01 February 2004

jos jedan izdajnik

Zvanicnom izjavom pred Haskim tribunalom Milan Babic priznaje svoju krivicu za progon Hrvata sa prostora Kninske krajine,naneo je veliku sramotu srpskom rodu. Posao je primerom srpske sramote Biljane Plavsic, koja je na sudu potvrdila da je bilo etnickog ciscenja od strane Srba u Bosni.

"Izlazim pred ovaj Tribunal sa dubokim osecajem sramote i kajanja, jer sam sebi dozvolio da ucestvujem u progonu nevinih ljudi i molim bracu Hrvate da oproste braci Srbima,preklinjem Srbe da ostave proslost iza sebe"

Da li je moguce da dojucerasnji predsednik Kninske krajine,Milan Babic toliko nisko padne u optuzivanju svoje brace Srbe i pristatne na sve uslove zapada radi licnih interesa.
Babicu, gde ti je moral, ponos i dostojanstvo ,te od sebe napravi srpski izrod kakvog srpska majka ne radja, istorija ne pamti.Tvrdis da je hrvatski zivalj proterivan i ubijan sa ciljem da se oblast ocisti od nesrpskog stanovnistva i stvori velika Srbija.Gde je tu istina? Zar nije stvorena velika Hrvatska ociscena od starosedeoca Srba, istoriskih kraisnika.?

Sta mislis koliko bola i osecanja sramote si svojom izjavom naneo Srbima u ocima sveta.Zaljenje i kajanje koje izrazavas na sudu je sigurno nemerljivo sa ovim sto cinis srpskom rodu.Zar se ne stidis samoga sebe, ne pomisli na svoju porodicu i sramotu koju im nanese. Kako ce se tvoja deca osecati u srpskoj sredini, Srbiji koja ti je pruzila utociste i tebi i tvojoj deci.Zar su usluge na koje si se opredelio u sluzbi zapadu jace od roditeljske ljubavi prema deci,braci i bliznjima. Smatras li da te nece stici kletve 300 000 izgnanih Srba, pobijenih i poklanih od hrvatske ruke.Zasto ne nadje za shodno da prozoves i te druge na drugoj strani, da su i Srbi proganjani. Zaboravio si da si i ti jedan od onih 300 hiljada prognanih. Zasto ti to ne pade na pamet da kazes da si i sam prognan.Molis za oprostaj a ne zatrazi oprostaj od Hrvata za progon i pokolj Srba.Umesto toga nazivas ih bracom i pozivas Srbe da zaborave proslost.To su Babicu pokolji i progoni Srba u minulim ratovima od te "bratske ruke" Ljuburicevog kova, koji se ne zaboravljaju niti oprastaju.Zbog te tvoje sramne obecane kazne od 11 godina koje ces dobiti, prodao si sebe, svoju porodicu svoj narod. Kuda mislis posle izlaska iz zatvora?Promeni ces ime,ali ne i obraz. Ni najbolji plasticni operator nece uspeti da te sakrije od lice javnosti.
Prihvatio si najsramniju i najnemoralniju ulogu da po diktatu Tribunala klevetas svoje sunarodnike kojim se zeli dokazati da je srpski narog genocidan, zlocinackiuci narod, odgovoran za sva zla na Balkanu pa i u Evropi.Kurvanjski , kao anonimac si svedocio protiv Milosevica. Bio si odmah prepoznat.Kako ti to karakterises- herojstvo, odanost,poslusnost ili sramni cin?
Istina i ako je jos uvek slepa, jednog dana ce progledati. O tome govore i ucestali napisi u zapadnoj stampi da Srbi ipak nisu ono sto je zapadna propaganda od njih nacinila. Najnoviji dogadjaji oko Racka unose nove poglede u rasvetljavanju istine i povoda za napad na Srbiju u NATO agresiji 99. godine. Drugi primer je zavrsena porazavajuca istraga protiv napisa Natase Kandic i novinara, koji je objavljivao te neistine u americkoj stampi. Istina jeposkiljila na jedno oko. U LAZI su kratke noge.
Budi siguran da ce i tvoje izjave jednog dana biti potvrdjene lazi.

No comments: