22 March 2005

Generale Pavkovicu- ne predaj se

Generale Pavkovicu spas Srbije je u tvojim rukama. Spasices i sebe i Srbiju ako ostanes dosledan svojih ubedjenja. Tvoja dobrovoljna predaja je izdaja Srbije i srpskog naroda, spas izdajnickoj vladi Srbije, licna kapitulacija.Tvoj postupak ce u narodu biti protumacen kao cin izdaje .Kao legenda odbranbenog rata od Nato agresora potvrdi sebe i svoje kvalitete. Ostani ono sto jesi. U tvojim rukama su srpski izrodi: Draskovic, Tadic, Kostunica, Labus i cela manjinska vlada. Valjda neces pogaziti svoje vojnicko dostojanstvo i cast za tu marionetsku vladu, kojoj je vlast iznad srpskih interesa.Radi svojih licnih interesa obmanjuju srpski narod nekakvom ocenom prolaznosti koja se istice u prvi plan.
Ako i dodje do ostvarenja datih obecanja Solani , evropskom parlamentu i Hagu ,da te uhapse i predaju dzelatima radi dobijanja ocene prolaznosti, doci ces im glave.Potpisujes im smrtnu presudu. Vlada mora pasti, novi izbori ce doci a sa njime i metla Radikala kojom ce ocistiti Srbiju od izdajnika i tih odvratnih likova srpske sramote.
Obecanje SPS da ce izaci iz manjinske vlade u koliko dodje do hapsenja srpskih generala, posta ce stvarnost.U tom slucaju vlada neizbezno pada. Na pomolu je nova buducnost Srbije . Novim izborima koji su neminovni ogrejace sunce Srbiju i srpski narod.Doci ce nove snage koje ce Srbiju povesti putem preporoda i demokratije.Bez krvoprolica i protesta narodnog bunta Srbija ce biti ono sto treba da bude. Branili ste je od agresije sada je spasavajte od srpskih izdajnika.Ocistite je od korova i huligana.Srbija je u vasim rukama.Oslobodite je.Spasite srpsku armiju,Srbi ce vam biti zahvalni. Vi ste na potezu.Odbrojavate poslednje dane danasnje Srbije na izdisaju.I general Lukic ce vam se svakako pridruziti ako i on ostane dosledan svog ubedjenja.
Vidanovic

No comments: