21 December 2012

Komentar na -"Topli zec za Srbe"- pohvale Ratku Dmitrovicu

Ne shvatljivo je da u srcu Srbije  jos uvek ima dosta Ivanovica, Kandicki  Danica i drugih placenika Sorosa  i drugih zapadnih mocnika, da se vrsi promocija hrvatskih zlocina  u Oluji nad Srbima a da zrtve budu proglasene zlocincima. Gostoprimstvo zlocincima i gostovanje na srpskim medijima  je velika srpska sramota. Gostovanje Mesica i Josipovica   srpskoj TV je veliki samar Srpskomi narodu. Da u srcu Srbije zlocinci tvrde da su Srbi  agresori i zlocinci,da su Hrvati. Postavlja se otvoreno pitanje ko su ti ljudi koji daju mogucnost  Mesicu i Josipovicu da usred Beograda pljuju na Srbe. Za ocekivati je kako gospodin Ratko  rece  da se uskoro mogu pojaviti  na gostovanje  Gotovina i Markas. Ima li nekoga u Srbiji da  stane na put takvim ljudima,prmoterima ustastva..Po cijem odobrenju su Josipovic i Mesic gostovali u Srbiji.Ako je vec tako zasto se i srpski politicari za uzvrat nisu  pojavili na TV Zagreb. Malo sutra.  Za Hrvate to je neprihvatljivo. Najgore je to da u Srbiji, na zalost, ima dosta takvih koji promovisu hrvatske politicke stavove da su Srbi  zlocinci, agresori,zli momci. 

 

Da su Hrvati u Oluji sprecil zlovcinacke poduhvate Srba u Hrvatskoj ,kako ono cudoviste od zene Danica Draskovic nedavno, kao nekakav politicki  komentator rece i ostade ziva i ni dlaka jos s glave ne hvali.. Ti i takvi  opravdavaju hrvatske zlocine a zrtve proglasavaju zlocincima bez ikakve posledice za svoje anti srpske postupke. Danica Draskovic je nasla za potrebnim da se solidarise sa Hrvatima i po njihovim novinama objavljuje svoje takozvane politicke komentare i da u blatnjavenju Srba nema ravna. Secam se da je tako nesto pre nekoliko godina  brljavio i  bivsi ambasador  Srbije u Vasingtonu Protic.

 Boraveci kao gost, na univerzitetu u Kaliforniji ,  izmedju ostalog rekao je da su  Srbi  zlocincki narod i da ih  kao takve treba unistiti. Tome slicno je  na gostovanju u Americi  rekao  reditelj filma "Plasticni isus" Stojanovic. Stojanovic je  jos komentarisao  srpske zrtve  ploveci Drinom kao Muslimane  zrtve  srpskih zlocina.  Na te izjave sam zestoko reagovao  obavestivsi  zvanicnike Srbije i srpsku javnost. Na  tadasnjoj etnickoj TV u Montrealu kao  reditelj i producent sam takodje reagovao i demantovao te izjave tih srbomrzaca. Zbog te izjave i bahatog ponasanja Protica u ambasadi  Srbije u Vasingtonuda je on gazda i da mu niko nista ne moze, Protic je , zbog tih svojih zasluga ubrzo  smenjen sa duznosti ambasadora. Nazalost ubrzo je ponovo od strane Tadica dobio mesto ambasadora u Evropi.

 

 Treba li i dalje tolerisati takav olos   koji  promovise politiku i  satanizaciju Srba po diktatu zapada. Poznato je da se cesto puta zapadni politicari i novinari pozivaju na izjave rasrbljenih Srba , koji potvrdjuju sopstvene greske, ono sto zapad tvrdi. Pored izvinjenja za srpske zlocine  nad  Muslimanima i Hrvatima, cesto puta sa najviseg mesta su se cule izjave da su Srbi pocinili zlocine u Srebrenici i da se zbog toga pojedinci stide sto su Srbi. Ti i takvi zvanicnici Srbije ne prihvataju ni tvrdnje ocevidaca i stranih posmatraca da  za Srebrenicu  krivicu snose  Klinton i CIA i da Srbi  nisu ucesnici masakra u Srebrenici.Mnogi zaboravljaju dokaze o  izmisljenoj Srebrenici. Da su cak i svetski patolozi  dokazali da je u Srebrenici  u medjusobnim borbama  u masovnim grobnicama  utvrdjeno samo 2050 zrtava. Da su mnogi vec ranije identivikovani  negde u  Bosni i prebaceni u Srebrenicu da bi se  navodno potvrdio  broj poginulih od 8000. Ta brojka je daleko od istine.

Klinton je  trazio od Izedbegovica da  se  u Srebrenici pobiju  5000 Muslimana da bi Klinton imao opravdanja da posalje americke vojnike u  Bosnu protiv Srba. Clan  Izedbegoviceg cabineta ,kako je  kasnije izjavio,suprotstavio se ideji da se pobiju 5000 Muslimana. Onda se pristupilo podvalama svetskoj javnosti o boju 8000  stradalih muslimana u Srebreniciod vojske Republike Srpske  na celu sa  generalom Ratkom  Mladicem. Kreator tih podvala da se  sa sviju strana  iskopavaju poginuli  Muslimani i prebacuju u masovne grobnice u Srebrenicu. Prvu vest o  masakru 8000 Muslimana lansirana je  tadasnja  sekretar Stejta Madlen Olbrajt. Tragom te vesti  pohrlili su  svetski patolozi da otkriju t e  zrtve od8000 Muslimana. Kada  nisu  pronasli taj broj od 8000 zrtava. Olbrajt se ponovo pojavljuje u javnosti izjavom da su  Srbi preneli  muslimanske zrtve iz  grobnica otkrivenih putem avionskih snimaka  i preneli ih  u masovne grobnice na fudbalskom igralistu u Srebrenici, sto su nove humke ponovo otkrivene  snimcima iz spijunskih aviona. Patolozi se ponovo pojavljuju na ta nova odredista avionskih snimaka masovnih grobnica na stadionu. Opet ni traga o zrtvama. Olbrajt i po treci put izlazi u javnost sa obavestenjem da su lukavi Srbi  KEROINOM unistili sve tragove zrtava u masovnim grobnicama .

 

 Od tog navodnog broja poginulih, cija su imena  uklesana na spomenicima masovnih grobnica kreatora podvale Silajdzica, pre dve godine  3010 njih su se medju zivima pojavili   na glasanje u Bosni.. I ne samo to  neki  cija su imena na  spomenicima  masovnih grobnica  javljaju se rodbini iz izbeglistva kao zivi. Genije  muslimanskih podvala,lansira zapadnim zidovskim medijima u Americi i vest da su Srbi silovali 60000 muslimanskih zena.Opet ekipe  americkih radoznalaca  krecu u Bosnu da  potvrde  Sijajdiceve optuzb. Tragom te vesti od  Sarajeva do Tuzle jedan americki  istrazitelj  otkrio je samo 4 osobe koje su priznale da su silovane od  vojske R.S. I poMnogi i neznaju da je  u Bosni ,Hrvatskoj i Sloveniji bilo  preko 500 logora za Srbe samo u Bosni. I pored svega toga precutno se prelazi preko tih cinjenica i za zlocine optuzuju samo Srbi i to od koga nego i od pojedinih "Srba".Samo Srbija isporucuje svoje politicare i generale,srpske heroje i branioce otadzbine od NATO agresora. Zlocinci Gotovina,Markas,Haradinaj ,Oric ,hrvatski muslimanski  i siptarski zlocinci se oslobadjaju i velicaju kao heroji rata,dotle  Srbi  dobijaju  najstrozije kazne dozivotne robije od tog takozvanog suda nepravde u Hagu.Pojedi zlocinci su jos uvek na slobodi, ili im se izricu simbolicne kazne. Na suprot u samoj Srbiji na mig zapada  hapse se  pojedinci i izricu  velike kazne od strane  suda  i u Srbiji. Pojedinci unapred proglaseni ratnim zlocinsima, dokazuju svoj ndevinost pred sudo  nepravde u Hagu i budu likvidirani  pre izricanja oslobadjajuce presude, poput Slobodana Milosevica. Seselj bez krivice dokaza u Haskom  Tribunalu skoro 10 godina  cami u haskoj kazamati. I njemu se sprema sudbina  Slobodana Milosevica pre izricanja oslobadjajuce presude od strane  sudskog veca Tribunala. Oslobadjajuca presuda Seselju bi bila velika sramota tog politickog suda  sa zadatkom da samo sudi Srbima.

 

  Razgovara se sa zlocincem Tacijem o uvodjenju granica izmedju Srbije i Kosova. Tvrdi se da su to samo  administrativni prelazi, bez ikakvih obelezja  drzavnosti na prelazima. Prelazi se samo sa licnom kartom. Pa zar se ne prelazi samo sa licnom kartom u Republiku Srpsku i Crnu Goru i ako postoje  drzavne granice.Za razliku od predizbornih obecanja da se nece priznati dosadasnji dogovori, izmedju  Beograda i Pristine, na jednom se sada  kaze da se mora priznati sve sto je do sada dogovoreno da se  navodno dobije datum za pregovore za ulazak u Evropu. Ta jedinstvena prilika se po Dacicu nesme ispustit.Nezadovoljni Srbi Kosovske Mitrovice  su protiv  priznanja dogovora i  granica izmedju Srbije i Kosova.

 

 Dacic da bi utesio Srbe  daje garancije Srbima  Kosova da u koliko se ne postuje  postignuti  dogovor sa Tacijem da ce  ponistiti dogovor. i da vise nece pregovarati sa Tacijem. Svedoci smo najnovijih dogadjaja na severu Kosova da se  uvode carisnske dazbine na uvoz robe na sever Kosova. Dacic i pored obecanja cuti . Ocekuje susret sa Esdauenom umesto  da se drzi obecanja i zadate reci Srbima severnog Kosova. Umesto obecanja da ce se dobiti  datum pregovora do kraja ove godine,odlaze se  za prolece iduce godine. To Dacicevo tako blizu za datum pregovora  je velika neizvesnost, hoce li to biti  mozda u 2014.Prema nedavnoj izjavi Merkelove sa Hrvatskom  ce biti zadnji ulazak u Evropu. Drugi pak iz vrha Brisela obecavaju sarene laze da podrzavaju ulazak Srbije u EU, ali da to zavisi od Srbije. To znaci Srbija je daleko od EU.Nasi politicari jos uvek tvrde da Evropa nema alternative,trpe samare, umesto da se okrenu pravim prijateljima i prikljuce savezu sa Rusijom bez ikakvih uslovljavanja. Sadasnje srpsko politicko rukovodstvo u ulozi goluba  prevrtlivca svakodnevno gubi tlo pod nogama. Dokle , dok ne shvati da od Evrope nema nista.

Vucic se okupira hvatanjem  kriminalaca , tajkuna i korumpiranih osoba i izvodjenje pred sud pravde. Pominju se velike brojke tih kriminalaca koji cekaju hapsenje. Postoje opravdanja da  i clanovi  sadasnje vlade i partija budu prozvani.  U koliko se to desi, a sumnjam da ce se desiti,jer ako do toga dodje, pad vlade je neizbezan. Ako se Dinkic  prozove zbog svega sto mu se do sada pripisivalo,Vucic sigurno  se nece odluciti na pad vlade i ako tvrdi da niko nece ostati postedjen. Afera sa Miskovicem i  finansiranje politicara je za mnoge veliko biti il ne biti. Ko ce preziveti i koje ribe ce biti upecane Vucicevim meredovom  vreme ce pokazati.

No comments: