16 July 2003

----- Original Message -----
From: vidanco@sprint.ca
To: dobrosav@ptt.yu,a
Sent: Saturday, July 12, 2003 2:13 AM


From: SAVA VIDANOVIC [vidanco@sprint.ca]
Sent: 15. maj 2002 21:54
To: m antic
Subject: Re: [NSP] Sta je sve svetskoj javnosti, preko veb sajta, saopstavala Natasa Kandic


----- Original Message -----
From: SAVA VIDANOVIC
To: m antic
Sent: Sunday, May 12, 2002 8:09 PM
Subject: Re: [NSP] Sta je sve svetskoj javnosti, preko veb sajta, saopstavala Natasa Kandic


Antisrpska delatnost Natase Kandic je davno poznata nasoj javnosti u zemlji i inostranstvu. Mnogi se pitaju, kako je moguce da iz srce Sumadije ponikne takva osoba, koja se svim sredstvima bori protiv vlastitog naroda. Nijsu u pitanju samo pare zbog kojih se Kandicka prodala.U pitanju je nesto vise od toga, verovatno slava, karijera, nagrade, laskanje zapadnih mentora. To je u njenoj prljavoj dusi iznad rodoljublja i patriotizma. Ocigledno u njenom zivotu ti pojmovi ne postoje. Sasvim je sigurno, kako se navodi u ovim dokumentima i ranijih postupaka ,da svim srcem radi za haski Tribunal, Sorosa i drugih Srbomrzaca. Njena knjiga "Kako vidjeno tako receno" otkriva njenu ulogu i smisljenu igru kako da se Srbi osude za ratne zlocine. Autor
napisa o Kandicki se pita zasto se ona nije usredsredila na srpske zrtve u toku NATO bombardovanja i zasto su Srbi jedini krivci na Kosmetu i gradjanskom ratu u Bosni?
Jasno je da se to od nje nije trazilo, da finansijerima njene aktivnosti nije cilj pravog stanja sagledavanja situacije. Ono sto brine ceo rodoljubivi srpski rod je cinjenica, kako joj do sada niko nije stao na put, da prekine njenu antisrpsku aktivnost. Gde su ti srpski borci, patriote, koji su se borili, ginuli u obracunu sa teroristima i agresora a da ne nadju puta i nacina kako da se oslobode gamadi koja se slobodno seta zemljom Srbijom, otvoreno radeci protiv srpskih interesa.? Zvanicna marionetska Vlada Srbije se do sada nikada nije izjasnila da osudi aktivnost Natase Kandic, Sonje bi Serko i druge bratije, neprijatelja,izdajnika srpskog naroda.Naprotiv njihova delatnost se tolerise, smatra korisnom u sprovodjenju zapadne okupatorske politike zemlje Srbije. Djindjicu ne pada na pamet da se obracuna sa haskim saradnicima,Natase Kandic ,Sonje bi Serko Srdjom Popovicem, Vladanom Vasilijevicem, Sonjom Liht, Ivanom Jankovicem ,Dejanom Jancom , Forumom za ljudska prava i drugima.
Ni na kraj pameti mu ne pada da negira kompromitujucu zbirku " Kako vidjeno ,tako receno" tendenciozno pripremljenih optuzbi Srba. To bi svakako bilo javno otkazivanje saradnje sa Hagom i odbacivanje zahteva za isporuku optuzenih za ratne zlocine. Nece seci granu na kojoj sedi.
Sava Vidanovic

No comments: