01 September 2004

Slabo pamcenje Hilari Klinton

Hillary: Kosovo Shows Dems Better at Prosecuting Wars> New York Sen. Hillary Clinton said Sunday that Democrats have historicallybeen more successful waging American wars than Republicans, boasting thatduring the Kosovo war launched by her husband in 1999, "we didn't lose asingle American military person."

Hilari Klinton ima slabo pamcenje. U agresiji na Srbiju Amerika je izgubila sest puta vise zive sile nego u Iraku. Hilari misli da Srbi zaista neznaju koliko su Amerikanaca poginuli u agresiji na Srbiju 99. godine.Cinjenice negiraju Hilarine tvrdnje. Setimo se samo koliko je vojnika poginulo u dva helikoptera koji su se iz Tuzle podigli da spasavaju pilota nevidljivog koji je oboren u Macvi . Sam pilot je nakon "setnje" po okolnim mestima lincovan od strane gradjana.Americki izvori su pak potvrdili da je pilot spasen.

U dva helikoptera poginulo je 32 americkih vojnika prilikom obaranja helikoptera, koji su poleteli da spase pilota nevidljivog. Nevidljivih F117 ukupno je oboreno 5 od kojih je samo jedan pao na teritoriji Srbije.Prema informacijama ruske obavestajne sluzbe i izvora Vojske Jugoslavije nasa 2 miga na tuzlanskom aerodromu su unistila 60 aviona. Broj unistene zive sile tom prilikom nije poznat. 16 helikoptera Apaci u Albaniji takodje su unisteni. Po izvestajima Pentagona navodno Apaci su se srusili posto su to prebrze masine koje nisu pogodne za tu konfiguraciju zemljista. Ako su se, po tvrdnji Amerikanaca helikopteri razbijeni o albanske planine, koliko je vojnika naslo smrt prilikom pada ?To Hilari sigurno nezna ili nece da zna. Na Makedonsko -Grckoj granici u hladnjacama u mrtvackim vrecama otkriveni su americki poginuli vojnici koji su transportovani do najblize grcke luke na brod za SAD.
Prema zvanicnim izvorimaVJ. 85 americkih aviona je sruseno iznad neba Srbije,oboreno ukupno 372 .letilice, smart rakete, helikoptera.Sve te cifre su potvrdile ruske obavestajne sluzbe, koje su preko satelita pratile sta se sve desava na prostoru Srbije.Prema tim izvorima americki gubitci dostizu cifru od 6 000 vojnika. sto je 6 puta vise od gubitaka u Iraku.

Hilari Klinton ima slabe adute u kampanji za demokrate i Kerija, kad kaze da je njen muz Klinton vodio uspesan rat na Kosovu bez i jednog gubitka zive sile. To mogu verovati samo glupi amerikanci ispranih mozgova, ali ne i majke, supruge i sirocadi koja nikad vise nisu vidla svoje oceve.Americka javnost nikada nije upoznata sa stvarnim gubitcima svojih vojnika. Sve su nade i obecanja da ce se jednog dana nestali zivi vratiti .
Ovih dana se u Njujorku odrzava kongres repuplikanaca ,pracen masovnim demonstracijama protiv Busa i rata u Iraku, koji svakodnevno odnosi ljudske zivote na jednoj i drugoj strani.

U predsednickoj kampanji u Cikagu republikanac Keri je posetio srpske organizacije i u svom obracanju rekao da su Srbi vredni ljudi, da su izgradili Ameriku i da ga trebaju podrzati na izborima, da ce za uzvrat naci resenje za Kosovo.Cak je i naucio da kaze ZIVELI, kojim je zavrsio pozdravni govor u Cikagu.
O kakvom resenju Kosova je rec, Keri je objasnio na skupu sa Albancima, kojom prilikom im je za uzvrat podrsci obecao nezavisno Kosovo.
Srbima u Americi je time stavljeno do znanja da se na izborima odluce za manje zlo i podrze Busa. Keri je kritikovao Busa sto okleva sa Irakom.Obecao je da ce poslati vise vojnika u Irak ako bude izabran i nauciti pameti Iracane.Ne samo Iracane vec i sve one koji se suprotstavljaju americkoj spoljnjoj politici i predstqavljaju opasnost zaamericke gradjane.

Srbi u SAD imaju jedan vise razlog da glasaju za Busa a ne demokrate koji su nas na celu sa Klintonom bombardovali.Tako Srbi misle ,ali ne i Iracani.
Vidanovic

No comments: