09 May 2004

brada sranja

"jebes politicku karijeru koja zavisi od jedne brade "
RECE-Matija Beckovic o Vuku Draskovicu , A JA DODAJEM-JEBES POLITICKU KARIJERU KOJA ZAVISI OD JEDNE BRADE-S R A N J A.

--------------------------------------------------------------------------------Murta, onaj koji uzjase po silasku Kurte, ministar Draskovic, uzjase svog Pegaza i obre se nebu pod oblake, do u dvore Bele kuce ,da poljubi skute svome gospodaru "Pasi", americkom sekretaru inostranih poslova, Pauel Kolinu , iskaze pasju vernost i zakune da ce izvrsavati sve njegove naredbe pod plastom medjunarodne obaveze. Da potvrdi spremnost - ti okom ja skokom, da to nije saradnja vec obaveza.
Kakva neocekivana" mudrost" iz te brade sranja?One od tri kategorija brada, brade znanja, brade zvanja i brade sranja.

E moja braco Srbi ,sta nas jos nece snaci.Kakvi nas ljudi politicki amateri reprezentuju, prodaju, ponizavaju, isporucuju Hagu kao ratne zlocince. Prodaju sebe, svrstavaju se u redove nasih neprijatelja, ponoseci se zvanjima izdajnika, poltrona, petokolonasa, stranih placenika i srpskih izroda, kojima ih Srbi kite, za razliku od zapada , koji se njime ponosi kao krimom srpske elite, spremne da sledi americku politiku.

Primer iz najnovije garniture na vlasti u Srbiji iSCG je svakako ministar inostranih poslova Srbije Vuk Draskovic-MURTA, koji vazi za jednog od zapadnih podrepapasa, prevrtljivaca i nestabilnih osoba srpske politicke scene.Josdok nije zvanicno postao Murta, posetom Vasingtonu ,pre molitvenog dorucka a i za vreme molitvenog dorucka ,pa i sada kada je bio u Beloj kuci u zvanicnoj poseti "Pasi "Pavelu Kolinu,potvrdio je svoju odanost i poslusnost zapadu u izvrsavanju svih zahteva ne kako je rekao-saradnje,vec obaveze. U izjavi po izlasku sa sastanka sa Kolinoma ,pred mikrofonom je ponosno izjavio da ne postoje vrata koja su zatvorena Srbiji i Crnoj Gori u koliko se ispostuju svi zahtevi Vasingtona i Evropie, koje je Murta proklamovao kao OBAVEZE Srbije i Crne Gore.
Izjava da je Milosevic vrsio etnicko ciscenje na Kosmetu, izazvala je posebno ogorcenje Srba. Srpska Pravoslavna Crkva je nakon te izjave zatrazila smenu Murte. Srpski narod treba da podrzi taj zahtev SPC i vrsi pritiske na vladu sve dok Murta ne sjase sa mesta ministra inostranih poslova.Poznat je i njegov stav da SCG mora da potpise i ugovor o neizrucenju americkih gradjana Medjunarodnom krivicnom suduse u Hagu i pored toga sto se evropska zajednica protivi zakonu o amnestiji americkih gradjana.

Zato pamet u glavu i listom na izbore da se otera Murta i svi americki podrepasi , raspisu izbori na svim nivoima, ukaze put za demokratski razvoj Srbije. Tomislav Nikolic je jedini sposoban covek da obavi taj zadatak , nas spasiltelj, koji nas moze osloboditi zatecenog zla.
Vidanovic

No comments: