16 July 2003

SAMO ZAJEDNICKI KANDIDAT ZDRUZENE OPOZICIJE MOZE POBEDITI NA IZBORIMA U SRBIJI

POBEDu na sledecim izborima u Srbiji jedino moze izvojevati kandidat zdruzene opozicije. Pojedinacna lista kandidata postojecih partija opozicije je rasipanje snaga i pruzanje sansi da DOS jos jednom pobedi na izborima. Vladajuca stranka DOS, koja raspolaze velikim finansiskim potencijalom i podrskom iz inostranstva, moze jedino biti porazena zdruzenim snagama jedinstvenom listom kandidata. Licni interesi pojedinaca i partija treba da se prevazidju i usmere interesima naroda i Srbije kao celine. S toga je neophodno odmah pristupiti usaglasavanju programa i izboru zajednickog kandidata. Svaki pojedinacan nastup opozicionih partija na sledecim izborima je poguban.

Zajednickim snagama opozicije na izborima ,svakako ce biti pozdravljeno ne samo u Srbiji vec i dijaspori. Dijaspora ce u ovom slucaju bez rezerve pruziti finansisku pomoc kako bi se izvojevala izborna pobeda nad DOS, koja je trogodisnjom pro zapadnom marionetskom vladom upropastila privredu Srbije i Srbe dovela do prosjackog Stapa.

Prema najnovijim rezultatima istrazivanja u Srbiji 73% srpskog stanovnistva gladuje i sa sigurnoscu se moze reci da ti ljudi nece jos jednom nasesti obecanjima DOS-a. To su sigurni glasovi zdruzene opozicije.Sansu treba dati novoj licnosti zdruzene opozicije, koja ce uspesno pobediti sadasnju korumpiranu vlast i zaustaviti dalju propast Srbije.

Jednog od mogucih kandidata jedinstvene liste opozicije licno vidim i Gospodina Trajkovica, koji bi tebao da ulozi sve snage na priblizavanju zajednickih ciljeva za prosperitet Srbije. Izborna pobeda je u rukama jedinstvenog kandidata zdruzene opozicijel


No comments: