06 August 2004

Doprinos jevrejskih organizacija satanizaciji Srba

Cenjena gospodo;Onog trenutka kada su Muslimani-Bosnjaci poverili vodjenje propagande jevrejskom lobiju u Americi ,pocela je satanizacija Srba. Silajdzic je bio taj koji je lansirao lobistima: silovanje muslimanki, etnicko ciscenje,naci-koncentracione logore, masakre . Lobisti su to znalacki razradjivali i delovali preko AmerickoJevrejskog Kongresa u SAD. Svim jevrejskim organizacijama upueno je pismo kojim se trazi podrska ne samo Muslimana vec i Hrvata,posto su i Hrvati angazovali istu lobi kompaniju.Pismo Jevrejskog KongresaSAD, dostavljeno je svim jevrejskim organizacijama sirom sveta.U Montrealu,od pocasnog konzula SRJ u to vreme, Kolmana Samuela ,u ime Srpsko Kanadskog Udruzenja, upucen je zahtev da intervenise kod jevrejskih organizacija protiv satanizacije Srba. Jevrejin i jos pocasni konzul SRJ Kolman Samuel, poznati advokat u Montrealu, i ako je po sluzbenoj duznostibio u obavezi da zastupa interese Srba, ostao je neutralan celo vreme hajkeprotiv Srba. U slucaju Kosmeta narocito Jevrejskoj populaciji je predstavljeno da su Srbi okupirali Kosovo.

Vodjenje anti Srpske politike na zapadu bilo je veoma uspesno, posto,Jevreji kontrolisu sve medije. S druge strane Hrvati i Muslimani su bili prisutni u tim medijima. Skoro svaka intervencija od strane Srba tesko je prolazila. U samom startu je blokirana.Da je to tacno naves cu primer dnevnog lista Gazet[Gazette] u Montrealu, cija je sekretarica bilaHrvatica. Kad god sam licno pokusao da intervenisem u vezi napisa o Srbima, kao losim momcima i cim sam se predstavio, odgovor je bio"a vi ste taj Srbin sto mrzite Hrvate i Muslimane". Dakle skoro svaka reakcija sa srpske strane bila je blokirana.Jos je gore bilo kada neko od nase -gore list , javno nastupi i pridruzi zapadnoj satanizaciji Srba. U Montrealu je bio katica za sve Crnobrnja, kojije redovno pozivan kao gost u emisijama kada je bilo reci o Srbima. Pravio je nekakav balans kojim u stvari potvrdjuje stavove zapada. Bilo je i onih direktnih, putujucih placenika iz Jugoslavije , koji bi usvojim nastupima potvrdjivali "istinu " o Srbima. Stojan Cerovic je u Kaliforniji na jednom skupu u reziji jevrejske organizacije izmedju ostalog izjavio da su Srbi genocidan narod i da ih zbog toga treba istrebiti. Takvih je bilo dosta i da niko nije pozvan na odgovornost. U samom vrhu nasih politicara infiltrirani su zapadni placenici, koji svojim izjavama nanose ogromne stete naciji. Nije samo u pitanju Draskovic.Tu je i njegov predhodnik Svilanovic, Batic,Tadic, Kostunica, Marovic,Dinkic,Labus i mnogi drugi nacionalni bankroti.Spomenu cu jednu interesantnu osobu a to je Avramovic,covek od poverenja, koji je zauzimao visoke polozaje u bivsoj Jugoslaviji, a da se malo zna da je taj isti covek od poverenja bio jedan od potpisnika zahteva da se bombarduje Beograd.Ako pod udar zakona, zbog potpisa iz opravdanih razloga, nije mogao da se nadje Jelcin, Primakov, Zirinovski ,mnogi Jevreji i drugi dokazani nasi "prijatelji", zasto Avramovic nije, kada je bio tu na domaku usred Beograda.Podrzavam misljenja projedinaca da treba rascistiti sa kolaborantima unutar zemlje, pa tek onda se okrenuti prema spolja.Rane svoga roda bole vise od tudjina.

Zasto Srbi nisu uspeli da angazuju neku lobi grupu u Americi? Srbi nisu bili organizovani, a drugo nisu imali dovolno sredstava za troskove lobirana. Djindjic je na licnoj populaciji potrosio ogroman novac. Njemu nije bilo stalo do srpskih interesa. Bivsi predsednik Kanade Mulroni za djindjicevu popularizaciju u Americi naplatio je iznos od 400.000 dolara. Druka americka kompanija Djindjica je kostala 350000. Odakle je taj novac Djindjicu moze se nagadjati. Malo je verovatno da je iz drzavne kase. Pre bi se reklo da je to novac od mafijaskih transakcija duvana, procenta od prodaje srpskih preduzeca. Sada neki nasi ljudi u Americi pokrecu ideje o stvaranju lobi u americkom Kongresu, sto je daleko od stvarnosti. Opet je u pitanju novac, koga drzava nema , a srbi nerado drese kese.
Vidanovic

No comments: