24 January 2005

sta Lopusina kaze

Postovani g. Savo,

ja ne zelim da se raspravljam sa polupismenim pljuvacima koji nemaju hrabrosti ni da se potpisu ispod svojih skrabotina. Ja sam javni radnik i sve sto uradim za platu, potpisem i objavim. Mei niko nije platio nijedan tekst, sem vlasnika lista NEDELJNI TELEGRAF, koji mi daje mesecnu platu i dnevnicu za sluzbeni put u Pirot. To je bio Bozic i ja sam na Bozic radio da bih ishranio svoju porodicu. Familija Nesic je bila divna, i naravno, kao gost bio sam posluzen, ali sam napustio rucak na pola, jer sam morao natrag za Beograd.
A nazalost, mi Srbi imamo nekoliko sajtova na kojima, bez ikakvih pravila, razne budale i skribomani pisu svasta, i sto je najgore vredjaju ljude. Takvi Srbi su kreteni, jer zive u inostranstvu , u demokratskim drzavama u kojima ne smeju nista da kazu svom komisiji, strancu, jer ce otici na sud i platiti veliku kaznu. A ovamo na srpskom sajtu mogu da pisu svasta.
Ja sam gospodin covek i necu da se raspravljam sa budalom koja me vredja, koja govori lazi.
Ne znam ko je vlasnik sajta SRPSKI NOMADI, nemam kome da se zalim i da uputim demanti za lazi i klevete iznesene protiv mene. Imam sina i on cita na internetu kako me razne srpske budale zovu Lopuzina, Lopuza i slicno, vredjaju tako ne samo moju porodicu Lopusina, vec i crnogorsku lozu Jokanovica od koje poticem i pleme Drobnjaka, kome pripadam kao Srbin poreklom iz Crne Gore.

To je sve slika i prilika naseg naroda, koji dokon, umesto da se bori protiv siptarskih terorista ili americkih okupatora, napada sopstvene zemljake i sto je najgore, uziva u tome.

Ako smatrate da je ovo odgovor posaljite ga tim NOMADIMA ili divljacima, kako bih ja nazavo ljude koji me iz zasede bez argumenata pljuju po internetu.
Hvala,
srecno
Vas Marko Lopusina

No comments: