19 December 2003

Srbi ne nasedajte savetima Solane

Sava VidanovicSrbi,ne nasedajte savetima Solane

U jeku izborne kampanje za Parlament Srbije, nas dokazani "prijatelj" Havijar Solana, iznenada posecuje Beograd da pouci Srbe pameti za koga treba da glasaju na predstojecim parlamentarnim izborima 28. decembra.2003. godine. Njegova poruka se svodi na izbor buducnosti ili proslosti. 28. decembra glasate za Buducnost ili proslost, za reforme i ulazak u Evropu ili vracanje proslosti, ponovnim izolacijama i bojkota medjunarodne zajednice novim ratniim sukobima.
Ta poruka Solane- glasati za buducnost ili proslost je kristalno jasna srpskom narodu. DOS ova era je za Srbe proslost. Glasati za buducnost, znaci glasati za novu Vladu, novu Skupstinu, buducnost, demokratskog razvoja Srbije ,bez tutorstva, kolaboranata i stranih placenika . Jednom recju osloboditi se dosadasnjih podrepasa, prodanih dusa,stranih placenika i poslusnika.
Glasati za Tadica,Zivkovica, Batica,Cedu Jovanovica,Natasu Micic. Ugljanina, pa i Labusa , Dinkica i Kostunice, znaci glasati za proslost, za dalje unistenje i rasprodaje srpske imovine ,porasta nezaposlenosti,bede i siromastva. Sve su to krivci sadasnjeg stanja bezakonja, kriminala, korupcije, prezaduzenosti, jednom recju haosa u zemlji, koji moraju odgovarati za svoje postupke, pred narodni sud pravde.
Pretnje Solane u koliko njegov savet Srbi nebi poslusali, kod Srba jos vise budi onaj poznati srpski epitet INAT, da bas deluju suprotno da misle svojom glavom i odlucuju o svojoj buducnosti bez tutorstva sa strane. Da im prijatelji poput Solane nisu potrebni. Taj isti Solana, najveci srpski grobar , ratni zlocinac, najmanje ima prava da iskazuje dusebriznost za buducnost Srbije i srpskog naroda, spreman na sve pa i na upotrebu sile. Nije slucajno sto je trenutno Gonzales u luci Bar, da zastrasi Srbe i osvezi uspomene iz 99. godine. Moc i rezultate Tomahavki ,koje su ispaljivane sa Gonzalesa i sejale smrt na prostorima Srbije.Srbi su dokazali da su neunistivi. Preziveli su agresiju dotle nezapamcene sile sveta NATO alijanse.
Srbi pamet u glavu, ne dozvolite da jos jednom budete obmanuti i prevareni. Pokazite svoju odlucnost 28. decembra izborom najboljih srpskih sinova, koji ce biti u stanju da se suprotstave svakom anti Srpskom uticaju.Budite neustrasivi,odlucni, ponosni i casni Srbi. Mislite svojom glavom.Glasajte za istinski demokratsku Srbiju, buducnost svog pokoljenja. Sarenim lazama vise nema mesta.
Sava Vidanovic


No comments: