02 March 2006

FILMSKA PROSTITUTKA

FILMSKA PROSTITUTKA
Posle osvajanja glavne nagrade Zlatnog medveda na filmskom festivalu u Berlinu u filmu Grbavica sa glavnom ulogom, Glumica Mirjana Karanovic je najavila snimanje novog filma na istu temu sistematsko silovanje muslimanki od straneSrba u cetvorogodisnjem gradjanskom ratu u BiH.Mirjana Karanovic je izjavila da ce licno ucestvovati u scenama silovanja da na originalan nacin verno docara patnje silovanih 2000 muslimanki u toku rata. Verovatno je mislila da docara patnje svake po naosob od 2000 silovanih muslimanki kada je trazila misljenje strucnjaka i dobila odgovor da fizicki moze da izdrzi 2000 silovanja, da je medicinski fenomen.. Da li je time Mirjana Karanovic zelela da potvrdi glumacku slavu ponetu sa festivala u Berlinu , ili je u pitanju nezasiceni seksualni nagon- kliftomanija, da naprosto postigne ono sto je u zivotu propustila i sto joj je nedostajalo. Eto prilike da zadovolji dusu.Njen slucaj je pitanje strucnjaka seksologa koji bi mogli da daju svoje strucno misljenje o njenom fenomenu...

Postavlja se pitanje sam pojam silovanja i zasto bas jedna srpkinja da docara patnje silovanih muslimanki. Sta je sa ostalim silovanim zenama? Ko ce sa njima saosecati i patnje deliti? Zar nije bilo verodostojnije da se tog posla prihvati neka Muslimanka, koja je vec dozivela silovanje a ne srpkinja koja ce po scenariju docarati silovanje.

.” ?????? ?? ?? ??????????? ??????? ?????? ????? ????? ?? ?? ?????? ??? ????????? ?????? ????? ???????? ?? ?????” , zato ce Karanovicka bez ikakve dileme i stida odlucila da licno bude silovana. Kakva steta da za vreme rata negde u Bosni nije bilo Karanovicke. Mozda bi bila verodostojnija u aktu silovanja.
Dalje kaze” ?????? ?? ?? ?? ??????? ??? ???? ?? ?????? ?? ??? ???????? ????? ????????? ?? ????????? ?????????? ???? ?? ??????????? ???????? ? ????????? ??????????? ?????? ?????? ?? ?????, ???? ?????, ????? ?? ??? ???? ?????????? ?? ????????, ????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?????.
Zvanicni izvestaji UN tvrde da je u toku rata utvrdjeno silovanje na sve tri strane 2000 zena.
Kreator silovanja bio je gospodin Silajdzic. lansirao je cifru od 80.000 silovanih muslimanki.Preko muslimanskog lobija u SAD ne samo silovanje, vec i logori, etnicko ciscenje, masakri, preko zapadnih medija dopirali su u javnost. Taj broj silovanih Muslimanki se smanjivao rapidno, jer se pokazalo da je isfabrikovan i neubedljiv, i da se operisalo brojkama u mediske svrhe protiv Srba i srpske vojske. Ispada da su za silovanje tako velikog broja potrebne citave brigade vojnika koje ce biti angazovane samo na silovanju.

Poznato je da je jedan americki novinar tragom broja silovanih Muslimanki dosao u BiH da se licno uveri u verodostojnost broja silovanih Muslimanki. Od Sarajeva do Tuzle uspeo je da pronadje samo 4 silovane Muslimanke, koje su priznale da su bile silovane od strane srpskih vojnika.

Zvanicni izvestaji UN, kako je vec pomenuto na sve tri strane u toku citavog rata iznosi 2000. Koliko je od toga bilo Muslimanki tesko je reci.Karanovicka je bez razmisljanja prihvatila tu cifru kao stvarnost iskljucivo muslimanskih silovanih zena.
Bilo je silovanja Muslimanki i od strane Muslimana i Hrvata. Ispovest jedne Muslimanke koja je dovedena u Sisak radi seksualnih zadovoljavanja muslimanskih i hrvatskih vojnika,koja tvrdi da je bila silovana 10.000 puta za vreme drzanja u tom vojnickom stacionaru. O toj ispovesti postoji video zapis intervju doticne osobe RTV Beograd.Doticna silovana Muslimanka navodi da je zbog dobrih susedskih odnosa sa Srbima, radi kazne odvedena u Sisak i da je zbog toga dozivela ono sto je dozivela od svojih Muslimana i saveznika Hrvata. Licno posedujem taj intervju, ali zbog kratkoce vremena nisam bio u mogucnosti da u arhivi od preko 3500 kaseta pronadjem istu i pruzim mnogo vise pojedinosti o tom slucaju. Takodje se bilo ispovesti Srpkinja koje su silovane od Muslimana ostale u drugom stanju i potrazile pomoc u Beogradu da se rese nezeljene trudnoce, jer kako su navele ne zele da donesu trudnocu do kraja i da pred ocima uvek vide scenu silovanja.

Kada je rec o silovanju navescu jos jedan karakteristican primer, gde je na osnovu navoda silovanja od strane Srba Muslimanka dobila politicki azilj u Svajcarskoj i u tamosnjoj bolnici rodila crno musko dete.Muslimani su pokusali da taj slucaj sakriju od javnosti. Ipak prava istina o tom silovanju je obelodanjena i otkrivena podvala svetu o sistematskom srpskom silovanju. Taj slucaj jestavio tacku na mediske podvale o sistematskom silovanju Muslimanki. Svet se pitao Srbi zaista fenomeni da prave crnu decu.Kako ce Karanovicka pronaci takvog Srbina majstora koji cini nemoguce. Kako ce predstaviti Muslimanku silovanu 10000 puta od Muslimana i Hrvata. Da l ice i ovde Srbi preuzeti ulogu Muslimana i Hrvata.?Da l i ce Karanovicka i u ovom slucaju ostati originalna da svoju sansu silovanja poveca na 12000?

Mirjana Karanovic zeli da dokaze da su silovanja bila samo od strane Srba .Medjutim navedeni primeri govore suprotno.
Evo sta o tome kaze Mirjana :
” ?????? ?? ?? ????????? ???????? ? ????????. ?? ?? ???? ????? ???? ????????, ?? ?? ??? ??????? ?? ?????, ????? ???? ?????? ?? ?? ?? ????? ?????? ?????? ???? ? ???????????? ???? ????????? ???????, ??? ??? ?? ? ???????? ?????? ??? ?? ???????? ?????? ???????? ? ????. ?????? ?? ?? ??? ?? ????? ?? ??????. ??? ?? ?? ?????? ?????? ?? ???????? ??????? ?????? ??? ?????? ?? ?? ???? ????? ?? ?? ?????? ????? ?? ???? ???????????, ? ?? ?? ?????? ???????, ????????, ??????, ???????, ???????? ? ??????.”
Pobogu Mirjana, zar ti nije poznata cifra od 530 muslimanskih logora u kojima su muceni Srbi? Zar ti nije poznat hrvatski logor Lora, jedan od najstrasnijih logora u Hrvatskoj u kome su muceni Srbi. Zar ti nisu poznati mediski falsifikati o masakrima, streljanjima Srba. Seti se samo Bratunca , Kravica, Zvornika. Ko je cinio ta zverstva? Zar su Srbi ubijali svoje? Seti se podvala slucaja Markale 1, Markale2, Prvomajske, bredlajnera, znanih i neznanih masovnih srpskih grobnica/ Zar ti zlocini mogu za tebe ostati nezapazeni? Sramota.
Pre skoro desetak godina slican odgovor negiranja drugih zlocina ,sam dobio prilikom intervjua filmskog reditelja Dragovica, filma Lepa sela lepo gore, prikazan na festivalu u Montrealu. Na pitanje zasto ste prikazali samo jednu stranu, samo srpsku stranu kako pale muslimanske kuce? Znaci li to da paljenja s Muslimanske i Hrvatske strane nije bilo.? Jas am prikazao nasu bruku, nase zlocine a na Muslimanima i Hrvatima je da pokazu sopstvene zlocine ako ih imaju.

Mirjana Karanovic nije jedina koja tako misli, kao i moj sagovornik Dragovic. Tu je citava armija srpskih konvertida koji su prodali sebe, svoj obraz i dostojanstvo srpskim neprijateljima. Svoju neprijateljsku delatnost protiv Srba iskazali bezbroj puta i jos uvek slobodno setaju Srbijom, bez straha, powsledica i stida za svoje postupke.

Postavlja se pitanje, sta u ovom konkretnom slucaju ciniti protiv Karanovicke, koja kao navodna srpkinja kategoricno priznaje navodnu krivicu Srba i samo Srba.Cilj zapadnih mentora je da medju samim Srbima regrutuju snage koje ce priznati sopstvenu krivicu. To je daleko ubedljivije i efikasnije pred svetom ako sami Srbi priznaju sopstvenu krivicu nego da to tvrdi druga strana.

Mirjanu Karadzic treba izolovati iz srpske sredine. Bojkotovati sve njene predstave. Zabraniti prikazivanje u Srbiji nagradjenog filma Grbavica i novo najavljenog koji ce tek snimiti. Izrugivati je na javnim mestima, u prolazu i slucajnim susretima. Ona ne zasluzuje da seta beogradskim ulicama neispljuvana. Njoj je mesto medju Bosnjacima a ne u srpskoj sredini.Zar ce posle svega ovoga i dalje imati pristupa u drustvu glumaca, biti angazovana u pozoristu ili na filmu kao do sada. Nema za to nikakvog opravdanja. Neka bela vrana ostane uvek bela vrana. Kako ce u ocima porodice opravdati sebe zbog iskustva cetvorogodisnjeg direktnog silovanja. Nalazi utehe u Nemcu pederasu koji pristaje na direktno silovanje pod jednim uslovom da mu pronadju partnera, gorostasnog Srbina – cetnika sa najvecom bradom pa mozda i najvecom alatkom. Verovatno ce se i Karanovicka ugledati na nemackog homoseksualca da i ona pravi selekciju siledzija.

Otkud bas nemac homoseksualac pred ocima sveta na filmskom platnu uzivo dozivljava silovanje? Nije ni malo cudo, jer su Srbi dobro poznati nemicama. Mnogi Srbi zarobljenici u toku Drugog svetskog rata bili su ljubavnici nemica ciji su muzevi bili na frontu. Dosta je dece izrodjeno iz te ljubavi ili majki koje su na samrti otkrile tajnu sinovima o stvarnom ocinstvu. Iz cele ove price o sistematskom silovanju Muslimanki, otkrivena je cinjenica da su Srbi popularni i poznati kao veliki ljubavnici. To dobro znaju Svedjanke, Norvezanke, Nemice, Francuskinje da su Srbi na dobrom glasu. Tesko je tim zenama poverovati mediskim podvalama da su Srbi siledzije.
Na kraju bi ilustracije radi naveo vic o malom Muji koji pita baku sta je to silovanje. E sinko to ti je kad unproforac dodje od..be te i na kraju plati. Zatim ode i dovede deset unproforaca i oni od..bu plate i odu. To ti je silovanje. A sta je onda ljubav baba? Pa to ti je kad naidje partizan po..be i ode. Zatim dovede 10 svojih drugova i oni odrade radnju , odu i ne plate. To ti je sinko ljubav.
Mirjana Karanovic u filmu Grbavica u ulozi silovane Muslimanke , smislenom rezijom rediteljke JasmineZbanicje pokusaj da se Srbi prikazu ne samo kao siledzije, manijaci i zlotvori vec i kreteni koji mogu praviti samo degenerike kakava je cerka Mirjane Karanovic kao rezultat sistematskog silovanja srpskih vojnika.

Filmski festival u Berlinu i nagradjeni film Grbavica iskoriscen je za dalju medisku propagandu protiv Srba. Reditelj Jasmina Zbanic iskoristila je momenat da kaze da se na ocigled Evrope desavaju zlocini nad Muslimanima i da su zlocinci Mladic i Karadzic jos uvek na slobodi. To je trenutak kada u Evropi Medjunarodni sud pravde raspravlja o bosanskoj tuzbi protiv SCG za genocid. Sve to svet pazljivo pratSudska odluka u koliko bude donesena na zahtev Muslimana ostavi ce trajne posledice na srpski narod.

Najavljena uloga Mirjane Karanovic kao nastavak Grbavice je ozivljavanje intezivne kampanje protiv Srba. Za to su potrebni srpski izrodi koji ce podrzati tu ideju. Srpski konvertidi uz veliku novcanu nagradu prihvataju ponudu.Mirjana Karanovic se prihvata sramne uloge protiv svog naroda. Tu su i ostali celnici citave armije anti srpskih izroda :Veran Matic Bojan Lekic, Goran Paskaljevic,Vesna Pesic, Sonja Biserko, Natasa Kandic, Vojan Dimitrijevic,Ceda Jovanovic Gordana Susa, Korac, zene u crnom, udruzenje homoseksualaca i mnogi drugi .

Dokle ce se tolerisati ovaki srpski izrodi. Dokle ce Srbi biti tolerantni prema izrodima, trpeti uvrede i osude spolnih i domacih neprijatelja. Zasto je zabranjen film novinarke Svetlane Petrusic o srpskim zrtvama u toku rata –Pobij, pokrsti i proteraj. Ako je motivacija zabrane izazivanje nacionalne mrznje, sta je onda film Grbavica,ili najavljeni nastavak Grbavice. Zar to nije uvreda Srbima i raspirivanje nacionalne mrznje. Dokle te tolerancije, uvrede i klevetanja.?Srbi probudi te se.Vidanovic