se posle prisile nije odrekla bibliskog ucenja i svoga boga a pored toga i bila trudna, nije postedjena smrti. Vezana za  specijalnu napravu,nepokretne glave sa otvorenim  nepomicnim ustima,kap po kap vode je  kapala u njena usta,preko grube tkanine koja je dospela u njen zeludac. Kada je to postignuto izvucena je  ta gruba tkanina iz njenog stomaka zajedno sa svim unutrasnjim njenim organima i tako dozivela najstrasniju smrt od strane Jezuita, nakon cega je spaljena. To je samo jedan od primerta metoda Jezuita  za umorstvo nepokornih Jeretika. Svako ko se nije pokorio katolickoj crkvi i pokazao neposlusnost  doziveo je  strasnu smrt od strane Papske vojske Jezuita.

 

Rimokatolicki sistem se po Lojolnom predlogu  zasniva na dva nacela, na apostolsko nasledje i suprementaciju vlasti. Ta dva nacela proglasena su na koncilu u Trentu kao stubovi vere.Prvi stub suprementacije vlasti znaci da Papa ima prevlast na sve vladare  drzave sveta i drugi stub apostolsko nasledje, tvrdnja da je Papa Petar bio prvi Papa i da su Pape njegovi naslednici. Dizanje dva prsta u katolicanstvu simbolicki predstavlja ta dva nacela.Katolici se i krste sa dva  ispravljena prsta. Organizacije koje su pod kontrolom Vatikana:Jezuiti.Iluminati,Malteski red,Malteski vitezovi, Vitezovi Kolumba,Masoni,Medjunarodni bankari,mafija,Rimski klub,Savet za inostrane odnose,Opus Dej,Pokret Novo doba su Rimokatolicka armija preko koje se kontrolise svet,sve religije sveta i sva svetska zbivanja podlezu kontroli Pape.Malteski red ima diplomatske odnose sa 96 zemalja sveta i stalne misije u UN i njenim specijalnim agencijama i delegacije u internacionalnim organizacijama,ciji je moto odbrane vere.

 

U  16 veku Rimokatolicka crkva je bila veoma uzdrmana nezadovoljstvom svestenika,koji su protestvovala zbog velikog nemorala i Papu nazivali najgorim imenima.To je vreme pojave okuliste Ignacija Lojole i pojave njegove knjige Duhovne vezbe  pomocu kojih je  dovodio ljude u stanju hipnoze i i manipulacije njima. Priveden  Papi da bude kaznjen, Lojola fascinira Papu predlogom  borbe protiv Jeretnika i njegova dva nacela  o kojima je bilo reci u predhodnom paragrafu.Osnivanjem  Jezuita ili red Isusovaca pocinje najveci mracni period Rimokatolicke crkve obracunima sa Jereticima Inkvizicijom Papinom  Jezuitskom vojskom.

 

KANONSKO PRAVO

Kanonsko pravo katolickom svestenstvu daje pravo moci da  oprasta grehove i da drzi misu. Ova moc ga  prema  Rimokatolickom  ucenju postavlja u pozicijju Isusa Hrista. Oprastanjem grehova cinom ispovedanja gresnika je vracanje gresnika s pogresnog puta  u zagrljaj Katolicke crkve, poslusnosti i prihvatanje Jevandjelja.Obred Mise ne samo sto ima cilj odbrane vere vec i ucenje o zemaljskom carstvu na celu sa Papom,veru u jednog boga poslusnosti. Prastanje grehova je jedan od uslova za raj i ulazak u nebesko carstvo. U svim sistemima crkva je  bila ta  koja je bliska rezimu vladarima. U Robovlasnickom sistemu crkva je imala odlucujucu ulogu ucenja i poziv na pokornost  robovlasniku, kao uslov dospeca u Raj i propovedano da ce pre kamila proci kroz iglene usi no robovlasnik u Raj.Robovlasnici su bili gospodari zivota robova. Robovi su bili bez prava cija je duznost bila da rade i da u nekim slucajevima zabavljaju  robovlasnike u ulozi gladijatora ,boreci se medjusobno ili sa  lavovima. Bili su eksploatisani  i korisceni do zadnje kapi krvi.Feudalni i kapitalisticki sistemi se baziraju na eksploataciji seljaka i radnika u korist feudalaca i kapitalista.

 

SLABLJENJE UTICAJA CRKVE

Slabljenje uticaja  crkvenog uticaja se potiskuje u Socijalizmu. Crkva vise nije deo vlasti. Bozanska moc i crkve i vere prestaje. Covecanstvo dostize odredjen stepen civilizacije i saznanja napretkom nauke i naucnih dostignuca da se  odbacuju crkvene dogme o postanku sveta, da je bog tvorac  ovozemaljskog zivota. Evolucija i zakonitosti prirode,saznanja o Universumu otkrivaju  nove vidike postojanja  sveta uz pomoc naucnih dostignuca i izuma  genija sve je podredjeno moci coveka a ne bozanskom bicu. Danas  u 21 veku ne prolazi  crkvena  dogma da je bog stvorio  prvog coveka Adama, a od njegovog rebra   Evu i tako nastalo  covecansatvo po toj teoriji. P veronauci se tacno zna postanak ljudi na  planeti. Sve potice od Hrista. Medjutim naucno je dokazano da su ljudi na zelji postajali  mnogo miliona godina pre Hrista. Na tlu Srbije se znalo za postojanje ljudskih bica  nekoliko  hiljada godina  pre Nov ere, odnosno Hrista. Civilizacija  Lepenskog Vira i  Vincanske kulture i pisma  potice nekoliko hiljada godina pre Hrista. Nikola Tesla najveci svetski um ziveo je  ispred svog doba i otvorio vrata novim saznanjima i otkricima, otkrivsi da i na ostalim planetama Univerzuma  postoji zivot. Teslinim izumima i  dostignucima danas  covecanstvo i njegova vizija buducnosti se prosiruje  van planete zemlje, prema drugim planetama. Veruje se da na nekim od tih planeta  zivot je mozda savrseniji od ovozemaljskog. Veruje se da je zivot na Marsu na visem stupnju. Pojave teorije o Marsovcima i razgovor Tesle sa njima  buducnost ce potvrditi.

 

TEORIJA MARKSA I ENGELSA

 

 Socijalizam se u mnogome razlikuje od predhodnih drustvenih sistema.Prava radnika su garantovana.Bar teoretski nema eksploatacije radne snage .U Socijalizmu je nagrada prema radu i sposobnosti. Koliko znas toliko vredis i koliko radis toliko dobijas.To je teoretski zasnovano po ucenju Marksa i Engelsa i njihovih  sledbenika. Glavni  cilj teoreticara  Socijalizma i Komunizma je da su sredstva za proizvodnju u rukama radnika. Da pravo blagostanje  radnicke klase  ce  tek doci u Komunizmu u kome ce biti nagrada ne vise prema radu i sposobnosti, vec prema potrebi. Da bi se  taj cilj raspodela prema potrebi ostvario  uslov je izgradnje svesti  radnicke klase i svih korisnika potreba. To znaci da bi  se  trebao postici takav stepen proizvodnje da se mogu zadovoljiti sve potrebe drustva. To bi prakticno znacilo uzimas onoliko koliko ti je potrebno. Na primer,  ako su ti za danas potrebne zivotne namirnice  uzimas kolicinski za taj dan sve  samo sto ti je potrebno a ne vise. Ili ako za danas trebas jednu  kosulju nece uzeti iz prodavnice 10 nego samo jednu. Treba ti auto uzeces samo jedan automobil i vozices ga dok ide.Drugi ces uzeti tek kad ovaj vise nije za upotrebu. U toj razmeni prema potrebi  nema  novca kao platezno sredstvo. Novac je van upotrebe. Sve  je to  moguce tek kada se izgradi svest ljudi da koristis samo onoliko koliko ti je potrebno. 

 

KOMUNIZAM KAO NAJSAVRSENIJI  DRUSTVENI POREDAK I KAKO DO NJEGA DOCI

 

Komunizam kao idealni drustveni poredak nigde u svetu nije zaziveo. Kina je bila najbliza  takoreci na domaku,ruke, ali se to nije dogodilo. Sledeci primer najbolje ilustruje  Komunizam i raspodelu po potrebi  uz uslov izgradnje svesti ljudi. Na Crvenom trgu  u Sovjetskom Savezu je izveden eksperiment sa sibicama, jer je  bilo moguce   sibicama zadovoljiti taj stepen proizvodnje da zadovolji potrebe raspodele po potrebi. U vreme zavrsetka radnog vremena po fabrikama  na Crvenom trgu su sa zaprepascenjem radnici  i prolaznici videli ogromnu gomilu, sibica koje niko nije cuvao. Radnici su poceli da  uzimaju sibice koliko su mogli tog trenutka da ponesu. Punili  torbe,dzepove koliko su mogli da ponesu i pricali kuci  kako su do sibica  dosli. Sutra dan je  bila ista situacija. Opet  gomila sibice. Opet punjenje dzepova torbi i svega sto je bilo pri ruci. To se desavalo  svakodnevno.Ljudi su odnosili koliko su mogli. Kad na jednom pokupljene sibice su poceli da vracaju na gomilu Crvenog trga. Svest kod radnika je proradila i  poceli su da razmisljaju. Zasto ce mi toliko sibica kada za danas trebam samo jednu  da bi  bio u mogucnosti da pusim. Ovde je  sidica u izobilju, zasto bi tolike sibice nosio kuci koje mi ne trebaju. Jedna dnevno mi je potrebna ne vise. Sta ce mi vise kad ih je svaki dan ovoliko. Bio je rezon.To je bio razlog nakon svesti da pusacu  treba samo jedna sibica dnevno. Eksperiment je uspeo i na  primeru sibica je zadovoljena  teorija Marksa i Engelsa o zazivljavanju Komunizma i realnim dnevnim potrebama pojedinaca da  se uzme samo koliko je potrebno. Proizvodnja sibica je zadovoljila potrebe.Kada se postigne taj nivo sa ostalim zivotnim potrebama doci ce se do istog zakljucka Svest ljudi je proradila. Komunizam je moguc pod  dva uslova: Stepen proizvodnje i svest ljudi. To je taj idealni  Komunizam koji je nemoguc bez ta dva uslova. Komunizam  u praksi nigde nije zaziveo , jer nisu ostvareni  potrebni uslovi.Sa ostalim svakodnevnim ljudskim potrebama dostici taj stepen je bar  za sada nemoguce. Mozda ce se to ipak  nekad postici, jer savrsenijeg idealnog drustvenog poretka na planeti zemlji  do sada nije bilo.

 

SOCIJALIZAM

 Kapitalisti i Kapitalisticki teoreticari osporavaju  i Socijalizam  kao neodrziv drustveni poredak. Kapitalisti se boje Socijalizma i Komunizma  ko djavo tamnjana ,jer ti sistemi negiraju privatno vlasnistvo pogotovo nad sredstvima za proizvodnju. Oni velicaju Kapitalizam kao najbolji i neprevazidjeni drustveni poredak. U Jugoslaviji za vreme Tita  socijalizam je ipak zaziveo, ali zbog unutrasnjih slabosi  je morao propasti. Tome treba dodati i spoljasnje pritiske i hajke .Prednosti Socijalizma u odnosu na predhodne poretke,specijalno u poredjenju sa Kapitalizmom boljitak za radnicku klasu je bio ocigledan. Sredstvima za proizvodnju koja su u rukama radnicke klase veliki doprinos.Ne postoji  eksploatacija radnicke klase. Nagrada je prema ostvarenim rezultatima rada i sposobnosti. Teoretski je tacno , ali u praksi je bilo drugacije. Crvene burzoazije je bilo,kao danasnje korupcije i partiske pripadnosti. Pored sredstva za proizvodnju u rukama radnicke klase  Radnicko samoupravljanje je novina u Socijalizmu,dostignuce samo u Jugoslaviji. Radnicko samoupravljanje je pozitivno ocenjeno i u nekim zapadnim zemljama kao  na primer u Svetskoj i Norveskoj. Slabe strane Socijalizma su odnos prema sretstvima za proizvodnju. Radnici  se prema sredstvima za proizvodnju nisu odnosili kao prema svom vlasnistvu.Karakteristicno je to da su masine na kojima su radnici radili  vise puta zvrjale  na prazno. Radnik je koristio  cesto cigaret pauze, ili se udaljavao od masine iz drugih potreba a da je za to vreme masina radila i pravila veliki skart ili stajala. Nerad je bio takodje negativna strana Socijalizma ma da su postojale norme Malo je ko  nasojao da prebaci normu. Primanja su bila primerna. Za vreme Broza u Jugoslaviji je bio najveci  zivotni standard do sada nepremasen. Zivelo se komotno,odlazilo na godisnje odmore redovno. Deca skolovana  o trosku drzave.Lecenje besplatno. Sta ces bole od toga. Sve su to prednosti u poredjenju sa Kapitalizmom.

 

 Do 1960 godine  na radnim mestima i za masinama su najcesce bilia nestrucna lica. !960 rezolucijom o osposobljavanju kadrova  svaki  ko je radio na mesto kvalifikovanog ili visokokvalifikovanog radnika a  tu kvalifikaciju nije imao, nije bio otpustan sa tog radnog mesta, ali je zato morao u odredjenom roku da postigne   trazenu kvalifikaciju. Preko  tadasnjih Radnickih univerziteta doskolovavali su se radnici i sluzbenici za  trazena radna mesta i potrebne kvalifikacije. To je u mnogome poboljsalo kvalifikacionu strukturu radne snage tadasnje Jugoslavije a kasnije su poceli da pristizu i kvalifikovani radnici iz  odredjenih skola. i sa fakulteta.Fabrike , ustanove i preduzeca su snosila troskove   obrazovanja  svojih radnika.Na teritoriji Novog Beograda postojale su mnoge fabrike i  preduzeca i potrebe za skolovanjem radnika su bile velike. Na teritoriji  Novog  Beograda u tu svrhu je  formiran i Radnicki  Univerzitet za  skolovanje radnika prvenstveno onih koji su u radnom odnosui na radnom mestu za koje se traze odredjene kvalifikacije. Svaki radnik ko nema  odredjenu kvalifikaciju morao je steci u odredjenom roku.

 

 Kao tadasnji direktor centra za Opste i Strucno obrazovanje Radnickog Univerziteta, na Novom  Beogradu, godisnje sam upisivao i do 6000 radnika i sluzbenika.  Otvaranjem granica i  postignutim dogovorima o radnoj konvenciji sa pojedinim evropskim zemljama Titova Jugoslavija je bila najveci izvoznik radne snage u to vreme.Radnik je na osnovu potpisane radne konvencije imao sva prava iz radnog odnosa kao da je u Jugoslaviji i vise od toga. Imao je vecu  zaradu. Moglo se vise ustediti.To je bio veliki ekonomski doprinos za samu drzavu. Ulagalo se, gradilo,kupovala  kola i mainerije za kucnu upotrebu.  Jugoslovenska  strucna radna snaga je bila na ceni. Evropski poslodavci su davali prednost  narocito kvalifikovanoj radnoj snazi iz Srbije. Nasi radnici u Evropi pa i dalje sticali su veliko radno iskustvo,pre svega disciplinu na radnom mestu.Vise puta su se cule izjave radnika, da se toliko radilo u Jugoslaviji,Jugoslavija bi bila druga Svajcarska. Primer koji najbolje o tome govori je sledeci. u Evropi.

 

 Moj komsija Zemunac odlazi u Nemacku na rad, motivisan primerima onih koji su vec  dospeli inostranstva. Odlazi u  Nemackuneku  i trazi posao kvalifikovanog  alatnicara. Poslodavac  na koga je naisao  ga pita kolika je tvoja satnina. 14 maraka na sat odbrusi komsija. Dobro prihvatam ponudu pocni odma sutra da radis.Posle dve nedelje sledi prva iisplata satnine, posto jedna nedelja uvek mora da ostane neplacena po pravilu poslodavca. Komsija dobije prvu isplatu. Racuna i dolazi do zakljucka da nije  pobio  platu satnine po dogovoru. Odlazi kod gazde da komplenuje. Umesto odgovora gazda mu daje  filmsku kasetu i upucuje ga  u prostoriju da je odgleda. Nakon  pogledanja kasete vraca se gazdi, koji ga pita , jel ti sada jasno zasto nisi dobio 14 maraka nego 8 na sat. Ne nije mi jasno, rece komsija gazdi. Idi pogledaj kasetu ponovo pa ce ti biti sve jasno. Komsija opet gleda kasetu i opet ne shvata u cemu je problem. Vraca se  ponovo gazdi koji ga opet pita jeli ti sada jasno. Ne nista ne razumem rece komsija. Podji samnom da  kasetu zajedno pogledamo. Gledaju oni kasetu i gazda ce  komsiji. E vidis  sada odlazis u tojlet a masina radi sama. Sada si otisao na  cigaret pauzu masina opet radi sama lomi komade i pravi stetu. Sada si zaustavio masinu i razgovarao sa radnikom preko puta. I tako redom do objasnjenja zasto nije dobio 14 dolara po ugovorenom satu. Kada budes radio  i stajao pored masine bez  navedenih pauza punih 8 sati, dobices tvojih 14  maraka po satu. Komsija zavrte glavom i  pomisli u sebi;Majku mu svapsku nema  vise  onog jugoslovenskog nerada i hladovine, mora se zapeti, pljunuti u sake, druge nema.  Ostavio sam  kuci zenu i dete i moram  zapeti. Druge mi nema, zakljucuje komsija. I tako  komsija  prileze poslu i ne samo da je dobio tih 14  maraka po satu, nego je i dobio povisicu i bonus za premasaj norme. Iz tog primera se moz zakljuciti sta znaci  Kapitalizam i raditi u Kapitalizmu.Svaki je dosao do zakljucka da u Kapitalizmu nema zabusavanja i nerada kao u Jugi. Zato je i izrecena  pomenuta krilatica- da se u Jugi tako radilo  Juga bi danas bila Svajcarska.

 

POLITIKA PAPE i SVETA PREMA JUGOSLAVIJI

Jugoslavija je  zog svog geografsko- strateskog polozaja na Balkanu i politickog uredjenja bila na udaru svetskih mocnika da se dodje do  promena sistema i dodje do teritorijalne vladavine. Medjutim  umesnosti Broza i balansa  i prema Staljinu i zapadu uspeo je da se odrzi na vlasti sve do svoje smrti 1980 godine. Muzo je i jednu i drugu stranu koliko je mogao.  Interes i  Staljina i  zapada je bio da  se Tito pridobije. Tito je bio veoma popularan politicar. Osnovao je i Blok nesvrstanih koji je igrao znacajnu ulogu na medjunarodnoj politickoj sceni. U blok nesvrstanih zemalja izmedju ostalih usle su Indija,Egipat Indonezija, Alzir i druge africke zemlje.

 

 Jos za zivota  Broza krojila se politika Balkana i Jugoslavije kao cetvrte vojne sile Evrope koja predstavlja opasnost i pretnji miru. Zato Jugoslavija posle Tita  mora nestati. Tito umire i posle njegove smrti Jugoslavijom vlada kolektivna uprava predstavnika svih republika.Nakon toga stupa na scenu Slobodan Milosevic, koji nastavlja  tamo gde je Tito stao.Milosevic pokusava da spasi Jugoslaviju od raspadanja ali je odluka o nestanku  zajednicke drzave vec donesena. Na sastanku Papa -Regen 1984  donesena je odluka o prekrajanju granica evrope  i nestanka pojedinih zemalja i vladavine Novog svetskog poretka. Pocelo se od  rusenje berlinskog zida 9. novembra 1989 a sa tim prestaje hladni rat i Varsavski pakt. Rusenjem berlinskog zida,nakon godinu dana ujedinjuju se Istocna i Zapadna Nemacka ,raspad Cehoslovacke na Cesku i Slovacku,Jugoslavija na 5. nezavisnih drzava: sloveniju,Hrvatsku,BIH,Makedoniju i SR Jugoslaviju Srbije i Crne  gore, da bi se kasnije  Crna Gora proglasila nezavisnom drzavom. Tome nije kraj.Od Srbije se cepa teritorija Autonomna pokraina Kosmet i proglasava  2008 . nezavisnom drzavom Kosovo.Plan je bio da se na samom pocetku otcepi Kosovo, ali se procenilo da bi to bilo veoma rizicno pre raspada Jugoslavije. Krajni cilj zapada je da se Srbija  podeli na  regione i svede na Beogradski Pasaluk. Za  SAD Kosovo je veoma vazna strategiska tacka za  dalju exspanziju prema istoku do krajnjeg cilja Sibira.U tom cilju podignuta je i najveca americka baza na Kosovu Bonstil posle Vijetnama. Drugi razlog  okupacije Kosova je  rudno bogatstvo Kosova i eksploatacija tog  bogatstva. Taj cilj sa Kosovom  nije se mogao ostvariti dok je Milosevic  na  vlasti. Scenario je poznat. Kada Milosevic nije pao agresijom na Srbiju,vec  postaje popularniji. Posle proglasenja za  diktatora doslo je do 5-og oktobra, dolaska navodne demokratske vlasti koalicije DOS. O tome  detaljnije malo kasnije. 

 

RASPAD JUGOSLAVIJE

 

 U pocetku SAD nisu bile za rasparcavanje Jugoslavije  do Klintona, ali na zahtev  Pape i Nemacke, doslo je ipak do deobe Jugoslavije i stvaranja   nezavisnih drzava u Avnojskim  granicama. Bandinterova komisija  je potpisala smrtnu presudu Jugoslaviji u Hagu 1991. da kao  vise nacionalna drzava  ne moze da opstane i mora da se raspadne.Nemacki revansisticki stav je u mnogome doprineo raspadu Jugoslavije kao 4. vojne sile Evrope.U dva svetska  rata Nemacka  vojska je imala velike gubitke od  vojske Srbije i Partizana u tim ratovima. Sve bivse  republike savezne drzave su odlukom na referendumu proglasile svoju nezavisnost u avnojskim granicama, cime su deo srpske teritorije nezakonito pripale novim tvorevinama..Tako su na prostoru bivse Jugoslavije  formirane nezavisne drzave:Slovenija Hrvatska,Makedonija  91. BIH 92, SR Jugoslavija Srbija i Crna Gora 92. Srbija i Crna  Gora ostale su u zajednici kao Savezna drzava Jugoslavija. Posle te deobe buknuo je rat na  prostorima bivse Jugoslavije u Hrvatskoj,Sloveniji i BIH.

 U Hrvatskoj i Sloveniji sukobi su najpre poceli sa  bivsom armijom JNA.U Bljesku i Oluji, oruzanim napadima  vojske Hrvatske  na Kninsku Krainu uz pomoc  Amerike . Bilans  sukoba je bio  etnicko ciscenje  Srba  iz Hrvatske. To je najvece etnicko ciscenje posle Drugog Svetskog rata , kojom prilikom je proterano  sa teritorije Hrvatske oko 500.000 Srba .  Poruseni  i opljackani mnogi srpski domovi i poginulo nekoliko hiljada Srba u Bljesku i Oluji. Ratni sukobi su nastali i u BIH. Povod  sukobu  je bilo ubistvo svatova na srpskoj svadbi. Sukob je trajao sve do  sklapanja  Dejtonskog  mirovnog sporazuma 95 godine u  Americi po kome je proglasena  Republika Srpska kao Nezavisna drzava u sastavu BIH .  Saveznu drzavu BIH cine 2. drzave i tri entiteta Srba ,Hrvata i Bosnjaka. BIH pokusava da Republiku Srpsku i njenu drzavnost utopi u BIH, ali  za sad bez uspeha. RS bi trebala  da se na referendumu izjasni o prikljucenju  Srbiji. Tak cin je stvar buducnosti.

 

ULTIMATUM MILOSEVICU U RAMBUJEU

 

 Vladavina Milosevica  kao predsednika SR Jugoslavije nije odgovarala zapadu i samom Papi i nastajalo se svim srtedstvima da se Milosevic  smakne .To je Islo   dosta tesko. Milosevic je bio tvrd orah. Nije se  pokoravao zapadu i zapadnim ultimatumima. Milosevic odbija ultimatum u Rambujeu i Parizu od koga se trazila kapitulacija Srbije.  Priznanje vazalnog odnosa Jugoslavije od strane zapada. Na ime trazen je slobodan prolaz Americkim  i NATO trupama kroz Srbiju, njenim  suvozemnim i vazdusnim prostorom . Milosevic  odbija   ultimatu iz Rambujea 1999. Proglasava se diktatorom zbod vladavine dva mandata, dok se recimo Bumarak Egipatski predsednik i  vise od 20 godina na vlasi to nije. Drugi greh Milosevicu kao zlocincu se pripisuje etnicko ciscenje Albanaca na Kosmetu i primene sile. Dolazi do  agresije Nato na Srbiju u takozvanoj humanitarnoj akciji Milosrdni andjeo, radi sprecavanja etnickog progona Albanaca sa Kosmeta. Armija OVK cini teror nad Srbima Kosmeta i vojska i policija opravdano pruza zastitu Srbima. NATO pruza pomoc Albancima. Agresija NATO na Srbiju traje 89 dana.Milosevic se  uspesno suprotstavlja do tada najvecoj  sili  sveta NATO Alijansi.Kopnenih sukoba vojske Srbije i NATO snaga nije bilo. Napadi su uglavnom bili iz vazduha. Armija Srbije je  cak oborila i jednog  nevidljivog ,ponos Amerike.Na Kosmetu NATO je pruzao podrsku   teroristickoj grupi Kosmeta  OVK u naoruzanju i iz vazduha Milosevic je prihvatio  Kumanovski sporazum uz  garanciju UN i rezolucijom 1244 kojom se  Srbiji garantuje teritorijalni integritet ni dolazak  mirovnih snaga KFOR radi uspostavljanja mira i etnicke tolerancije. Te garancije su ostale mrtvo  slovo na papiru i velika obmana. Do sada nije primenjena ni jedna odredba te rezolucije. Mirovne snage  postaju okupatori Kosmeta. Na njihove oci do danas se i dalje Srbi terorisu od strane Albanaca i rusi sve sto je Srpsko, crkve mmanastiri kulturni spomenici, srpska groblja,ubistva.

 

 Pritiskom zapada   dolazi do  Kumanovskog mirovnog sporazuma,posredstvom  ruskog predstavnika Cernomidina i Ahtisarija. Kumanovskim sporazumom srpska vojska i policija se povlace s Kosmeta s pravom povratka umanjenog broja  vojske i policije kao zastita Srba Kosmeta.  Sa povlacenjem vojske i policije 350 000 Srba napusta Kosmet. Rezolucijom UN 1244  okupacione snage KFORa  i UMNIK-a , a kasnike iEULEKSA, zauzimaju Kosmet sa cilem da  sprovedu Ahtisarijev plan o nezavisnoj drzavi Kosovo. U medju vremenu doslo je do proglasenja  nezavisne drzave Kosovo 208  godine 17 marta. Teror i progon  Srba i unistavanje njihove imovine i nadgrobnih spomenika se desava  svakodnevno  na ocigled okupacionoh snaga, ciji je dolazak bio mirovna misija,  zastita  svih narodnosti Kosmeta i povratak prognanih Srba na svoja ognjista.

 Za vreme agresije  NATO na Srbiju u 89to dnevnoj akciji iz vazduha porusenna je sva infra struktura Srbije. Mostovi, skole ,obdanista, fabrike,citava naselja. Stradalo je vise od 1500 civila,deca zene i starci. Baceno je na Srbiju nekoliko tona kasetnih bombi punjene  oslabljenim uranijumom od cijeg zagadjenja i posledica  nestaju mnogi zivoti i danas. Posledice uranijuma  dejstvovace na okolinu jos 4 miliona godina.Niko za agresiju NATO  do  sada  jos uvek nije prozvan krivim. Naprotiv krivci su branioci  otadzbine ,heroji Srbije ,oficiri, politicari  proglaseni  ratnim zlocincima kojima se za zlocine  sudi u Hagu.

 

 BULDOZER REVOLUCIJA U SRBIJI 

Posto NATO  agresijom  na Srbiju Milosevcev rezim nije srusen, preslo se na pripremu akcijom  5-og  oktobra u takozvanoj  buldozer revoluciji. Amerika i ostali zapadni saveznici pripremali su u  Budim Pesti  Otporase, koji ce biti udarna snaga u rusenju  Milosevica .Stotine i stotine miliona dolara zapad je ulozio u  pripremi snaga za rusenje Milosevicevog rezima. Na predsednickim izborima  24 septembra 2000 izmedju Milosevica i Kostunice ,Kostunica  dobija 48% ,2% manje od  Milosevica i da ce biti drugi izborni krug.Kostunica poziva gradjane na protest ispred Skupstine da se suprotstave velikoj izbornoj kradji., kojom prilikom su navodno pokradeni njegovi glasovi u korist Milosevica.Okupljeni gradjani ispred skupstine sa svih  strana Srbije, nasilno ulaze u Skupstinu,pljackaju mnoge slike i drugi inventar i na kraju pale Skupstinu i glasacke listice da  se nebi moglo izvrsiti naknadno prebrojavanje i utvrdio izborni pobednik. Kostunica  poziva Milosevica da do 5 oktobra u 15 casova prizna izbornu  volju gradjana na svim nivoima. Kostunica 8 oktobra trazi od Milosevica da prizna poraz u prvom krugu. Nakon lazne dojave izborne komisije da je Kostunica  pobednik na izborima,Milosevic preko televizije posle  laznog saopstenja  izborne komisije priznaje  poraz. Pre same izjave o porazu u kancelariju Milosevica ulazi predsednik izborne komisije da saopsti Milosevicu  laznu izjavu izborne komisije o pobedi Kostunice.To je bilo  kasno. Milosevic je vec priznao poraz. i tako 5 oktobra Srbijom stupa  na vlast DOS i takozvana demokratija Srbije. Nova garnitura  takozvane demokratske vlast je po izboru Amerike iJezuita i sluzi interesima zapada. Buldozer revolucija 5 oktobra 2000 godine u Srbiji nazvana je  po  buldozeru na celu kolone demonstranata prispelih iz Cacka. Vlasnik buldozera je bio  DZO, koji je kasnije izjavio  nakon saznanja i rezultata nove vlasti da od demokratije nema ni slova D. Da je 5. oktobar bio velika prevara .Da je 5 . oktobar prosao a da 6 .oktobar nikad nije dosao.

 

KO VLADA SRBIJOM

Nakom 5. oktobra  Srbijom vlada politicka garnitura kontrolisana od Jezuita i Masona.Demokratsku stranku kontrolisu Jezuiti a Masoni stranku DSS .Unutar stranka Jezuita i Masona bilo je borbe za prevlasti. Masoni su u dva puta pokusali da dobiju primat u vladi, ali su Jezuiti   dominirali vladom.Poslednji pokusaj Masona da naprave puc preko Slobodana Vuksanovica,ali je unutar stranke uspeo da odnese pobedu Jezuitski djak Zoran Djindjic . Djindjic je doktorirao na jezuitskom koledzu u Konstanci-Nemackoj. Djindjic je pokazivao sklonosti vise prema katolicanstvu nego prema pravoslavlju. Za vreme agresije Nato  nadvodio je Nato vazduhoplovstvo na srpske ciljeve .Njegova supruga Ruzica u intervju zagrebackom Globusu to potvrdjuje.Cak je i dodala da uvek  u drustvuu nevencane supruge Slavka Curuvije, Brankom Prpom,Borkom Pavicevic,Goricom Majevic Nadezdom Gace ,docekuje katolicki Bozic. Kada je vlast preuzela stranka DS Jezuitima je pripala funkcija premijera na celu sa Djindjicem,a Masonima - Kostunici pozicija predsednika drzave .. Sukob izmedju Djindjica i  Kostunice se  sve vise ispoljavao,tako da je Djindjic konacno preuzeo sve konce u svoje ruke.

U oktobru 2002 za vreme Djindjica desila su se dosta iznenadjenja. Pozvan je u policiju vodeci Mason Srbije Dragan  Malesevic Tapi-slikar i veliki komandir srpske masonerije 33 stepena, najveci stepen Masonerije i prilikom saslusanja  Tapi je preminuo pod cudnim okolnostima. Seselj za ubistvo Tapija osudjuje Djindjica. Posle toga Seselj je prebacen u Hag. a nakon samo nekoliko meseci posle smrti  Tapija ubijen je u martu 2003 Djindjic. Kostunica preuzima duznost premijera.  Na tome se nije zavrsilo.Pritiskom Jezuita  vlast preuzima Tadic.  Do smene dolazi i u G17 plus. Pucem  Mladjan Dinkic smenjuje  Labusa. Jezuiti vrse veliki pritisak na Srbiju i  dolazi do  otcepljenja Kosova od Srbije i proglasene Kosova kao nezavisne drzave 17  februara 2008 godine. Jezuiti  u srcu Kosoau zidaju najvecu katedralu i pored toga sto na Kosovu zivi samo 4% katolika.

 

Za vreme vladavine Borisa Tadica i njgovog Jezuitskog tima,Jezuiti su  postigli svoje ciljeve. Kosovo je  prema postignutim dogovorima dobilo priznanje statusa drzave. Sporazumom sa SAD, koji je potpisao Draskovic kao ministar inostranih poslova, Srbija je okupirana zemlja. Agenti  CIA  su infiltrirani u svim  institucijama i vrhovne  vlasi. kao savetnici i instruktori na teret drzave. Postignut je i dogovor  da americki gradjani ne mogu biti osudjivani  od vlasti Srbije. Ispunjeni su svi postavljeni uslovi od strane Vasingtona i Brisela srpskoj vladi. Svi  generali ,heroji u odbrani otadzbine od agresije NATO  i politicari prozvani zlocincima,dospeli su  u Hag. Vise od 40 osoba  su kao zlocinci podvrgnuti odgovornosti pred haskim  tribunalom. Mnogima su do sada izrecene kazne do 40 godina robije ukupno preko 1000 godina  zatvora. Neki od njih su zbod nedokazane krivice ubijeni, kao Milosevic. Politicki sud u Hagu je formiran radi Srba da  bi se  Srbi proglasili zlocinackim narodom i kao takav treba da nestane. Borisav Tadic je priznao  navodne  zlocine srpskog naroda i srpskim neprijateljima se izvinio za  zlocine pocinjene nad Hrvatima i Bosnjacima. Posebno priznanje odato je muslimanskim zrtvama Srebrenice i pored toga sto nisu dokazani nikakvi zlocini u Srebrenici.Ne postojanje zlocina Srebrenice  dokazali su i ocevidci okupacionih snaga BiH.Tadiceve greske su i to sto je u nadleznost  posrednika  u pregovora iz  SB- UN  preneseno na Brisel i time namerno izbegnuto rusko i kinesko veto u odlucivanju o Kosovu. Greska Tadica je i to sto je o  odluci o nezavisnosti Kosova zatrazio misljenje od Medjunarodnog suda pravde,koji zahtev odbija  da nema povrede zakona cinom proglasenja nezavisnosti. Ta odluka je uticala na  drzave oko priznanja Kosova. Do sad je  Kosovo  priznalo  oko 90 zemalja sveta. Sve clanice EU izuzev 5 njih su priznale nezavisno Kosovo .Tadic je radi dobijanja  saglasnosti  o kandidaturi Srbije za ulazak u Evropu  ispunio sve do sada postavljene uslove. Tadic je to cinio sto  je po njemu  Evropa nema alternative. Za vreme Tadica Srbija se najvise zaduzila i najvise radnika ostalo bez posla,najveci broj  kompanija otislo  pod stecaj, ili privatizovano bez tendera i preslo u ruke tajkuna i kriminalaca.U Srbiji je  za vreme Taica  zabelezen najnizi standar gradjana i  siromastvo.

 

 Nakon svega ovoga ukazala se prilika  i procena zamene  politicke  garniture na vlasti u Srbiji. Najbolja opcija zamene su Nikolic i Vucic pod odredjenim uslovima da sprovedu implementaciju svih dosadasnjih dogovora sa Pristinom da fakticki nastave dosadasnju politiku prehodne vlade. Razbijanjem Radikala,sva masonska elita popunjava redove SNS pristupom u clanstvo narocito najbolji saradnici Kostunice i ostalih partija. Bivsa saradnica  Miroljuba Labusa prilazi SNS. Ona je znacajna  da se spomene sto je clan organizacije EAST WEST BRIGE, ciji su predstavnici najuticajniji Masoni na celu sa Petrom  Kosticem velikim majstorom velike  regularne loze Srbije. Otkriven je insajder suprotne strane u DS gradonacelnik Zrenjanina Goran  Knezevic stalni clan SNS,uhapsen nakon objavljivanja  slike  iz masonske loze. Bio uhapsen zbog  finansiskih malverzacija a zatim  pusten i prelazi u SNS i postaje ministar pololjoprivrede.

 

 Pobedom na  zadnjim izborima Masoni Tadic i Vucic obrazuju koaliciju sa SPS i URS. Polozaj  premijera dobija Dacic,koji istovremeno zadrzavi  dosadasnje mesto  ministra policije. Dinkic po ustaljenoj praksi opet dobija pozicije ministra finansije i privrede, dok  Vucic pored prvog potpredsednika vlade  dobija  Ministarstvo Odbrane i resor borbe protiv kriminala i korupcije.Nikolic  Vucicu prepusta liderstvo  stranke  a sebe proglasava predsednikom svih gradjana. Ostala  mesta se rasporedjuju po kljucu .Tabakovicka  postaje Guverner  narodne banke a Djukanovicka  Ministar zdravlja. 

Prioritet  nove vlade je nastavak razgovora sa Pristinom posretstvom Brisela. Utvrdjuje se  platforma i rezolucija   doneta u skupstini kao osnov  buducih pregovora sa ciljem da se dobije termin za pregovore sa EU.  Na samom pocetku Dacic i Nikolic su pravili pogresne korake svojim  kontradiktornim izjavama i odstupanjma od  obecanja data biracima u predizbornoj kampanji. Nova vlada je pod uticajem velike kritike opozicije sa zahtevom za nove vandredbne izbore. Na tapetu je bio Dacic  u vezi Sarica i njegovih saradnika da je tokom predhodne vlade odrzavao kontakte sa Saricevim  saradnicima. Vucic se za sada pokazao najenergicnijim i doslednim  u borbi sa korupcijom i tajkunima. Dosta  tajkuna je prozvanio i neki su vec  pod istragom u  privremenom pritvoru, medju kojima su i najkrupnije ribe Miskovic i njegov  sin. Zbog velikog napada na celnike vlade nakon izbora  Djilasa za predsedika stranke  DS umesto opstih izbora  steze se omca oko vrata Djilasu da se na nivou  grada Beograda odze izbori ili prekomponovanje vlade grada Beograda.Mediji u Srbiji su na strani DS i SNS .Najvecu kontrolu medija ima Djilas.

 

KO SU MASONI SRBIJE

Program Masona je bratstvo,ljubav, tolerancija ,jednakost. Dejstvo Masona je preko masonskih loza,slobodne  zidarske ideje. Poznati  Masoni  Srbije su bili: Vuk  Karaddzic,Dositej  Obradovic,Njegos,Aleksa  Nenadovic,Janko Katic,Petar Licko,Stevan  Mokranjac,Ivo Andric.Milosevic ,Cosic,Akademija Nauka. A od stranaca  Gete ,Puskin,Tolstoj Lesing .Najveci Mason Jugoslavije Zoran  Nenezic u svojoj knjizi Masoni Jugoslavije izmedju ostalog iznosi da da su u SAD najmnogobrojniji 3.300.000 u preko 1500 loza,Britaniji 35000 u 1160 loza,Irskoj 50.000 u preko 800 loza. Najmanje Masona ima u  Evropi u zemljama gde je  uticaj Jezuita najmanji. U islamskim zemljama Masonerija je zabranjena izuzev Turske gde ih je 8.400 clanova u 100 loza. Masoni deluju i preko svojih Bilder  grupa .U Srbiji  ima nekoliko tajnih drustava:2000 Masona, 1800 Rotarijanaca,600 Templara i Vitezova. Medju 200 srpskih Templara jerusalimskog reda ima najvise lekara, advokata injzinjera,biznismena,novinara,umetnika pa i zena na celu sa Templarom Dejanom Milanovicem.

Vidanovic

Subject: Pape koji su voljeli orgije, pedofiliju, masovna ubistva...

 

 

No comments: