21 February 2005

kuca gora-baba se ceslja

Dok se Albanci na Kosmetu u najvecoj meri pripremaju za nezavisnost Kosova, rade na nacrtu Ustava , naoruzavaju elitnu armiju "Orlovi", dotle srpsko rukovodstvo se bavi "vaznim" poslovima saradnje sa Hagom, isporukom generala, rasprodajom preostalih privrednih organizacija u Srbiji.
Nacrt Ustava nezavisnog Kosova po narudzbini albanskog rukovodstva sa Kosova napravio je i predao Rugovi americki pravnik Pol Vilijams koji treba da zameni ustavni okvir kao privremeni akt usvojen 2001. godine Do jeseni nacrt Ustava treba da prodje Skupstinsku proceduru i na prolece iduce godine sa kojim bi se islo na medjunarodnu konferenciju slicnu Rambujeu.
Uporedo se radi i na zahtevima za priznanje nezavisnog Kosova od strane Makedonije Turske i Crne Gore. U slucaju da ne bude islo sve po planu opcija nasilja nije iskljucena. Reorganizacija OVK u elitnu armiju kosovskih ORLOVA moderno naoruzane i obucene, koja je prisutna na celoj teritoriji Kosmeta , nestrpljivo ocekuje signal za akciju nezavisnog Kosova.
Albanski lobisti u americkom kongresu pripremaju za prolece rezoluciju o nezavisnom Kosovu . Sve su to ozbiljne pripreme do cilja-nezavisnog Kosova a da Tadic i Kostunica ne preduzimaju nikakve mere za sprecavanje ocepljenja Kosova od Srbije.Kuca gori a baba se ceslja.

Vilijemu Vokeru nekadasnjem sefu verifikacione komisije na Kosovu se omogucava da postane kljucni covek novo formirane kargo kompanije Dajan Korp u izgradnji u Beogradu.
Od kakvog je znacaja za Amerikance kargo kompanija Dajan Korp i kakva je njena buduca uloga bas na ovim prostorima u srcu Srbije, nasi politicari nisu svesni.Tadicu Kostunici i Draskovicu je najvaznije da zadrze svoje polozaje po ceni rasparcavanja Srbije. Potrebne su nove mere i inicijative sprecavanja srpske katastrofe.Novi parlamentarni izbori, novi ljudi su prekopotrebni srpskom narodu koji ce zauzeti odgovorna mesta i odlucno stopirati sadasnja desavanja,ili u krajnjem slucaju vojna diktatura za spas Srbije.
Vidanovic

No comments: