23 December 2003

Usde Podrzava Dss
-
Nije na mestu zauzimati stavove, opredeljivati se i sugerirati glasacima za koga treba glasati bez jedne posebne i svestranije analize o radu i delovanju doticne partije u dosadasnjem radu,doprinosu interesima Srbije i srpskoj naciji.

UJEDINJENA SRPSKA DIJASPORA EVROPE PREPORUCUJE SVOJIM CLANOVIMA DA TREBAJU SVOJE GLASOVE DATI DSS- VOJISLAVA KOSTUNICE.
PREMA ANALIZAMA RADA DSS I VOJISLAVA KOSTUNICE U SVOJSTVU PREDSEDNIKA JUGOSLAVIJE I PREDSTAVNIKA NARODA U SKUPSTINI SRBIJE,POKAZATELJI SU PORAZAVAJUCI I NI U KOM SLUCAJU NE ZASLUZUJU PONOVNO POVERENJE NARODA.

DSS JE POKAZALA SVOJU NEMOC I NESPOSOBNOST ZA PROTEKLI PERIOD NA VLASTI.RAZOCARENJE BIRACA JE NASTALO OD OBECANJA U PREDIZBORNOJ KAMPANJI DO POSLEDNJEG DANA VLADAVINE-RASPUSTANJA SKUPSTINE. OD 5. OKTOBRA DO DANAS,
SAM KOSTUNICA JE POKAZAO SVOJU NESPOSOBNOST, MLITAVOG I NEODLUCNOG NE SAMO U SVOJSTVU LIDERA VEC I PREDSEDNIKA JUGOSLAVIJE.
AMERICKI JE COVEK, KOJI JE NA VLAST DOSAO ZASLUGOM EVROPE I AMERIKANACA.KAO PREDSEDNIK JUGOSLAVIJE, KOJI NIJE IZABRAN VOLJOM VECINE NARODA, NIJE OSVOJIO 51% BIRACKOG TELA KAKO PREDVIDJA USTAV SRBIJE.DEKLARISAO SE KAO LEGALISTA A NA SAMOM POCETKU JE NEGIRAO SEBE.
U IZGLASAVANJU POVELJE O SARADNJI SA HASKIM TRIBUNALOM, HAPSENJU MILOSEVICA POKAZAO JE NEMOC I AKO JE KONSTANTOVAO DA JE TIME NARUSEN USTAV SRBIJE.

KRIVCE ZA HAPSENJE MILOSEVICA I PREKRSAJA USTAVNIH NACELA NIJE KAZNIO.DOPUSTIO JE DA DJINDJIC KREIRA POLITIKU JUGOSLAVIJE I NA KRAJU DA BI SE OSLOBODIO NJEGA- KOSTUNICE, DJINDJIC RUSI JUGOSLAVIJU I FAKTICKI UKIDA MESTO PREDSEDNIKA JUGOSLAVIJE.

KOSTUNICA POKAZUJE KRAJNJU NAIVNOST PRIHVATANJEM POVELJE O ZAJEDNICI SRBIJE I CRNE GORE, JEDNE VESTACKE I NEODRZIVE TVOREVINE, NE VIDECI NAMERE DJINDJICA DA MU RADI O GLAVI.SVOJOM KRIVICOM ODLAZI U ISTORIJU KAO POSLEDNJI, NESLAVNI PREDSEDNIK JUGOSLAVIJE.

POKUPIO JE EPITETE NESPOSOBNOG DRZAVNIKA,MEKUSCA, KILAVOG RADOVANA,BABA SA FRIZUROM PRIGRADSKOG POSTARA,COVEK KOJI JE NAPROSTO RECENO PRESPAVAO MANDAT PREDSEDNIKA DRZAVE.NIJE UMEO DA KORISTI USTAVNA OVLASCENJA I POKAZE ODLUCNOST I CVRSTINU JEDNOG DRZAVNIKA KAKAV JE BIO POTREBAN JUGOSLAVIJI.

BIRATI POSLANIKE IZ REDOVA DSS SA USPAVANIM LIDEROM BILA BI PONOVNA GRESKA BIRACA KOJIM BI SE NASTAVILA DOSADASNJA POLITIKA PRIVREDNE KATASTROFE SRBIJE.KOSTUNICA KAO LIDER I DRZAVNIK PO MNOGO CEMU JE PROSLOST.
SRBIJI JE POTREBNA NOVA SNAGA, NOVI LJUDI CVRSTE RUKE. SVI ONI KOJI SU DOSADA U OKVIRU DOSA POKAZALI KRAJNJU NESPOSOBNOST, POSLUSNOST ZAPADNIH MENTORA SU PROSLOST.TA CINJENICA BIRACIMA TREBA DA BUDE POTPUNO JASNA. DATI GLS ISTIM LJUDIMA JE PONOVLJENA GRESKA.


ZBOR RADIKALA, KOJI PREMA SVIM POKAZATELJIMA ZA SADA VODE U PREDIZBORNOJ PARLAMENTARNOJ KAMPANJI, KOD BIRACA ULIVAJU POVERENJE I MAJU NAJVISE SANSI ZA OSVAJANJE VLASTI.

TOMISLAV NIKOLIC SE PREDSTAVIO BIRACIMA,KAO ENERGICAN LIDER, VEOMA INTELIGENTAN ,HRABAR, NESAVITLJIV, COVEK, KOJI ZASLUZUJE DA POSTANE PREDSEDNIK VLADE SRBIJE.

MISLJENJE LIDERA UJEDINJENO SRPSTVO EVROPE DA BI IZBOR RADIKALA DOVEO SRBIJU DO PONOVNE IZOLACIJE I DA ZBOG TOGA TREBA DATI GLASOVE DSS, ZNACI OPREDELJENJE ZA NASTAVAK DOSADASNJE POGUBNE ZAPADNE POLITIKE DOS
.
ZAPAD I EVROPA VEC TREBA DA SHVATE DA I SRBI IMAJU PRAVO DA GRADE SVOJU BUDUCNOST SVOJOM VOLJOM I BIRAJU PREDSTAVNIKE I DRZAVNIKE PO SOPSTVENOM NAHODJENJU.
SAVA VIDANOVICPosalji ovu repliku moderatoru | IP: Logged

23-12-2003 08:02Vremenska zona je GMT. Trenutno vreme u Srbiji i Crnoj Gori je 08:02 .


Prethodna tema Sledeca Tema