17 December 2004

Vuce ajmo u Hag

Vuce crni kukavce jesi li ikada ocekivao dqa ce te neko rastaviti na proste cinioce kao ovaj posteni i hrabar vojvoda Novica Randjelovic. Gukni sada da svet cuje sta imas da kazes. Nema ti druge nego pristani na poziv Vojvode Randjelovica i pravo u Hag.Spasa ti nema , zapad te iscedi ko prljavu krpu i nemas vise sta da kazes Narodu ce laknuti kada zatvoris brnjicu u samici Savinigena i nemas vise mogucnosti da lajes poput pasa lutalice. Narodu ce laknuti kada vise ne bude imao prilike da gleda na TV ekranima tvoju odvratnu facu. Srpska majka nece sigurno roditi vise ovakvog stvora. Stidi se sto si ziv. Gde se samo nadjoste ti i tvoja jos odvratnija Danica.Sacuvaj boze svakoga od ovakvih mumija i moralnih bankrota.
Vidanovic

Generale Lazarevicu-ne predajte se

Generale Lazarevicu ,ne predajte se ,ne gazit vojnicku cast i zakletvu koju ste dali narodu i drzavi. Ne nasedajte praznim obecanjima nasih politicara, prodanim dusama i zapadnim podrepasima. Ne gazite svoju cast i obraz koji ste stekli u odbrani domovine. Vasi borci i narod su uz vas. Kako cete pogledati u oci borcima koje ste vaspitavali i ucili kako se brani otadzbina i svoj narod . Ako se odlucite na taj sraman cin ,prezre ce vas vasi borci i narod u koga ste se zakljinjali. Nasi politicari, zapadni podrepasi zele da vas prodaju, da bi sacuvali svoja mesta. Oni se boje narodnog bunta u slucaju hapsenja ,vas generala , srpskih heroja, koji ste optuzeni samo zato sto ste se herojski borili, sto ste nadmudrili Vesli Klarka, sto ste vojnicki sposobniji od generala NATO zlikovaca. Ne nasedajte da cete dobiti garancije da se branite sa slobode. Neka vam slucaj generala Ojdanica bude pouka. Ako odete dobrovoljno u Hag ,znajte da se odande zivi nikada vratiti necete . Ako bi iko trebao u Hag to bi trebao biti Draskovic i Marovic i svi ostali koji se klanjaju nakazi od zene ,Karli del Ponte , Solani i Amerikancima.Ostanite ono sto jeste, onakak kakav ste bili, jer samo tako mozete pokazati put buducim generacijama kojim treba ici.

Gospodine Davinicu, prestanite da srpskom narodu drzite lekcije i generalima sta treba da rade. Ne laje kuja sela, vec sebe radi.
Vidanovic

MKS po tuzbiSCG- nije nadlezan

Velike li nezabelezene sramne odluke Medjunarodnog krivicnog suda Evrope da sebe proglasi nenadleznim po pitanju tuzde SCG protiv clanica NATO zbog agresije na Jugoslaviju 99. godine. Kakve li pristrasnosti i nepravde da se u istim predmetima tuzbe BiH i Hrvatske protiv SCG sub proglasi nadleznim. Obrazlozenje za takvu odluku suda je da SCG u vreme podnosenja tuzbe nije bila clanica UN. Kakve li nepravde i cemu naziv suda MEDJUNARODNI. Definitivno ovaj sud je diskreditovao sebe u pred svetom, ekspertima medjunarodnog prava. Postavlja se pitanje sta je i za koga radio nas ekspert Tibor Varadi izrazivsi osobito zadovoljstvo odlukom suda. Ima li igde takvog primera da zastupnik tuzbe bude posebno zadovoljan odlukom suda. Neverovatno. Sta se to zapravo desava sa nasim strucnjacima, politicarima. Ko su ti ljudi i dokle ce ih narod trpeti.Srpskom narodu je dosta takvih djukela koji otvoreno rade protiv nacije.Pa dokle tolikog i takvog ponizenja. Pozivam sve medjunarodne pravne eksperte, udruzenja pravnika da dignu svoj glas protiv ovakve odluke suda i da bojkotuju svaku saradnju sa tim diskreditovanim Medjunarodnim krivicnim sudom.
Vidanovic