23 March 2004

Karla del Ponte odbila bracnu ponudu

Radivoje, trebali ste da posaljete vasu nagu sliku, gde bi vidla kakvim oruzjem ce biti gadjana. U tom slucaju bi razmisljalja malo duze kako bi odolela markovom topuzu. Nakon toga bi usledila pisma randevuji i najzad kapitulacija. Osetila bi pravu srpsku spravu o kojoj nije mogla ni sanjati .Trcila bi se svakom srpskom zatvoreniku da se uveri u srpske jebacke sposobnosti. Da postigne ono sto je propustila u zivotu. Oslobodila bi zatvora sve Srbe sa preporukom zenskom svetu , eksploatisite ih do iznemoglosti.Oni nisu ratni zlocinci vec strasni jebaci . U studenskom gradu na Novom Beogradu, bilo je studentkinja iz Svetske i Finske koje su oprobale sve delije s kraja na kraj studentskog grada i po zavrsetku studija posle kuci sa nezaboravnim uspomenama.Da je kojim slucajem u toj situaciji bila Karla, Srbi bi danas bili najbolji ljudi planete.

Cela Evropa lepseg pola poznaje Srbe kao strasne dokazane jebace.Problem baba Karle je sto je veoma ruzna i sto dosada svojom ruznocom nije skrenula paznju srpskih pastuva. Ima srece sto se Radivoje zagledao u nju da je iz inata rastui na proste cinioce. Njoj treba tvrd za mnogo godina umesto ponudjenih flasa za intimnu upotrebu.
Radivoje poslusaj savet i napred u osvajanje tvrdjave .Jes da je ruzna ali joj natakni vrecu na glavu i raspici po srpski.Jedini si ti koji imas osvetnicke namere da popravis srpski imidz .Naostrio si se na sezdesetogodisnji oroznati junfer da probijes. Samo napred, postaces srpski heroj.

Na kraju jedan vic koji ide u prilog mojim tvrdnjama.:
Zali se madjarica komsiki - Moja muz nije dobra jebac, ma ne kaze se moja muz vec moj muz nije dobar jebac.Ne, tvoja muz je dobra jebac,moja nije.
Vidanovic
PS. malo i sale nije na odmet.

Original Message -----
From: Bata Laka
To: SRPSKI NOMADI
Sent: Wednesday, February 11, 2004 7:10 PM
Subject: [SRPSKI_NOMADI] Karla del Ponte vratila proscu poklone


Karla del Ponte vratila proscu poklone

Glavna tuziteljia Haskog tribunala Karla del Ponte i zvanicno je odbila prosidbu Radivoja Milutinovica iz Srbije i vratila mu poklone koje danas treba da preuzme u beogradskoj kancelariji Tribunala. Milutinovic je izjavio da je medju vracenim poklonima slika Petra Petrovica Njegosa i ultimativna bracna ponuda otkucana na 28 stranica. Od jula 2001, Milutinovic je Karli pet puta slao darove, medju njima horgosku slatku papriku, vijenac bijelog luka, srpsku rakiju sljivovicu i crnogorsko vino "Vranac", ali i cvijece i bombonjerwww.pcnen.cg.yu/

--------------------------------------------------------------------------------
Yahoo! Groups Links

To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/SRPSKI_NOMADI/

To unsubscribe from this group, send an email to:
SRPSKI_NOMADI-unsubscribe@yahoogroups.com

Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

No comments: