13 April 2004

Re Georgijevic, Rakic

Selsmeni takvih diploma i doktorata koje ti posedujes,punim torbama obilaze ljude nudeci im kakve god hoce. Doktorat vam prodaju po ceni i do 10.000 dolara. Doticni selsmen, inace tvoj dobar prijatelj je spomenuo i tvoje ime da ste zajedno po arapskim emiratima prodavali univerzitetkske diplome. Sta vredi kad te diplome ne prezentuju stvarno znanje kupca. One sluze samo radi hvalisanja .Okacene na zid te diplomae imaju jednokratnu jutarnju upotrebu. Mozda ih ti zato toliko i imas. Prestani vec jednom sa tvojim laponskim stosovima. Broji dane tako dok te onaj odozgo ne pozove, ako u opste postoji. Kako te nije sramota da u 8o godina matori kesa mislis da nesto predstavljas. Toliki broj pametnih Srba , vrhunski intelektualci u Kaliforniji , nikad za tebe nisu culi. Oni pak koji su o tebi nesto culi , culi su najgore.Dakle kao Dr. si 0.Kao covek jos gori 00. Prestani vise da budalis i dosadjujes ljudima.
Vidanovic
----- Original Message -----
From: Robert Georgevic
To: sava vidanovic
Cc: dragan@noos.fr
Sent: Saturday, April 10, 2004 2:48 PM
Subject: Mli maturant


Ja idiote imam doktorat priznat od Calif0rnia Institute of Technology, jednog od tru vrhumska univeziteta USA.
Hajde polozi prvo malu maturtu pa kada mi posaljes svedocanstvo o polozenom ispitu mozemo dalje da razgovaramo. A do tada prestani da mi davis e-mail.
Akademik
wrote:
Znam da si starkeljo davno prdnuo u cabar, da si posenilio, izlapeo ,ocoravio ,ogluveo, ali nisam mogao da vidim da si veliki pesnicki talenat. Kada bi nekim slucajem Hitler bio ziv i streljao sve pesnike, jadna ti majka ,ti bi za pravde boga otisao na onaj svet. Dakle ti si zaista otkacen. Pobrini se da dobijes diplomu pesnika, ako ne postoji , pobrini se da i to zvanje dobije. Reci mi u poverenju jel onaj trgovac diplomama i zvanjima jos uvek u zivotu? Znas onaj kome si ti stalna musterija. Hteo sam da ga preporucim Rakicu da ti postane ravan. Ti Rakicu takvu uslugu nebi ucinio jer bi zajebo samog sebe.Pronikao bi u te tvoje rabote kako si stekao mnoge diplome.
Kad prenesem Buba mari da si se povampirio, presta ce da te zali. Kaze da joj mnogo ne dostajes.A sta ce tek reci Bata Laka- mozes misliti?
Vidanovic
----- Original Message -----
From: Robert Georgevic
To: sava vidanovic
Cc: larra127@aol.com
Sent: Wednesday, April 07, 2004 5:08 PM
Subject: Mlali maturant


Pa izlapela starkeljo, nisam ocekiuvao da si jos uvek ziv. Nazalost jesi.
Na tvciju veliku zalost, ja sam vrlo politicki aktivan u ratovavanju protiv milosvicko - seseljevskih govana, kojima pripadas.
DOCI CE SESTI OKTOBAR!
Aux armes les citoyens
Formez vos bataill0ns
Marchon, matchon....
Q'un samg impure
Abreuve aux nos sillons.
Dragane, izvinjavam se za misspellimgs, nadam se da se moja pokojma mama, profesorla Francuske knjizevnosti, nece prevrtati u
grobu. Robert

Sava vidanovic wrote:
O pa gde si stari znance, ti jos uvek ziv, a ja cuo da si otego papke. Mora da si se povampirio. Pa reci sta te sad muci. Tvoj sticenik, zakasneli pubertetlija Rakic, kao sto vidis blesavi li blesavi. Samo ga niko ne jebava za suvu sljivu. Moze da sere koliko god hoce. Sada poceo i na UJEDINJENOM SRPSTVU da smradi. Mora cu da se obratim moderatoru da pitam kako se ovaj uljez uvukao tamo.
Vidanovic

----- Original Message -----
From: Robert Georgevic
To: dragan@noos.fr ; vidanco@sprint.ca
Sent: Tuesday, April 06, 2004 3:22 PM
Subject: Saca Savanicu/Vianoivuc


Dragane, Suellen i ja smo se jedv oslobodili tog neobrazovanog milosevicevskog degeberika, a sada se vi rcete sa njim.
Dizirte ruke Dtagane, taj covek je gkup kao dupe.
Robert
Dragan Rakic wrote:
Vidanovicu lupas li lupas, pa zamisljas kak si pametan. Razmisli ti malo o tvojim lupetanjima pa ces videti da ti jos iz usta viri cucla,

a da su ti pelene vise nego usrane.Rakic

No comments: