19 December 2003

Holker- persona non grata

Umesto neshvatljivog diplomatskog poteza Harija Holkera da se Srbi izvine Siptarima, treba ga proglasiti personom non grata i najuriti ga sa svete srpske zemlje.Nade koje su polagane u Holkera , kao iskusnog diplomate,da ce se razlikovati od svojih predhodnika su samo zelje i veliko srpsko razocarenje.Taj podmukli Finski diplomata dosao je da dovrsi posao svojih predhodnika.
Eto jos jedne prilike nasem klececem heroju, specijalisti za izvinjenja,mocniku Marovicu, da se jos jednom dokaze i u ime srpskog naroda, bez i kakvog ovlascenja ,javno izvini Siptarima, Akimu Cekiju i Taciju za sva "herojstva" nad Srbima na Kosmetu.Za sve zrtve siptarskog terora,pobijenih, proteranih i nestalih Srba.Spaljenih srpskih domova ,crkava i manastira. Unistene kolevke srpske kulture. Nebi bilo nista iznenadjujuce kad bi Holker siptarske zlocince proglasio herojima za ucinjena dela , OVK predlozio za Nobelovu nagradu.
Srbima je dosta tih belosvetskih hostaplera i finske diplomatske elite.Srbima Kosmeta nista drugo ne preostaje do bojkota svake saradnje sa Holkerom.Novoj srpskoj Vladi ne preostaje nista drugo do zahteva za povlacenje svih stranih trupa sa Kosmeta i jednom za svagda resiti pitanje Kosmeta, vratiti sve Srbe na svoja ognjista i sve bespravno useljene Albance i bez srpskog drzavljanstva proterati sa tih prostora, bas onako kako to cini zapad sa ilegalnim imigrantima.
Vidanovic
No comments: