10 February 2006

istina o nevladinim organizacijama

ISTINA O NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA

Srbijom haraju janicari, predstavnici takozvanih nevladinih organizacija u sprovodjenju zapadne demokratije u Srbiji.To su deklarisani srpski neprijatelji regrutovani iz redova srpskih izroda.. Ko stoji iza tih nevladinih organizacija, “boraca za ljudska prava”. SAD i EU.Njihov rad finansira SAD i Evropska Unija, pojedinci i organizacije pojedinih zemalja.
Regen je kao predsednik SAD tvorac te takozvane nevladine organizacije za rusenje “nedemokratskih” rezima u svetu . Nevladine organizacije se finansiraju iz budzeta SAD. Na njihovo finansiranje se trose ogromna sredstva.. Zvanicno su to njihove vladine organizacije i nikako ne mogu biti nevladine. Motorna snaga tih vladinih organizacija su Holbruk i direktor CIA. Ako se analizira rad tih licnosti, onda su jasni ciljevi i zadatci te takozvane nevladine organizacije.

Nevladine organizacije u Srbiji su spijunske placene organizacije za rusenje nedemokratskog, ‘’ diktatorskog’’ rezima Slobodana Milosevica.Nevladine organizacije deluju u svim zemljama istocnog bloka sa istim ciljem. Rusenje Milosevica, kao coveka koji se suprotstavio americkim apetitima u osvajanju sveta i Novog svetskog poretka.Primenjene su mnoge metode pritisaka od sankcija do otvorene agresije.Sve je to bilo bez rezultata. Receptura se menja. Organizuju se anti rezimske demonstracije i pripremaju snage za preuzimanje vlasti na izborima. Zapad postavlja svog kandidata ujedinjene opozicione stranke DOS na celu sa Kostunicom. Glavne snage su omladina , takozvani otporasi, koji u specijalnom centru u Budimpesti se pripremaju od americkih instruktora, kako da na izborima izvojevaju pobedu.Znaci u ocima sveta demokratskim metodama.

Falsifikuju se izborni rezultati.Falsifikatima izbornih rezultata ipak njihov kandidat Kostunica ne osvaja vecinu. Na scenu stupa zavrsna akcija, takozvana ulicna revolucija, poznatija kao Buldozer revolucija.Mase demonstranata predvodjene clanovima otpora i politickih opozicionih lidera 5. oktobra ispred skupstine Srbije silom osvajaju vlast. Sakupljena rulja upada u skupstinu Srbije i pali je.Pali izborne listice sa ciljem da sakrije rezultate izborne podvale. Osvaja se i zgrada RTS nazvana Miloseviceva bastilja i Milosevic 5. oktobra predaje vlast americkom izabraniku Kostunici.. To je nova metoda, poznatija kao beogradski sindrom 5. oktobr., koji ce se u buduce primenjivati u zemljama istocnog bloka. Beogradski sindrom je uspesno primenjen i u Ukraini.

Buldozer revolucija zapad kosta , stotine i stotine miliona dolara . Ali to nije sve Tek je pocetak. Na prvoj donatorskoj konferenciji prikupljeno je 1,2. milijardi dolara pod uslovom da se Milosevic, kao ratni zlocinacuhapsi i isporuci Hagu. Njemu se danas pred tim politickim sudom sudi zajedno sa oficirima Vojske Jugoslavije.. Osuda Milosevica je istovremeno osuda nacije. Mnogi heroji odbrambenog rata su kao ratni zlocinci sramno i isporuceni Hagu uz pomoc marionerske vlade DOS i vlade Kostunice.

.Dalji rad po recepturi zapada se nastavlja. To je drugi deo zapadne strategije. Zemlju treba unistiti. Rasprodati sve sto je decenijama stvarano. Nevladine organizacije i dalje nastavljaju sa radom po direktivi zapada. Nova DOS vlada pa i sadasnja nalazi saveznike u nevladinim organizacijama u obracunu sa ostatcima predhodnog rezima, sprovodjenju satanizacije i osudi Srba kao zlocinackog i genocidnog naroda, krsenju ljudskih prava i demokratije.Krci se put za ulazak u Evropsku uniju. Taj put je nesaglediv i katastrofalan.Trebalo je osuditi vojsku i policiju za zlocine nad Albancima na Kosmetu. Milosevica i vrh armije osuditi kao ratne zlocince, krivce za sva zla koja su prouzrokovana na prostorima bivse Jugoslavije posle njenog raspada.Sam narod osuditi kao zlocinacki narod i jedine krivce za dogadjanja na prostorima bivse Jugoslavije

.Unistiti privredu Srbije i dovesti je u status zapadne kolonije.Izmisliti mnoge zlocine poput Srebrenice , a da se ne prepoznaju zlocini Muslimana i Hrvata nad Srbima u toku gradjanskog rata na tim prostorima.To je zadatak nevladinih organizacija i citave armije kolaboranata na celu sa marionetskom vladom Srbije. Srbi se zvanicno osudjujue kao zlocinci i od strane vlade Srbije bez pomena na zlocine Muslimana i Hrvata, kojih navodno nije bilo nad Srbima

Istaknuti clan nevladinih organizacija Natasa Kandic je u svojim izjavama i politickim stavovima nametala politicka resenja i javne osude. Setimo se njene afere sa streljanjem 6 Muslimana u Srebrenici i njene narucene famozne kasete prezentirane javnosti i samom haskom tribunalu. Iznudjuje javnu osudu srpskog genocda.Lideri nevladinih organizacija na teritoriji Srbije su desna ruka vladajucoj politickoj eliti u izvrsavanju obaveza prema medjunarodnoj zajednici.Uspesno predstavljaju sebe svetskoj javnosti onako kako mentori zele.

Kandicka je kao vladin saradnik na protestu Srba na Trgu republike na ocigled policije samarala starca koji je dosao da protestvuje zbog kidnapovanog svog clana porodice od strane Albanaca na Kosmetu. Kandicka osudjuje srpske zlocine na Kosmetu.Posredovala je i izdejstvovala pustanje na slobodu ratnih zlocinaca Albanaca iz srpskih zatvora, a da nije ni jednu rec osude uputila Albancima za pocinjene zlocine, kidnapovanjeubijanje, proterivanje i unistavanje licne imovine , kulturnog nasledja,srpske manastire i crkvava. Kandicka je zbog svoje aktivnosti, javnog nastupa i prisutnosti u medijama , od Sorosa dobila nagradu za najbolje novinarsko pero. Na sudu Skorpionima u Beogradu se pojavljuje u ulozi advokata i branioca Muslimana Jos uvek slobodno i bezbedno obavlja svoj posao. Niko da je u tome spreci.

Ni malo ne zaostaje za Kandickom ni predsednik Helsinskog odbora, Sonja Biserko,takodje navodne nevladine organizacije, koja otvoreno priznaje svoju neprijateljsku delatnost protiv Srba pod izgovorom da se bori za ljudska prava. Priznaje otvoreno da se njen anti srpski rad finansira iz budzeta Evropske Unije. Treba li jos dokazivati da to nisu nevladine , vec naprotiv vladine organicacije Evrope i SAD, finansirane novcem poreznika . Biserko namece takodje politicka resenja na stetu Srba. Podrzava , pored ostalog i sudske zahteve Muslimana i Hrvata za ratnu stetu i zlocine Srba nad Muslimanima i Hrvatima . Tu su i mnogi drugi janicari , humanitarci i boric za ljudska prava jednog smera.To je citava armija nevladinih organizacija na platnim spiskovima zapada, koje slobodno i na ocigled naroda i vlasti u Srbiji obavljaju javnu antisrpsku spijunsku delatnost bez sankcionisanja.

Istaknuto mesto u antisrpskoj delatnosti, imaju i srpske medije: Nasa borba, Vreme B92 i drugi na platnim spiskovima zapada. Ne mogu se zaobici a da se ne pomenu Grupa za stabilnost Balkana i Medjunarodna krizna grupa, koje imaju svoju posebanu ulogu na Balkanu.. Bivsi minister inostranih poslova SCG Goran Svilanovic, kao clan Grupe za stabilnost Balkana deluje protiv srpskih interesa.Jedan je od potpisnika za nezavisnost Kosova.To je covek koji je povukao tuzbu SRJ protiv BiH i Hrvatske za ratnu ostetu bez uslovljavanja da se to ucini s druge strane.

Svojim izjavama i sramnim postupcima naneli su ogromne stete Srbiji i aktuelni politicari Srbije, Draskovic, Tadic, Kostunica, Labus ,Dinkic i drugi kolaboranti zapada. Draskovic, pored mnogih antisrpskih izjava,potpisuje i sramnu kapitulaciju sa NATO predstavnicima o prolazu trupa kroz Srbiju i neusfali mu ni dlaka s glave. Trenutno se vrse veliki pritisci od strane kontakt grupe da se Kosovao preda Albancima i na taj nacin izbegne svaka odgovornost pritisaka za iznudjeno resenje nezavisnog Kosova od strane zapada. Engleski diplomata Tom Sojers je u ime londonske konferencije izjavio da je Kosovo izgubljeno. Londonska konferencija takvo saopstenje nije potvrdila.

Jasen Peterson ide dalje i gazi rezoluciju SB 1244 izjavom da ce pitanje Kosova biti reseno novom rezolucijom SB,bez objasnjenja zasto se u tom slucaju odustaje od postojece rezolucije. To se cini u cilju nezavisnog Kosova i pruzila podrska ratobornim Albancima

Putinov zahtev za univerzalno resenje Kosova kao model za resenje slicnih problema sirom sveta protumacen je kao jedinstven slucaj, koji nece imti reakcije domina u drugim zemljama sveta. Zahtev univerzalnog resenja Kosmeta , od strane srpskih politicara nije naisao na paznju, niti nekakvu ozbiljnost. I ako je taj stav Putina ohrabrenje za pozitivno resenje Kosova , pokazatelj, da Srbi nisu bez podrske. Ponasanje vlade, produbljuje sumnju da ce politicari Srbije podleci pritiscima zapada. Kao da su vec digli ruke od Kosova.Busaju se u prsa svojom pregovarackom platformom sa spremljenim odgovorom narodu_ dali smo sve od sebe i tu se nista nije moglo.

Pritisci za potpunu saradnju sa EU i tribunalom se nastavljaju. Srpsko rukovodstvo i dalje klima glavom i saginje kicmu pred Karlom del Ponte, Solanom i koje kakvim politickim marginalcima zapada. Prihvata obaveze o isporuci Mladica kao da je drzavljanin Srbije. Za neverovati je odluka politickog vrha Srbije o pristupu vojnom arhivu predstavnicima Haga. Setimo se sta je Pentagon odgovorio na zahtev suda u Hagu da se stave na raspolaganje spijunski snimci o navodima zlocina u Srebrenici ili zahtevu generala Ojdanica za neka dokazna dokumenta u korist njegove odbrane. Ako je odgovor Pentagona bio negativan sa obrazlozenjem da je u pitanju vojna tajna,kako je moguce da za vrhovni stab vojske SCG to nije vojna tajna i da moze svako da mesetari po arhivu generalstaba vojske Jugoslavije i SCG.Kakvo ponizenje i nisko padanje?

Gde nam je ponos i dostojanstvo?. Kako ce se sve to pravdati pred srpskim narodom, buducim generacijama i ko ce sve snositi odgovornost za neprimerne postupke sadasnjih politickih aktera Srbije. Gde je tu moral i odgovornost naciji i buducim generacijama.? Srbima ne preostaje nista drugo do zov predaka -odbrana zemlje.Odbrana otadzbine, casti i slobode srpskog Kosmeta i svaki pedalj srpske zemlje natopljen krvlju nasih predaka.Prolivanje krvi , je neminovno.Srbiju su gazile mnoge okupatorske cizme. Slobodarski duh i nepobedivost srpskog naroda je poznat svim dosadasnjim okupatorima.U tome su se uverili i Turci i Austrougari i Nemci. Uverice se i NATO okupatori. Istorija se mora ponoviti.
Vidanovic