05 November 2005

CEDOMIR JOVANOVIC- OSNOVAO PARTIJU LDP

Bivsi podpredsednik vlade Zorana Djindjica, Cedomir Jovanovic formirao je svoju politicku partiju pod nazivom LiberalnaDemokratska Partija sa najavljenim programom borba protiv ostataka Milosevicevog rezima, ili bolje receno 6. oktobar na koji su se do sada mnogi pozivali. Pa zasto bi on bio izuzetak. To mu dodje kao putokaz buduce platforme partije, kojim je sve receno. Poznato je da je 5. oktobar, takozvana BAGER Revolucija najveca obmana i razocarenje srpskog naroda. Umesto demokratije poboljsanje standarda iolje sutra, srpski narod je vracen unazad u doba sankcija, izolacija, i pritisaka zapada da bi na kraju bio i bombardovan ..I pored svega toga u poredjenju sa obecanom petooktobarskom demokratijom cuju se opravdana misljenja gradjana, da je ipak bilo podnosljivije nego sada.

Umesto poziva na sopstvene greske koje su cinjene posle 5. oktobra, na bezizlazno stanje koje je zadesilo srpski narod, po obicaju krivci se traze u Milosevicevom rezimu. Zivimo u doba Milosevica, sa najvecim brojem imigranata u zemlji, zastarelom tehnologijom za proizvodnju, najlosijim obrazovanjem i socijalnom zastitom gradjana, najvecim brojem nezaposlenih. Ubili su 2003. godine premijera Djindjica da bi nas omeli u napretku demokratije. Srbija je danas suocena sa problemom Kosova, problemom Haga, problemom Vojvodine. Ko ce to resavati? Liberalna Demokratska Partija formirana je da resava te probleme. Mi smo u kontaktu sa narodom , znamo sve probleme, znamo sta narod hoce. Moramo slediti narod moramo resavati te probleme , istakao je izmedju ostalog lider stranke Cedomir Jovanovic..
Cedomir Jovanovic za sve probleme krivce trazi u proslosti, zaboravljajuci na doprinos DOSA ciji je pripadnik i sam bio.Bio ucesnik svih tih dogadjanja. O korupciji, kriminalu, pljacki i rasprodaji drzavne imovine, milion nezaposlenih su rezultati DOSOVE vlade. To narod zna i tesko je poverovati da ce novoosnovana partija sa oko 20 000 clanova uglavnom narkomana, kao i sam Jovanovic na celu partije biti u stanju da se nosi sa takvim problemima.
Osnivanje partije podrzali su Batic, Pesicka, Liga vojvodjanskih madjara, Liberali Sumadije i jos neki marginalci.

Iz redova DS tvrde da Cedomir Jovanovic kao bivsi clan DS i njegova novo formirana stranka nece imati nikakog uticaj na sadasnju popularnost DS.
Formirana je, jos jedna od stotinu partija, jos jedna u nizu politickih partija za razdor i nejedinstvo medju Srbima. Srbija je svakako rekorder u svetu ako po nicem drugom onda po broju partija kojih danas ima oko 130.Prosto receno dva Srbina 3 partije. Na sledecim parlamentarnim izborima narod ce o je ko i ko je sta i suditi prema zaslugama.Veruje se da ce cenzus preziveti samo 4 partije. Ostali ce biti autsajderi kao i do sada.
Vidanovic

uzmi ili ostavi