09 May 2004

brada sranja

"jebes politicku karijeru koja zavisi od jedne brade "
RECE-Matija Beckovic o Vuku Draskovicu , A JA DODAJEM-JEBES POLITICKU KARIJERU KOJA ZAVISI OD JEDNE BRADE-S R A N J A.

--------------------------------------------------------------------------------Murta, onaj koji uzjase po silasku Kurte, ministar Draskovic, uzjase svog Pegaza i obre se nebu pod oblake, do u dvore Bele kuce ,da poljubi skute svome gospodaru "Pasi", americkom sekretaru inostranih poslova, Pauel Kolinu , iskaze pasju vernost i zakune da ce izvrsavati sve njegove naredbe pod plastom medjunarodne obaveze. Da potvrdi spremnost - ti okom ja skokom, da to nije saradnja vec obaveza.
Kakva neocekivana" mudrost" iz te brade sranja?One od tri kategorija brada, brade znanja, brade zvanja i brade sranja.

E moja braco Srbi ,sta nas jos nece snaci.Kakvi nas ljudi politicki amateri reprezentuju, prodaju, ponizavaju, isporucuju Hagu kao ratne zlocince. Prodaju sebe, svrstavaju se u redove nasih neprijatelja, ponoseci se zvanjima izdajnika, poltrona, petokolonasa, stranih placenika i srpskih izroda, kojima ih Srbi kite, za razliku od zapada , koji se njime ponosi kao krimom srpske elite, spremne da sledi americku politiku.

Primer iz najnovije garniture na vlasti u Srbiji iSCG je svakako ministar inostranih poslova Srbije Vuk Draskovic-MURTA, koji vazi za jednog od zapadnih podrepapasa, prevrtljivaca i nestabilnih osoba srpske politicke scene.Josdok nije zvanicno postao Murta, posetom Vasingtonu ,pre molitvenog dorucka a i za vreme molitvenog dorucka ,pa i sada kada je bio u Beloj kuci u zvanicnoj poseti "Pasi "Pavelu Kolinu,potvrdio je svoju odanost i poslusnost zapadu u izvrsavanju svih zahteva ne kako je rekao-saradnje,vec obaveze. U izjavi po izlasku sa sastanka sa Kolinoma ,pred mikrofonom je ponosno izjavio da ne postoje vrata koja su zatvorena Srbiji i Crnoj Gori u koliko se ispostuju svi zahtevi Vasingtona i Evropie, koje je Murta proklamovao kao OBAVEZE Srbije i Crne Gore.
Izjava da je Milosevic vrsio etnicko ciscenje na Kosmetu, izazvala je posebno ogorcenje Srba. Srpska Pravoslavna Crkva je nakon te izjave zatrazila smenu Murte. Srpski narod treba da podrzi taj zahtev SPC i vrsi pritiske na vladu sve dok Murta ne sjase sa mesta ministra inostranih poslova.Poznat je i njegov stav da SCG mora da potpise i ugovor o neizrucenju americkih gradjana Medjunarodnom krivicnom suduse u Hagu i pored toga sto se evropska zajednica protivi zakonu o amnestiji americkih gradjana.

Zato pamet u glavu i listom na izbore da se otera Murta i svi americki podrepasi , raspisu izbori na svim nivoima, ukaze put za demokratski razvoj Srbije. Tomislav Nikolic je jedini sposoban covek da obavi taj zadatak , nas spasiltelj, koji nas moze osloboditi zatecenog zla.
Vidanovic

Izborna strategija Bele kuce za predsednicke izbore u Srbiji

----- Sent: Saturday, May 08, 2004 11:44 PM
Subject: [srbija_medjusljivama] Izborna strategija Bele kuce za predsednicke izbore u Srbiji
Vasington pazljivo prati predizbornu kampanju za predsednika Srbije, s namerom da se nepogresivo opredeli za najpogodniju osobu od poverenja, koja ce slediti politiku SAD. Za sada se mudro cuti i prema strategija delovanja.Pod lupom za sada su tri kandidata koji imaju najvise sansi da budu izabrani za predsednika Srbije na predsednickim izborima 13. juna2004.godine. To su po Americkoj proceni :Tadic ,Marsicanin i Nikolic.Vec je sada jasno da jeTomislav Nikolic vidjen kao nepozeljna osoba, koja bi prouzrokovala nepozeljne politicke probleme po SAD .Nastoja ce se da se po svaku cenu njegov izbor spreci, politicki diskredituje.

Drugi je Marsicanin kiseljastog ukusa po Amerikance u koga se nema mnogo poverenja, ali je u svakom slucaju prihvatljiviji od Nikolica.

Borisav Tadic je kandidat po meri americkoj administraciji. SAD ce uciniti sve da Tadica vidi na mesto predsednika.To je covek americke orijentacije, covek od poverenja, koji se do sada dokazao kao veliki protagonista politike Vasingtona. Vec je bilo izjava sa najviseg mesta iz Bele kuce da ce se u koliko Tadic udje u drugi izborni krug upotrebiti sva politicka i finansiska sredstva da bude izabran.Posebna strategija je za sada tajna i bice upotrebljena u zavrsnici drugog izbornog kruga, u koliko ndo njega dodje.
Cilj Tadiceve posete Americi je osmisljenje te izborne strategije .Osokoljen americkom podrskom , Tadic je uveren da ce postati predsednik Srbije. Svoju kampanju je poceo u Toplici u kraju u kome je podignuta Toplicka buna i iz koje je ponikao Zoran Djindjic.To je mozda i pogresno mesto za pocetak kampanje, ako se zna kakve stetne politicke i ekonomske posledice po Srbiju je imala Djindjiceva politika.
U ostalom, nije vazno ko gde i kada pocinje predizbornu kampanju, koga zapad podrzava ili ne zeli. Vazno je koga srpski narod zeli i koga ce podrzati na predsednickim izborima. Ucinke i delovanje politike DOS u cijem sastavu i izvrsnoj vlasti su bili DS ,ciji je kandidat za predsednika Srbije Borisav Tadic i DSS na celu sa Marsicaninom su naneli dosta zla Srbiji, srpskom narodu i srpskoj privredi.

Radikali ,kao opozicija i sam Tomislav Nikolic, predsednicki kandidat, su bili barometar politickih i ekonomskih zbivanja uSrbiji. Blagovremeno ukazivali na pogresnu politiku DOS i kao takvi sticali popularnost u zemlji i postali najaca politicka partija Srbije, cime su dokazali poslednjim parlamentarnim izborima.

Tomislav Nikolic je bauk ne samo za zapad vec i za sve ostale predsednicke kandidate, neistomisljenike, zapadne prisipetlje i slugane.On je za njih nacionalista.Narod se zastrasuje da ce dolaskom na vlast okrenuti novi list u istoriji Srbije i time navodno Srbiju opet uvuci u probleme i nove sankcije.
Najnovi pokazatelji u prvi plan isticu Nikolica .Ako bi se sada odrzali izbori Nikolic bi pobedio sa 30.5%. Tadic je na drugom mestu sa19.3, dok je Marsicanin na trecem sa 18.4% osvojenih glasova.
U koliko Nikolic i Tadic udju u drugi krug, pokazatelji govore da sigurno pobedjuje Nikolic, jer bi svi glasaci podrzali Nikolica. U slucaju da Marsicanin udje u drugi krug , izvor tvrdi da bi pobedio Marsicanin. Koliko je anketa verodostojna vidice se 13. juna.
Tomislav Nikolic pre svega nije protiv ulaska u Evropu ali ne na nacin i putem kojim se sada ide. Nikolicev put je put jednakog i ravnopravnog tretmana, bez ucena, ponizenja i sile. To je put kojim Srbija i srpski narod treba da ide i udje u Evropu.I Evropi je stalo da Srbija bude clan Evrope iz mnogo razloga.Samo zele da Srbe prisile na poslusnost i ponizenje.Izbiju iz njih moral i dostojanstvo. Sadasnje srpsko rukovodstvo nezna da upotrebi sve raspolozive adute, strateski polozaj , bogatstva Srbije,trziste, nezaobilazne puteve.Svi putevi idu preko Srbije.Zato je Srbija uvek bila u svim dosadasnjim ratovima nezaobilazna.Srbi su bili u poziciji da se uvek brane. Evropi zaobilazni putevi su ekonomski neopravdani i neprihvatljivi. Dosadasnje vlade i politicari umesto da sve to koriste trpe ponizenja, ucena, saginju se i bez razloga drese gace.Srpska istorija je puna primera kako se treba boriti i sacuvati svoj ponos, dostojanstvo i vrline.
Vidanovic